Myslel jsem, že jsem to napsal srozumitelně... Vím, co psal Saros a nikde nepíšu, že chci, aby to zprovoznil znovu na nové verzi Kodi 19 Matrix. Tak ještě jednou ve zkratce, prosím o postup, jak rozchodit Saros mod na verzi 18.9, která stále fungovala a funguje bez problémů. Tento mod nefunguje pouze s novou verzí Kodi 19 a hlásí nekompatibilitu doplňku. Psal jsem ale, že jsem se vrátil na předchozí verzi, kde to funguje, ale bohužel si nepamatuji všechny kroky, které je potřeba udělat k rozchození Sarosového modu, protože to byl tenkrát boj kdo s koho mezi Bb***nem a Sarosem. Slovák se to několikrát snažil pro uživatele websharu zablokovat, aby museli používat kra server a Saros to vždy dokázal odvrátit jinou vychytávkou a nakonec vyhrál a fungovalo to až do doby než se vydala ta verze Matrix. Opakuji znovu, že jsem dal downgrade na Leilu, kde mod fungoval.
Klasický postup jak stáhnout repozitář a nainstalovat doplněk znám. Mně jde o postup, jak Saros bojoval, když dostal klacek pod nohy a dokázal vždy zabezpečení Bba***na obejít. Vím, že se muselo generovat nějaké ID uživatele atd. A na toto všechno si už nevzpomínám...
Díky za pochopení
Klasický postup jak stáhnout repozitář a nainstalovat doplněk znám. Mně jde o postup, jak Saros bojoval, když dostal klacek pod nohy a dokázal vždy zabezpečení Bba***na obejít. Vím, že se muselo generovat nějaké ID uživatele atd. A na toto všechno si už nevzpomínám...
Díky za pochopení