30.9.2022, 13:49
Můžeš skript použít i jinde než v kodi, může ti běžet i na nějakém serveru, všude kde máš pyhon.
|
Hodnocení tématu:
Archiv SledovaniTV/PODA.tv (v1.23.0)
|
response = apiCall("create-pairing", {"username": window.resultLogin, "password": window.resultPassword, 'type': 'xbmc', 'product': friendlyName, 'serial': macAddress})(19.10.2022, 20:39)Vasek79 Napsal(a): JJ, měl jsem to stejně.konkrétně toto:
Ale jako divný je, proč nejedou jenom Filmboxy.
(19.10.2022, 20:47)JiRo Napsal(a): @otava5 Xbmc, to je taky nápadNevyčnívat, nenápadně, mimikry...
A když už, tak bych tam asi dával kodi, ne xbmc. Ale uvědom si, že to bylo ještě v době, kdy jsme o nějakém odporu providerů proti Kodi neměli ani tušení. Vždyť i naše první řešení byla taková, že nabourávala o2tv provoz serverů. Když jsem to zjistil, tak jsme to začali řešit tak, aby z toho Kodi (nebo Tvheadend) moc nevyčnívalo a dopad na servery byl co nejvíce podobný jako u oficiálních klientů. Jen to pak někteří nebrali na vědomí (vzpomeň si na pavuucka). Já dodnes provozuji sledovani, o2tv i tvgo v jejich původní podobě a většinou i s původními user agenty a názvy zařízení. Jen to už nikde nezveřejňuji.