• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.43 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV GO Playlist (v1.18.0)
(08.8.2024, 11:20)top9 Napsal(a): No vice mene je to stejne az na to ze JiRo udelal mensi upravy ve skriptu proto je ta verze 18-0-6 a 18-0-0-16
ted delam upravy v addonu a pokusim se vytvorit repositar at se to aktualizuje automaticky kdyz by byly nejake upravy. Bude to asi jednodussi pro mnoho uzivatelu. :-)

A ty ikony by se meli zobrazit to nema se skriptem nic spolecneho. Jen je mozne ze to mate spatne nastavene v SimplyIPTV jestli ho pouzivate na kodi. Tak je tam nastaveni jake ma uprednostnovat ikony jestli z xmlt nebo z m3u.

Tady zatim co mam posledni verzi addonu:
https://webshare.cz/#/file/lGX3TxqqgQ/sc...1-19-0-zip
Pozdravujem,
konečne som sa dostal k tomu aby som nainštloval Vašu verziu 1.19.0. TV a aj EPG funguje v poriadku.
Bohužiaľ stále bojujem s ikonami. Požiadam Vás o radu ako správne nastaviť túto časť v IPTV Simple Client aby sa mi tie ikony, ktoré som si stiahol do adresára a nastavil do neho cestu, aj zobrazovali?
Tešim sa na odpoveď.

Citovat
(09.8.2024, 17:16)vawaver Napsal(a):
(08.8.2024, 11:20)top9 Napsal(a): No vice mene je to stejne az na to ze JiRo udelal mensi upravy ve skriptu proto je ta verze 18-0-6 a 18-0-0-16
ted delam upravy v addonu a pokusim se vytvorit repositar at se to aktualizuje automaticky kdyz by byly nejake upravy. Bude to asi jednodussi pro mnoho uzivatelu. :-)

A ty ikony by se meli zobrazit to nema se skriptem nic spolecneho. Jen je mozne ze to mate spatne nastavene v SimplyIPTV jestli ho pouzivate na kodi. Tak je tam nastaveni jake ma uprednostnovat ikony jestli z xmlt nebo z m3u.

Tady zatim co mam posledni verzi addonu:
https://webshare.cz/#/file/lGX3TxqqgQ/sc...1-19-0-zip
Pozdravujem,
konečne som sa dostal k tomu aby som nainštloval Vašu verziu 1.19.0. TV a aj EPG funguje v poriadku.
Bohužiaľ stále bojujem s ikonami. Požiadam Vás o radu ako správne nastaviť túto časť v IPTV Simple Client aby sa mi tie ikony, ktoré som si stiahol do adresára a nastavil do neho cestu, aj zobrazovali?
Tešim sa na odpoveď.

Bohuzel, cesta ikon je nastavena ve vygenerovanem playlistu. A pokud si nastavite vlastni ikony ve vasi slozce, tak nesouhlasi nazvy kanalu s nazvy souboru ikon.
Je moznost to rucne prenastavit pro kazdy kanal. ale to by jste si musel jeden po druhem prenastavit rucne.
Napadlo me to pridat do nastaveni addonu, ale nejsem jeste tak zabehnuty v pythonu, abych to dokazal dopsat do kodu. Ale snazim se na tom delat 1

Citovat
(10.8.2024, 17:36)top9 Napsal(a): Bohuzel, cesta ikon je nastavena ve vygenerovanem playlistu. A pokud si nastavite vlastni ikony ve vasi slozce, tak nesouhlasi nazvy kanalu s nazvy souboru ikon.
Je moznost to rucne prenastavit pro kazdy kanal. ale to by jste si musel jeden po druhem prenastavit rucne.
Napadlo me to pridat do nastaveni addonu, ale nejsem jeste tak zabehnuty v pythonu, abych to dokazal dopsat do kodu. Ale snazim se na tom delat 1

Pozdravujem Vás,
rozumiem čo ste mi napísali. Predpokladám že systematicky robím niekde chybu. Či už v samotnom nastavení doplnku alebo v nastavení Simple IPTV.
Ako to mám aktuálne nastavené na mojom KODI na Linuxe.

TV GO Playlist - cesta pre generovanie súborov je nastavená na /home/user/Video/magiogo/

IPTV Simple client - cesta pre načítavanie  `m3u` a `xml` súborov je nastavená na /home/user/Video/magiogo/

Ako som písal vyššie, tak z hľadiska funkčnosti je to v poriadku. Len sa nezobrazujú Logá kanálov. Vrátil som to do predvoleného stavu a teda na - Vzdialená cesta (internetové...)

Skúšal som aj zmenu nastavenia Logá staníc z XMLTV
- Uprednostniť M3U - nefunguje
- Prenosný XMLTV - nefunguje
- Ignorovať - nefunguje

Čo mi prípadne ešte uniká a mal by som si skontrolovať a prípadne nastaviť inak?

