• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
(29.12.2023, 20:14)kolololop Napsal(a): Ahoj,

Nemáte někdo SC2 doplněk jako zip? Server je dole a já nemám kde stáhnout:)

M.

A k čemu by ti byl, když nejdou servery?
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Ok, počkáme.. ještě že jsou jiný streamovací služby. Snad se chlapcům brzo zadaří zprovoznit Banana

Citovat
No podle reakcí a míry hysterie to vypadá spíše na dlouho.

Citovat
Ano. 
Podle toho co čtu, tak to nejsou primárně technické problémy ale osobní...

Citovat
Tak SCC ve svých základních funkcích běží stále dobře. Na informace z UptimeRobot bych se moc nespoléhal. Trvale je monitoruji v Kodi a celý den mi to signalizuje, že Library a Streams (vč. Cloudflare) jsou vypadlé, ale celý den u nás na 1 až 2 Kodi přehráváme něco z SCC a problémy nejsou žádné zásadní. Občas je sice třeba volbu streamu zopakovat, ale jinak vše OK. Během dnešního podvečera a večera (od cca 16 hodiny až do teď) jsme bez problémů sjeli celou sérii jednoho sledovaného seriálu (10 epizod). Překvapivě i bez většího omezení rychlosti. Při načítání do cache to jede většinou na 95 - 100 % maxima (150 Mbps) tarifu.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Protože to máš nakešované. Pokud se neobnoví servery, tak nebudou ani žádné aktualizace katalogu, nic. Už teď nejde ani vyhledávat. Si říkám, že je na čase oprášit ten add-on, co uměl hledat a přehrávat surové soubory z WS.

Citovat
To by bolo super. Kde sa dá nájsť ten doplnok na prehrávanie z webschare? Ďakujem.

Citovat
@Lubomirko
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-yet-a...are-plugin

Citovat
(29.12.2023, 23:01)kraftwerk007 Napsal(a): Ano. 
ahoj, jak to prosím myslíš?

Citovat
Nevím jak vám, ale já už SCC ani nespustím
Raspberry Pi2 OpenElec
Raspberry Pi3 B+ LibreElec
Vero 4K+
Apple TV 4K 

Citovat
(30.12.2023, 12:48)GoRdaR Napsal(a):
(29.12.2023, 23:01)kraftwerk007 Napsal(a): Ano. 
ahoj, jak to prosím myslíš?
Vyzerá to tak, že prevádzkovatelia SCC využili svoje právo mať nás užívateľov na háku
WIN 10; KODI 20; TV LG 55UH661v webOS 3.0; 
Nokia 8010 4/32, Android TV 12.0; KODI 21-Beta 3, UPC 350 Mb

Citovat
(30.12.2023, 0:02)harrym Napsal(a): Protože to máš nakešované. Pokud se neobnoví servery, tak nebudou ani žádné aktualizace katalogu, nic. Už teď nejde ani vyhledávat. Si říkám, že je na čase oprášit ten add-on, co uměl hledat a přehrávat surové soubory z WS.

Mně tedy zatím SCC funguje včetně vyhledání. Jenom momentálně nejde nainstalovat na nové zařízení.

Citovat
Tak jsem opětovně naistaloval YAWsP, ale je to jen nouzovka. To vyhledáváni je fakt zrůdnost. Ale jsem rád, že to aspoň takto funguje.
Raspberry Pi2 OpenElec
Vero 4K+
Apple TV 4K 

Citovat
Já si myslím, že je to hlavně problém provozovatelů Webshare. Co si budeme povídat, lidi maj o Webshare zájem hlavně z důvodu provozování SCC, na nějaké stahování souborů a úložiště se*e pes. Pokud se to nedá v horizontu dní do pořádku, tak jim tržby spadnou klidně na třetinu, čtvrtinu, protože řada lidí další kredit prostě objednávat nebude.

Citovat
Evidentně nevíš o čem píšeš.
Za 6 let co tu jsi, by jsi měl vědět, jak funguje SCC.

Citovat
Konec paniky. Vše funkční ?
Raspberry Pi2 OpenElec
Vero 4K+
Apple TV 4K 

Citovat
Mne teda stále vypisuje chybu sereveru.

Citovat
Stále chyba serveru

Citovat
Nejde, poprvé za těch X let co si nevím rady, na již instalované TV to běží. Hacky repository ZIP jsem stahl na falshku a pokouším se nahodit na jiné TV a doplněk prázdný. Adresa Repo2.sc.zone taky nejde- je odpojná, nejde ani web streamcinema, takže jsem tátu přesvědčil k poukazu na dva roky Webshare a ted mi ted jen vpaluje, že mi to říkal, že to od novýho roku nepůjde :-D Já pořád doufám v něajaký dočasný výpadek. Sám sjem to instaloval už posleu snad na všem kde běží androida nikde jsem to nikdy neblil na facebooku apod. Tak snad to někdo nezařízl....

Citovat
WS s doplnkom SCC nemá nič spoločné. Doplnok kodi SCC má problém.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 14 host(ů)