Zdravím, doma mám mecool K7 a co jsem koukal tak K5 má stejné protředí takže je to ten mobilní android ale je docela dost upravený i celkem použitelný. Já do toho naházel APK pro sledování tv a Skylink které jsou určené pro ofiko Android TV a byly obě funkční, akorát se musela vypnout automatické aktualizace v google play jinak to updatovalo a přepláclo to na mobilní verzi. Google certifikaci to nemá takže hbo a netflix pouze pro mobilní zařízení.
U toho dvbt tuneru ta apka vypada že je taky uplně stejná tak občas zlobila hlavně na programech ČT, kdy se obraz začal tak zvláštně trhat ale to stačilo přepnout na další kanál a zpět a bylo to zase funkční (to se stávalo tak 1x týdně). A měl ještě jednu chybku když se vypl uplně tak najížděl nějaké 3 minuty, pokud byl ve standby tak pár vteřin.
Jinak ted už se mi na něj práší pořídil jsem si Philips TV.
U toho dvbt tuneru ta apka vypada že je taky uplně stejná tak občas zlobila hlavně na programech ČT, kdy se obraz začal tak zvláštně trhat ale to stačilo přepnout na další kanál a zpět a bylo to zase funkční (to se stávalo tak 1x týdně). A měl ještě jednu chybku když se vypl uplně tak najížděl nějaké 3 minuty, pokud byl ve standby tak pár vteřin.
Jinak ted už se mi na něj práší pořídil jsem si Philips TV.