• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 16 Hlas(ů) - 3.13 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
365 EPG Generator (2.30.0)
@Saros Můžu se zeptat, v čem byl problém? Ta service je mutithread? Chystám se taky na nějaké pokusy, tak na co si mám dát pozor... 3
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@JiRo Zbytečně jsem si ukládal data (pořady) do seznamu a pak se to vše převádělo do xml. Teď to jde rovnou do xml i když to stále zůstává v paměti. Až nakonec se to vše zapíše do souboru.

Citovat
Nějak mě přestalo fungovat EPG... Ale nic jsem neměnil...
Kodi 20, IPTV Simple Client 20.8.1, 365 EPG Generator 2.25.1.
Neví někdo co s tím může být?

díky

Citovat
stani skus ho aktualizovat je uz 2.30 verze snad ti to pomuze

Citovat
(13.3.2023, 17:54)lempl Napsal(a): stani skus ho aktualizovat je uz 2.30 verze snad ti to pomuze

Hmm automatická aktualizace žádná, při pokusu o ruční to zahlásí, že nejsou dostupné žádné aktualizace...

Citovat
ahojte vie mi niekto vysvetlit cim to je ze niektorym programom epg nefunguje ? mam najnovsiu verziu, tvgid v playliste nastavene spravne, aj settings.py ale epg pre dany program sa nevygeneruje, napriklad program Redlight HD dakujem

Citovat
Ano, mohu ti to vysvětlit. Pokud myslíš zdroj sms.cz, stáhni si jejich apku TVprogram.cz a zkontroluj jestli i u nich je dostupný program u daného kanálu. Já vidím, že zrovna u Redlight je nedostupný a s tím nic neudělám. To mají oni chybu. V jiném zdroji asi nebude.

Citovat
aha takze je to zdrojom :) diky za objasnenie

Citovat
Zdravim Fibrous,
to ani na E! Enterntainment nejde program co pozeram, ale logo ukazuje, ci Story4 pre ktory mam stale v popise po madarsky EPG len :) a pritom uz maju aj cesku audiostopu.
Ozaj asi dobre nevidim, ale kde najdem najnovsiu script.365.epg.generator-2.30.zip verziu. V repo od Sarosa ju nemozem najst stale.

Citovat
@maisner: nejdříve si aktualizuj sarosovo repo, potom tam uvidíš nejnovější aktualizace na EPG generator

Citovat
Přátelé, když si vygeneruju vlastní playlist pomocí IPTV Web Server a proženu ho 365 EPG generátorem, tak mi tam generátor doplní tagy kanálů přesně, jak chci, ale z nějakého důvodu mi odstraní linky na kanály, tedy soubory m3u8, které mám na localhost a které tam před tím byly. Musím je tam pak manuálně dokopírovat.
Nevíte někdo, jestli dělám něco blbě?

Citovat
Vypni v IPTV Web Server funkci inputstream adaptive

Jsem uživatel používající 2109119DG , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

Citovat
(04.4.2023, 15:08)Saros Napsal(a): Vypni v IPTV Web Server funkci inputstream adaptive

OK, vypnul jsem, zrestartoval doplněk i Kodi a stejne mi EPG generator linky odebere

Citovat
Ahojte. Rad by som niekoho poprosil o navigaciu. Od zmeny casu mam problem aj s EPG, ktory je tiez posunuty. Ako to zmenit/nastavit? Pouzivam EPG generator cez python script na NAS Synolgoy v aplikacii TiVi Mate. Vdaka

Citovat
@pmx Koukni do EPG na časy začátku a konce pořadu. Mělo by tam být +0200

Jsem uživatel používající 2109119DG , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.

Citovat
@Saros: Ahoj. Vdaka za rychlu odpoved. V EPG mam vsade +0100

Citovat
@pmx To je špatně. Máš poslední verzi skriptu? Pokud ti běží auto aktualizace, restartuj skript. Smaž soubory ve složce __pycache__

Citovat
@Saros: Mal som najnovi skript. Mal som zapnutu aj autoaktulizaciu. Co som urobil je, ze som vymazal subory v zlozke _pycache_ a restartol script. A nabehlo +0200
Mohol byt problem v tom, ze script mi bezal uz od januara bez restartu?

Citovat
@pmx Ano to bude tím. Skript si po spuštění načte časový posun.

Citovat
@Saros: Při startu boxu mi to hází hlášku o chybě. V logu pak je:

EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
              - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
               Error Type: <class 'SyntaxError'>
               Error Contents: unterminated string literal (detected at line 8) (service.py, line 8)
               File "/storage/.kodi/addons/script.365.epg.generator/service.py", line 8
                If you are creating your own Custom Channel Groups file make a copy of this file in the same directory so it's not overwritten and start from there.
                                                                                                                                                                                                                                     ^
                                                   SyntaxError: unterminated string literal (detected at line 8)
                                                   -->End of Python script error report<--

Nelíbí se mu ten text. Nejspíš jen kosmetická vada. Addon funguje....
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)