13.7.2020, 3:13
Děkuji moc Saros za Tvou skvělou a "neúnavnou" práci s doplňkem SC. Jedu pořád na tu "Tvou" verzi, a Tvůj repozitář. Když něco přestane jít, nebo hodí chybu, hned je od Tebe oprava. Moc Ti děkuji já a jistě i ostatní. Moc často sem nepíšu, ale jednou za čas jsem zase musel. Tak ještě jednou moc děkuji za Tvou neúnavnou práci, máš můj obdiv.
Ps"někdy je to asi na mokrý hadr na hlavu, ale je fajn, že i někdy opravdu na neuvěřitelné přání si uděláš čas a máš snahu vyhovět. A to je moc prima, proto jsem si to zde i tak oblíbil.
PS2"Samozřejmě i děkuji všem klukům při vývoji zcela nového addon SC. Vím, že to patří do jiného vlákna, ale ať je to při jednom. Ještě jednou i Vám kluci patří alespoň můj velký dík. "Very Thanks" :0)
Ps"někdy je to asi na mokrý hadr na hlavu, ale je fajn, že i někdy opravdu na neuvěřitelné přání si uděláš čas a máš snahu vyhovět. A to je moc prima, proto jsem si to zde i tak oblíbil.
PS2"Samozřejmě i děkuji všem klukům při vývoji zcela nového addon SC. Vím, že to patří do jiného vlákna, ale ať je to při jednom. Ještě jednou i Vám kluci patří alespoň můj velký dík. "Very Thanks" :0)
WetekPlay1_PBNIGMA VX 6.1_Kodi 17.1 (Krypton)/LibreELEC 9.0.2_Kodi 18.2 (Leia),
Amiko_A4combo_Kodi v19.5 (Matrix)
... and etc. Satbox/TVbox.
Amiko_A4combo_Kodi v19.5 (Matrix)
... and etc. Satbox/TVbox.