Zjistil se, že mám k telefonu zdarma i MAGENTA TV Mini, tak jsem to vyzkoušel s tímto tarifem. Nainstaloval jsem verzi verzi 1.19.4 (ta s úpravou od @
top9:) a vše mi funguje bez problémů, tedy i generace playlistu pro externí přehrávač. A playlist mi jde i přehrát, zkoušel jsme to ve VLC. Problém bude možná ve skladbě kanálů, možná tedy nějaká prkotina s kódováním znaků či co...
Zkuste mi tedy alespoň někdo, komu to při generování playlistu pro externí přehrávač padá, poslat relevatní debug log. Tzn. nastavit debug, restart Kodi, a pak jen spustit doplněk. Po pádu odložit log a umístit sem odkaz.
Případně, pokud bude někdo odvážný a bude mi důvěřovat, může mi do PM poslat své přihlašovací údaje.
OK, tak jsem si za ty 3 stovky raději pořídil plnohodnotný tarif, než bych se tady s někým dohadoval co a jak by se mělo udělat, a vyzkoušel si to sám.
Výsledek?
Problém je v generaci kanálu DVTV Extra. Zkuste mi někdo alespoň vyzkoušet, zda tento kanál funguje v
IPTV Simple Client, pokud se v TV GO Playlist pustí generace s vypnutým
Playlist pouze pro externí přehrávač. Já už to teď nestihnu, musím odejít a vrátím se večer. Pokud to bude tak, že ani tam DVTV Extra nefunguje, tak ho z té generace playlistu pro externí přehrávač prostě vyhodím. Pokud tam funguje, tak ho vyhodím stejně, ale budu dál pátrat proč to tak je a přijdu-li na to, tak ho tam vrátím.