Témat: 4
Registrován od: 08/2017
Hodnocení:
1
Já teď používám Sarosovo skript na domácím servříku a IPTV Simple z něj sosá data (playlist+EPG). Cronem v intervalech (díky Sarosovi za odpověď) generuju nový playlist a fachčí to skvěle. TVH mám na serveru taky a chtěl jsem playlist naroubovat do něj. Podařilo se mi to ale jen z části. Ztroskotal jsem na zvukový stopě, obraz jel, zvuk ne. EPG se mi rozchodit zatím nepodařilo, nějak jsem taky nepřišel na to, jak mu mám předhodit epg.xml. Ale největší problém nastal ve chvíli, kdy jsem playlist přegeneroval. Všechny namapované služby byly v tu chvíli samozřejmě nepoužitelné :) Máte nějaký tip, jak tohle nějak smysluplně rozchodit? Nic, co by mi v téhle konstalaci pomohlo, jsem nenašel.
Témat: 4
Registrován od: 01/2016
Hodnocení:
14
@
davepee: napsal jsem navod jak pouzit epg356 v tvheadendu,tak se mrkni do tipu a navodu na pouziti epg356 v tvheadendu
Rpi3-raspios-tvh+hyperion , Kiii pro-Coreelec 9.2.8-tvh+sat (testy), Ugoos X3 Pro dualboot ATV/CoreElec
Témat: 11
Registrován od: 12/2017
Hodnocení:
2
@
Saros: Doplněk je super používám jej na T-Mobile TV. Jen se mi děje, že nepravidelně každé 1-3 minuty obraz skočí o cca 7 vteřin dopředu. Netušíš, jak to vyřešit?
ASUS PN 50 Windows 10. Ext HDD 6TB (USB 3.0) NTFS, Kodi 20.2
Témat: 18
Registrován od: 05/2016
Hodnocení:
513
Zkuste promazat data v nastavení pvr. Jazyk zvuku v nastavení přehrávače máte nastavený na jazyk uživatelského prostředí?
Témat: 0
Registrován od: 12/2020
Hodnocení:
1
09.11.2022, 1:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.11.2022, 1:21 uživatelem nrpetonr.)
generovany playlist a epg krasne funguju v tivimate vo fullhd a 50 fps. tivimate dokonca indikuje catch-up, avsak pri jeho spusteni spusta len live stream daneho programu. mohlo by fungovat ako v kodi pvr clientovi? ak ano, co treba upravit v scripte? dik za rady.
Témat: 18
Registrován od: 05/2016
Hodnocení:
513
To nemůže fungovat. Potřebuješ na to nějaký skript který ti vytáhne z api link podle daného času. Vydrž, dělám něco nového a tam to snad půjde.
Témat: 2
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
0
Jo díky za rekci.Teď už jsem to snad rozchodil,ale mám neustále přetrvávající problém. Mám nastaveno epg na 7 dní zpětně a 2 dny dopředu. Jakmile uplyne ten čas devět dnů epg se automaticky neaktualizuje.Nevím kde se to nastavuje jestli vůbec. Díky za odpověď.
Témat: 9
Registrován od: 10/2017
Hodnocení:
-1
05.12.2022, 13:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.12.2022, 14:20 uživatelem stk999.)
ahoj doplněk super udělal jsem vše dle návodu vše fungovalo ale teď mi zas nejde pustit pořad zpětně vždy tam skočí jen pořad co vysílán právě ted nevíte nikdo co stím? dík Tak ted už mi to nepřehraje ani živé vysílání píše to že více položek nejde přehrat.(( nějaký nápad rada?