• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.43 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV GO Playlist (v1.18.0)
@petulko11
Chcem požiadať o vysvetlenie ako vôbec funguje archív.
Doposiaľ všetko pozerám len online.
Pretože pokiaľ som sa len skúsil vrátiť napríklad na predchádzajúci deň, tak sa mi nikdy nič nepodarilo spustiť.
Čo a ako je prípadne potrebné nastaviť?

Citovat
@vawaver
Ahoj,
ja to mam nastavene takto, nepoužívam dennodenne generovanie playlistu, mam statický playlist, kde mam viacero zdrojov.
TVGO:
[Obrázek: Sn-mka-obrazovky-2024-09-30-173051.png]
(S playlistom pre externý prehrávač nefunguje archív ani mne)

IPTV SIMPLE:
[Obrázek: Sn-mka-obrazovky-2024-09-30-173354.png]
[Obrázek: Sn-mka-obrazovky-2024-09-30-173441.png]

InputStream Adaptive:
[Obrázek: Sn-mka-obrazovky-2024-09-30-173923.png]

Citovat
@petulko11
Úžasné!
Archív podľa tvojich nastavení, funguje na prvú dobrú.
Veľká radosť!
Sláva Ti!

PS: Na aké časové obdobie to máš vyskúšané, že archív spätne funguje?

Citovat
to som rad že som pomohol :-)
myslím že 7 dní je max
A ide ti to aj so zvukom?

Citovat
@petulko11
Testoval som prehratie z archívu na 3 slovenských kanáloch a všetko nabehlo v poriadku.
To jest spustilo prehrávanie relácií z archívu vrátane SK zvukovej stopy (STV1, WAU, DOMA).
Ak chceš otestovať konkrétny kanál, daj vedieť.
Testované na KODI (CachyOS-linux, Android TV).

Citovat
Ahojte, kde by som našiel podobný skript na Antik tv?

Citovat
(28.9.2024, 0:12)Alinesko Napsal(a): Měl bych prosbu, používám (tedy většinou na hraní) tvgo pro server tak že si spouštím generování sám (python3 tvgo.py), výše je opravená verze pro kodi- prosba je co se upravilo tak aby to opět generovalo a nespadlo to při neneraci programu DVTV Extra HD ?, po té mám prosbu můžete mi poradit aby skript generoval pouze jednu audiostopu? většinou je v cz ale někdy v en, Děkuji

Tady je upraveny skript python3

https://webshare.cz/#/file/KJHG8ZRjaO/sc...1-30-1-zip

Citovat
Pratele, najde se tady nekdo z vas kdo by mi poskytl vas playlist nebo epg soubor po vygenerovani? Potrebuji udelat kompletni seznam kanalu a jejich IDs, jen prosim ty uzivatele kteri mate zaplaceny nejvyssi balicek. At to mame kompletni, pripadne pokud nekdo vite kde ho sehnat budu rad za info. Dekuji

Citovat
@top9: Neměl bys tohle řešit dynamicky? Jakékoliv navázání na nějaký statický obsah se vymstí v okamžiku, kdy je do balíčku přidán nějaký další kanál.

Citovat
@top9:
SK

.txt   Magio_Ids.txt (Velikost: 34,98 KB / Stažení: 70)

CZ

.txt   T_mobile_Ids.txt (Velikost: 31,78 KB / Stažení: 77)

Citovat
(06.10.2024, 11:13)JiRo Napsal(a): @top9: Neměl bys tohle řešit dynamicky? Jakékoliv navázání na nějaký statický obsah se vymstí v okamžiku, kdy je do balíčku přidán nějaký další kanál.

