• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.43 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV GO Playlist (v1.18.0)
Já s tím bojují snad rok a prolistoval jsem si to celé tak skúsim znova

Asi proto že z toho tady začíná být total chaos to abych četl všechny příspěvky každý týden co se zas meni

Citovat
@beatlesak: To neberu. Když zjistíš nějaký problém, tak než se rozhodneš napsat do nějakého tématu, mělo by být zcela logické (a je to ostatně i v pravidlech fóra) se na pár posledních příspěvků podívat, případně do vyhledávání fóra (nebo google či vyhledávače, který používáš) zadat odpovídající text. Fórum tu je primárně proto, aby zde uživatelé sdíleli své zkušenosti a teprve, když tu v něm nějakou zkušenost nenajdeš, pošleš dotaz.

Jo, a nemusíš přeci všchno procházet znova, snad jsme to napsal jasně "přečíst si několik posledních příspěvků v tématu."

@hitman222: @Saros: doplněk už neudržuje a zatím se nenašel nikdo, kdo by se o něj trvale staral. Tak nezbývá než čekat, zda se nějaký dobrovolník, alespon pro tuto jednu opravu, najde. On ten problém asi nebude složitý, nicméně vyžaduje aktivní účet a zaplacený tarif. A já už TV GO zaplacené nemám...

Citovat
Ono by možná stačilo raději vše vymazat a založit nový top kde bude poslední link programu a k němu napsat že se nesmí zadat ukládání m3u pro externí sw co před tím zas vyžadovalo a popřípadě navod

Citovat
Je to o něco složitější. Přečti si co jsem napsal v příspěku před tím tvým. Momentálně není nikdo, kdo by se správy doplňku trvale ujal. Možná @top9:, který už tu nějaké úpravy prováděl. Takže je třeba vydržet, jestli se neozve on. Pokud se problém s generování playlistu pro externí přehrávače vyřeší, bude vše fungovat dál. A mimochodem, žádné "že se nesmí zadat ukládání m3u pro externí sw co před tím zas vyžadovalo" neplatí ani neplatilo. Doplněk má dvě formy výstupu, podle toho, jak ho uživatel chce používat. V současné době je jedna z nich nefunkční, takže používat nejde a dokud to někdo neopraví, musí všichni, kteří ji používat chtějí, počkat. K opravě je třeba mít zaplacenou službu a tu já nemám... Ale to jsem už napsal.

Jinak tvé rady můžeš předložit správci fóra, případně se mu přihlásit, že se správy tohoto tématu ujmeš. Jistě to přivítá. Nic to ale nemění na tom, že kdyby ses choval podle pravidel fóra, tak bys to ulehčil sobě i osttaním. Takhle je tu zase jen pár zcela zbytečných a nic neřešícícíh příspěvků.

Citovat

Zjistil se, že mám k telefonu zdarma i MAGENTA TV Mini, tak jsem to vyzkoušel s tímto tarifem. Nainstaloval jsem verzi verzi 1.19.4 (ta s úpravou od @top9:) a vše mi funguje bez problémů, tedy i generace playlistu pro externí přehrávač. A playlist mi jde i přehrát, zkoušel jsme to ve VLC. Problém bude možná ve skladbě kanálů, možná tedy nějaká prkotina s kódováním znaků či co...

Zkuste mi tedy alespoň někdo, komu to při generování playlistu pro externí přehrávač padá, poslat relevatní debug log. Tzn. nastavit debug, restart Kodi, a pak jen spustit doplněk. Po pádu odložit log a umístit sem odkaz. Případně, pokud bude někdo odvážný a bude mi důvěřovat, může mi do PM poslat své přihlašovací údaje.

OK, tak jsem si za ty 3 stovky raději pořídil plnohodnotný tarif, než bych se tady s někým dohadoval co a jak by se mělo udělat, a vyzkoušel si to sám.

Výsledek? Problém je v generaci kanálu DVTV Extra. Zkuste mi někdo alespoň vyzkoušet, zda tento kanál funguje v IPTV Simple Client, pokud se v TV GO Playlist pustí generace s vypnutým Playlist pouze pro externí přehrávač. Já už to teď nestihnu, musím odejít a vrátím se večer. Pokud to bude tak, že ani tam DVTV Extra nefunguje, tak ho z té generace playlistu pro externí přehrávač prostě vyhodím. Pokud tam funguje, tak ho vyhodím stejně, ale budu dál pátrat proč to tak je a přijdu-li na to, tak ho tam vrátím.

Citovat
@JiRo: Ahoj. Používám poslední verzi TV GO Playlist s IPTV Simple Clientem a mám zakázáno generovat playlist pro externí přehrávač, playlist i EPG se mi kompletně vygeneruje i s programem DVTV Extra. V nabídce programů je, i EPG je ale program se nespustí a vyhodí to chybu "Chyba TV GO Playlist, vice info v protokolu". Za mě osobně je to program úplně zbytečnej a bezvýznamnej 3 takže bych se bez něj obešel 5

Citovat
@Milhaus30: OK, myslel jsem si to. Z nějakého pro mne zatím neznámého důvodu mají v api data pro DVTV Extra jinou strukturu. Snad se někdy dostanu k tomu, abych to dořešil. Teď jsme ten kanál z generace obou typů playlistů prostě vyhodil.

