17.10.2020, 8:04
@terzdek Do rozebírání toho vztahu s @Client bych se tu nerad pouštěl, je to osobní a také je v tom jistý druh businessu a také naše dohoda. Zmiňuji se o tom jen proto, abych vysvětlil, že za mým odmítnutím dalšího vývoje skinu a jeho zveřejněním jsou kromě ryze osobních důvodů i věci, které jsme si s ním nějak dohodli a já proti dohodě nepůjdu. Snažil jsem se @Client přesvědčit, zda by nechtěl skin publikovat, ale on se čehokoliv, co by bylo spojeno s tímto fórem a vlastně celou komunitou, včetně SCC, odmítá účastnit.
Co se týče problémů s SCC, o tom jsem se obsáhle zmínil v tématu Estuary Easy. Mám několik dalších podezření na ne úplně korektní chování tohoto addon, ale i dalších video i audio addon, jejichž důsledkem jsou nezvládnuté návraty z jednotlivých volání používaných ve widgetech, ale i dalších funkcí. A se skiny je to podobné. Tohle je věčná bolest a asi se s tím budeme muset prozatím smířit. Zbývá jediné, ale to jsem už napsal několikrát, vybrat si kombinaci addons používaných v Kodi a skinu, která funguje.
Co se týče problémů s SCC, o tom jsem se obsáhle zmínil v tématu Estuary Easy. Mám několik dalších podezření na ne úplně korektní chování tohoto addon, ale i dalších video i audio addon, jejichž důsledkem jsou nezvládnuté návraty z jednotlivých volání používaných ve widgetech, ale i dalších funkcí. A se skiny je to podobné. Tohle je věčná bolest a asi se s tím budeme muset prozatím smířit. Zbývá jediné, ale to jsem už napsal několikrát, vybrat si kombinaci addons používaných v Kodi a skinu, která funguje.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.