05.12.2020, 18:45
Teď se v tom trochu ztrácím. Já používám addon Youtube už dlouho a snad od samotného počátku jsem v položce Moje odběry nikdy nic neměl. Ale našel jsem to už kdysi v položce Odběry, kam se mi skutečně ukládají moje odběry, které si vyberu ve webovém rozhraní YT. A mám to tam stále, už celé roky, a tedy i teď. Je pravda, že do addon v drtivé většině případů chodíme přes uložené odkazy a widgety ve skinu, takže o pohybu v jeho položkách přehled nemám. Ale všechno mi stále chodí (či nechodí) stejně, jako celou dobu před tím. Teď momentálně ve verzi 6.8.8.
Možná mi něco uniká, poučte mě někdo. Ostatně, ví tedy někdo, jaký je rozdíl mezi položkou addon Odběry a Moje odběry? Možná v případě, kdy je v Kodi definováno více uživatelů? S tím zkušenosti nemám, protože na Kodi jsem do YT přihlášen z rodiny jediný, nikdo další o to zájem nemá.
Možná mi něco uniká, poučte mě někdo. Ostatně, ví tedy někdo, jaký je rozdíl mezi položkou addon Odběry a Moje odběry? Možná v případě, kdy je v Kodi definováno více uživatelů? S tím zkušenosti nemám, protože na Kodi jsem do YT přihlášen z rodiny jediný, nikdo další o to zájem nemá.