Bohužiaľ dokumentácia k doplnku je taká aká je, a teda aj moje nastavenia tohto doplnku sú skôr intuitívne. Vôbec by nebol na škodu kratučký písomný popis ako to treba nastaviť tak, aby všetko fungovalo tak ako má.
Používatelom (začiatočníkom) by to rozhodne pomohlo.
Teším sa na odpoveď.

Citovat
(10.8.2024, 18:50)vawaver Napsal(a):
(10.8.2024, 17:36)top9 Napsal(a): Bohuzel, cesta ikon je nastavena ve vygenerovanem playlistu. A pokud si nastavite vlastni ikony ve vasi slozce, tak nesouhlasi nazvy kanalu s nazvy souboru ikon.

Pozdravujem Vás,
rozumiem čo ste mi napísali. Predpokladám že systematicky robím niekde chybu. Či už v samotnom nastavení doplnku alebo v nastavení Simple IPTV.
Ako to mám aktuálne nastavené na mojom KODI na Linuxe.

TV GO Playlist - cesta pre generovanie súborov je nastavená na /home/user/Video/magiogo/

IPTV Simple client - cesta pre načítavanie  `m3u` a `xml` súborov je nastavená na /home/user/Video/magiogo/

Ako som písal vyššie, tak z hľadiska funkčnosti je to v poriadku. Len sa nezobrazujú Logá kanálov. Vrátil som to do predvoleného stavu a teda na - Vzdialená cesta (internetové...)

Skúšal som aj zmenu nastavenia Logá staníc z XMLTV
- Uprednostniť M3U - nefunguje
- Prenosný XMLTV - nefunguje
- Ignorovať - nefunguje

Čo mi prípadne ešte uniká a mal by som si skontrolovať a prípadne nastaviť inak?

Bohužiaľ dokumentácia k doplnku je taká aká je, a teda aj moje nastavenia tohto doplnku sú skôr intuitívne. Vôbec by nebol na škodu kratučký písomný popis ako to treba nastaviť tak, aby všetko fungovalo tak ako má.
Používatelom (začiatočníkom) by to rozhodne pomohlo.
Teším sa na odpoveď.

OK tak zkuste vytvorit nove nastaveni v IPTV simple client a zadejte jen cestu k m3u a xmltv a melo by vam to nahrat i ty loga, ted jsem to zkousel a krasne si to nahraje.
pripadne jeste v nastaveni kodi pak PVR a zive vysilani a podkategorie kanaly vyberte obnovit nastaveni, jestli tam nemate nahodou nastavenou cestu do nejake slozky s ikonami.

Citovat
@top9 @vawaver: Jen tak dál, pánové. Za chvíli s těmi citacemi a s citacemi citací bude jeden příspěvek na každou stránku.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@top9: Tak bohužiaľ.
Nepomohlo. Logá kanálov sa i napriek tomu nezobrazujú. Budem sa s tým musieť podľa všetkého zmieriť.
Pozeral som obsah `m3u` súboru a v ňom odkazy na logá staníc. Tam je to v poriadku. Len je tam asi nejaký dôvod u mňa prečo to nenačíta.

Citovat
@vawaver: Předpokládám, že ta adresa loga je url odkaz. Tak si vyzkoušej, jestli jsou ty adresy správné. Třeba tak, že si adresu logo vyzkoušíš např. ve webovém prohlížeči. Pokud se ti logo zobrazí, tak je to pak jen otázka správného nastavení IPTV Simple Client. A tam tyhle věci fungují dobře a jeho nastavení je celkem samovysvětlující. Případně se podívej sem.

Citovat
@JiRo: Ako som spomínal vyššie, že odkazy z m3u súboru na URL jednotlivých ikon(lôg) programov som už skúšal v prehliadači.
Tam je to v poriadku.
Očividne moja linux verzia KODI s tým má problém. Skúsim to otestovať ešte na Windows verzii.

Citovat
@top9: Niečo buď robím zle, alebo treba nastaviť ešte niečo naviac, čo mi uniká.
KODI aplikácia na Windows - presne rovnaký stav ako na Linux verzii.
Logá programov sa mi jednoducho nezobrazujú.

Skúsim postup ktorý som aplikoval krok po kroku:
  1. Nainštaloval verziu script.tvgo.playlist-1.19.0.zip
  2. V nastaveniach doplnku som vybral Magio Go SK
    1. Zadal login + heslo
    2. Zariadenie - Set-top-box
    3. V podmenu Playlist - nastavil len umiestnenie pore ukladanie playlist - C:\Users\Tony\Video\magiogo\
    4. Vygeneroval m3u a xml
    5. Reštart KODI - pre istotu
  3. Nastavenie Simple IPTV
    1. Hlavné - local path -> nastavená cesta vyššiek k m3u súboru
    2. Televízny program -> local path -> nastavená cesta vyššiek k XML súboru
    3. Logá stanice - bez zmeny predvolených nastavení
To je všetko.
Kde robím chybu?