To mas pravdu.

mensi aktualizace addonu, kdo bude mit zajem.
- přidána možnost v nastavení addonu v sekci playlist, zapnout vynechani erotickych kanalu pri vytvareni playlistu.
Muze se to nekomu hodit kdo ma deti :-)

https://webshare.cz/#/file/tmAobKj6a5/sc...1-19-6-zip

Citovat
@vawaver: no to je divne, ale som asi jediný komu nejde zvuk v archive. Najviac používam archiv na Sk komerčných staniciach a funguje viac menej random. NA 90% zvuk nejde ale niekedy nabehne, neviem od čoho to záleží... 
Ale aj keď zvuk pri spustení nabehne, tak pri pretočení už väčšinou znova nejde.
Ak mate niekto typ, ktoré nastavenie by to mohlo ešte spôsobovať, budem rád ....

Citovat
Ahojte, snažím sa prísť na to, prečo mi nejde pretáčanie LIVE. Service mám v addone nastavený na LIVE, keďže timeshift nefunguje a čo som tak pozeral, tak na magiogo stránke proste pri skipnutí získajú novú stream-url ktorá už ťahá z ARCHIVE a obsahuje startTime. Viete niekto, ako to vyriešiť?

Taktiež mám problém, že pri spustení hocijakého programu na začiatku nejde zvuk a vždy ho musím prepnúť v nastaveniach, až potom ide.

Citovat
(07.10.2024, 8:58)top9 Napsal(a):
(06.10.2024, 11:13)JiRo Napsal(a): @top9: Neměl bys tohle řešit dynamicky? Jakékoliv navázání na nějaký statický obsah se vymstí v okamžiku, kdy je do balíčku přidán nějaký další kanál.

To mas pravdu.

- přidána možnost v nastavení addonu v sekci playlist, zapnout vynechani erotickych kanalu pri vytvareni playlistu.

Dnes mi prestal fungovat EPG. Posledny datum je 9.10. Skusilsom tento novy skript ale nepomohlo. Mate aj niekto ini takyto problem?

Citovat
Ted jsem si nastavil EPG generovani na 4 dny a vsechno v poradku vygenerovano.

Citovat
Ahoj všichni. Měl bych jednu prosbu. Nevíte někdo, popřípadě nejste schopen do skriptu doplnit možnost stahování playlistu s HEVC? Podle T-mobilu ho už dávno používají, ale ze skriptu je všechno v H264.
Dík

Citovat
(10.10.2024, 16:15)tristohrmenych Napsal(a):
(07.10.2024, 8:58)top9 Napsal(a):

To mas pravdu.

Dnes mi prestal fungovat EPG. Posledny datum je 9.10. Skusilsom tento novy skript ale nepomohlo. Mate aj niekto ini takyto problem?
Tak som sa konecne dopatral k chybe..... TVGo maka paradne. Problem je s aktualizaciou IPTV Simple vo verzii 21.9.2 pre Windows x64. Ak niekto ma problem s EPG tak treba manualne downgrade spravit na 21.9.1

Citovat
Ahojky, tak Sarosuv web server pro TMGO mi prestal dnes fungovat... 
Traceback (most recent call last):
  File "login.py", line 60, in <module>
    reg_device()
  File "login.py", line 39, in reg_device
    accesstoken, refreshtoken = login("OTT_LINUX_4302")
  File "login.py", line 27, in login
    accessToken = req["token"]["accessToken"]

nelze zalogovat zarizeni... 
Ahojky Bajtik

Citovat
Přestal fungovat proto, že Magenta TV dnes postupně uvádí do provozu novou verzi svých aplikací. K odhalení, co Magenta TV chystá se dozví všichni její klienti 1.listopadu. Změna souvisí i s novou verzí jejich VOD. Nově by se měli na Magentě objevit i FAST stanice (tak, jako je má SWEET).

Citovat
Zkuste nastavit v zarizeni mobil. Zatim mam ve scriptu pro python nastavene zarizeni na android a jede to. Zitra se mrknu na nastaveni addonu. Ale prozatim bych doporucil nastavit zarizeni na mobil, to by melo jet, nemam to ale odzkousene v addonu.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)