Opravena chyba pádu generování při nastaveném Playlist pro externí přehrávač. Jiné chyby a problémy jsem neopravoval. Prosím o otestování a případné nahlášení problémů.

Verze 1.19.5 scriptu ke stažení a ruční instalaci:
[attachment=10800]

Citovat
@JiRo: Diky za opravu, uz jsem to skoro taky mel 6 vynechane, jen nejsem tak zkuseny jako ty, tak me to trva dele... 6 Pokud by jsi mel cas a chut udelat upgrade nebo revitalizaci kodu a pluginu celkove, urcite to vsichni uvitame.

Citovat
@JiRo: Díky moc, super práce.  6
RaspberryPi 3B, LibreELEC Leia
WeTek_Play, LibeELEC Leia
Odroid N2, CoreELEC Leia

Citovat
@JiRo: doplněk aktualizován na Tvoji verzi a vše valí jak má. Playlist i EPG vygenerováno "pro externí přehrávač" a live valí a valí i pouštění zpětně 1 (RPi4 a Kodi 20.3)
@JiRo: @top9: oběma patří velké dík

Citovat
@top9: Uvidíme, jak budou pokračovat aktualizace správy a moderace fóra. S tím by pak nějak mohla souviset i diskuse kolem repozitáře a to, jak revitalizovat některé osiřelé doplňky, a ty, které v repozitáři nejsou, tam umístit. U těch od @Saros: je to ještě o chlup komplikovanější, ale to jsme tu už řešili. Já osobně budu ještě září víceméně mimo, takže více energie tomu budu moci věnovat až na podzim a v zimě. Tak zatím to dělejme tam jako dosud, snažme se doplněk udržet společnými silami v chodu, a až bude více času, můžeme se na to podívat důkladněji. Kdyby se do toho někdo chtěl pustit už teď, má volné pole...

Citovat
Vie tu niekto dat prosim nieco funkcne pre Magio go ?

Citovat
@Jesco: mas ho par prispevkov vyssie

Citovat
(17.9.2024, 14:31)stanko.z Napsal(a): @Jesco: mas ho par prispevkov vyssie

Tak po dlhom case sa to naozaj podarilo. Ale patrilo by sa tu trochu upratat lebo xy odkazov je nefunkcnych.

btw: moj problem to nevyriesilo lebo Telekom posunul NOVASPORT6 z  z magia L do magia XL Sad

Citovat
Současný stav tohoto tématu je maximem možného. Alespoň z mé strany. Časem se to snad zlepší, teď ale musíš sledovat téma a případné nové verze v něm. Na to fórum nabízí podporu. Jinak odkazy na starší verze nechme být, stačí přeci sledovat ty nové. To snad nic těžkého není.

Jinak nerozumím tvé poznámce:
Citace:moj problem to nevyriesilo lebo Telekom posunul NOVASPORT6 z z magia L do magia XL

Citovat
@JiRo

Magio SK sa mi podarilo rozbehat pod kodi podla navodu co som tu nasiel na xy strane. Len cital som od prvej strany tak to trvalo dlhsi cas.

Moj problem to nevyriesilo z dovodu ze mam aktivovany program MAGIO L a Telekom presunul  od 1.9 Novasport6 na balik XL. To znamena ze si musim teraz zabezpecit Voyo ... a chcem mat vsetko v jednej " skrinke"

Citovat
Voyo bych neřešil. Bude zrušené. T-Mobile ukončí jeho poskytování. Nevím jak v SK ale v ČR určitě od listopadu.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
Měl bych prosbu, používám (tedy většinou na hraní) tvgo pro server tak že si spouštím generování sám (python3 tvgo.py), výše je opravená verze pro kodi- prosba je co se upravilo tak aby to opět generovalo a nespadlo to při neneraci programu DVTV Extra HD ?, po té mám prosbu můžete mi poradit aby skript generoval pouze jednu audiostopu? většinou je v cz ale někdy v en, Děkuji

Citovat
Uprava neni problem. To bych zase udelal i pro skript pro pzthon3, jen se ted nedostanu k pc, tak behem tydne bych to sem hodil, pokud nebude nekdo z kolegu rychlejsi. 6
Co se audio stopy tyce, tak ja mam v kodi kde prehravam playlist vygenerovany nastaveno primarni jazyk stopy na czech a pak mi to u vsech kanalu prehrava v cz, taky se mi to u detskych kanalu prepinalo na en zvuk.

Citovat
Ahojte, viete mi niekto poradiť ako máte nastavené KODI (predpokladám že InputStreamAdaptive a IPTV simple Client ) aby Vám u TVGO išiel archív v 1080p so zvukom?

Mne vôbec nenačítava zvukovú stopu v archíve, v živom vysielaní je to ok.
[Obrázek: Sn-mka-obrazovky-2024-09-29-191807.png]

Mam 3 inštalácie KODI s TVGO (android, windows 10 a LibreElec) a všade mam rovnaký problém.

Vopred ďakujem za každú radu.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)