Citovat
@vawaver: Tak uz vim proc se loga nezobrazuji, je to tim ze kodi neumi zobrazit format .svg
tady je uprava addonu kde se nacitaji ikony ve formatu png.
je potreba nastavit v IPTV simple client - uprednostnovat loga z m3u

script-tvgo-playlist-1-19-2:
https://webshare.cz/#/file/xOkGnWFKVA/sc...1-19-2-zip

Citovat
@top9: Tak môžem potvrdiť, že ste našiel liek na bolesť s logami. Je to presne ono!

Aktualizoval som doplnok -> zmazal pôvodný M3U -> vygeneroval nový -> objavili sa logá.

Sláva Vám!
Skvelá práca!

PS: Teším sa na pripravovaný repozitár, nech nie je potrebné zakaždým aktualizovať doplnok ručne.

Citovat
Aj ja dakujem za opravu, loga sa uz zobrazuju.

Citovat
@top9: ešte prosím vás zistite prečo nejde timeshift v pôvodnom doplnku od @Saros: to fungoval ok ďakujem moc  6 6 6 ​​​​​​​ 6

Citovat
(11.8.2024, 20:09)vawaver Napsal(a): @top9: Tak môžem potvrdiť, že ste našiel liek na bolesť s logami. Je to presne ono!

Aktualizoval som doplnok -> zmazal pôvodný M3U -> vygeneroval nový -> objavili sa logá.

Sláva Vám!
Skvelá práca!

PS: Teším sa na pripravovaný repozitár, nech nie je potrebné zakaždým aktualizovať doplnok ručne.

zdravim ako ste vygenerovali novy m3u? stale sa mi nedatri loga a ani program

Citovat
@Robo1209: Vyššie som písal postup v príspevku https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-tv-go...#pid130735

Vygenerovať m3u - v tomto prípade sú 2 možnosti:
- manuálne spustiť TV Go doplnok cez tlačítko Spustiť na obrazovke kde sú aj Nastavenia tohto doplnku. Tlačítko Spustiť je vľavo od Nastavení
- druhou možnosťou je zatvoriť a spustiť KODI, po chvíľke skočí info že TV Go je aktualizovaný

V oboch prípadoch sa na destinácii ktorú som si nastavil v doplnku (C:\Users\Tony\Video\magiogo\) objaví m3u súbor a xml súbor.

Pokiaľ ste aktualizoval teraz na v 1.19.2 je potrebné NAJSKÔR oba súbory ZMAZAŤ z tej destinácie! Inak sa Vám nový (správny) m3u súbor nevytvorí, ostane tam staršia (chybná) verzia m3u súboru. A až potom vygenerovať nové m3u a xml.

Citovat
Ola chalani, jede Vam TMGO script pro Linux, me to vzdy padne pri generovani listu na kanel DVTV EXTRA
Vypis dole... 

Caute Bajtik

Televize Seznam HD
Prima Krimi HD
DVTV EXTRA HD
Traceback (most recent call last):
  File "tvgo.py", line 285, in <module>
    TV_GO().playlist()
  File "tvgo.py", line 162, in playlist
    url = req.headers["location"]
  File "/usr/local/lib/python3.8/dist-packages/requests/structures.py", line 52, in __getitem__
    return self._store[key.lower()][1]
KeyError: 'location'

Citovat
@Bajtik: ano me funguje uz dlouho. Ale zalezi jakou verzi scriptu mate.

Citovat
(15.8.2024, 12:35)Bajtik Napsal(a): U DVTV je nějaký problém.
Použij ids a vynech DVTV (4586) , vše ostatní se načte bez problému.

Ola chalani, jede Vam TMGO script pro Linux, me to vzdy padne pri generovani listu na kanel DVTV EXTRA
Vypis dole... 

Caute Bajtik

Televize Seznam HD
Prima Krimi HD
DVTV EXTRA HD
Traceback (most recent call last):
  File "tvgo.py", line 285, in <module>
    TV_GO().playlist()
  File "tvgo.py", line 162, in playlist
    url = req.headers["location"]
  File "/usr/local/lib/python3.8/dist-packages/requests/structures.py", line 52, in __getitem__
    return self._store[key.lower()][1]
KeyError: 'location'

Citovat
(15.8.2024, 19:13)KZ2012 Napsal(a):
(15.8.2024, 12:35)Bajtik Napsal(a): U DVTV je nějaký problém.
Použij ids a vynech DVTV (4586) , vše ostatní se načte bez problému.

prosim nebylo by mozne specifikovat tuhle odpoved? kde mam to ID vynechat?

dekuji

Citovat
@MaClaud: a @KZ2012: a @Bajtik:  pouzijte tento script a nemusite to resit pres IDs programu.

https://webshare.cz/#/file/ofKm3S1075/sc...1-30-0-zip

vyplnite v tvgo.py jen jmeno a heslo na prihlaseni a mate vsechny programy, pokud by byl problem napiste, ale me bezi script na serveru s 8 hodinovou aktualizaci a vsechno je v pohode.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)