28.2.2021, 19:11
SCC mi normálně funguje. Stačilo ho jen znovu nainstalovat do čisté verze KODI matrix a nastavit, vše v pohodě. Jen se dostat na lokální soubory v síti nejde. A to je pro mě hlavní s těmi cca 8mi TB souborů. Stále hledám cestu jak to zprovoznit ale ne cestou se nějak dostat do jádra přehrávače a odtamtud tahat data. Pokud na to je nějaký doplněk KODI tak sem s ním a soubory sem dám. Mám na obou doplněk KODI log cosi a ten mi na web posílá aktuální log. Tam hnedle vidím co se děje. Nicmáně na druhou stranu je třeba napsat, že tvůrci pythonu jsou děsní kogoti když nemají kompatibilitu mezi pythonem 2.x a pythonem 3.x. ale to se naučili od mrkwosoftu. Vím to protože kódy na čidla co byly napsané pro python 2 na pythonu3 vůbec nefungují a pokud někdo nenapíše kód pro python 3 pak třeba sense hat(b) pro raspbery zero nebude fungovat....
dnes už ne ale zítra (pokud se něco nevyvrbí) natočím jak na teslu nainstaluji úplně čistou verzi KODI z google play a jak ji nastavím (SMB protokol a workgroup) a že se zeroconfem hned dostanu na samba prostředky a že SMB samotná vůbec nefunguje. Snad to pomůže.
dnes už ne ale zítra (pokud se něco nevyvrbí) natočím jak na teslu nainstaluji úplně čistou verzi KODI z google play a jak ji nastavím (SMB protokol a workgroup) a že se zeroconfem hned dostanu na samba prostředky a že SMB samotná vůbec nefunguje. Snad to pomůže.