Témat: 1
Registrován od: 07/2017
Hodnocení:
11
to som rad že som pomohol :-)
myslím že 7 dní je max
A ide ti to aj so zvukom?
Registrován od: 03/2016
Hodnocení:
0
Ahojte, kde by som našiel podobný skript na Antik tv?
Registrován od: 04/2016
Hodnocení:
13
Pratele, najde se tady nekdo z vas kdo by mi poskytl vas playlist nebo epg soubor po vygenerovani? Potrebuji udelat kompletni seznam kanalu a jejich IDs, jen prosim ty uzivatele kteri mate zaplaceny nejvyssi balicek. At to mame kompletni, pripadne pokud nekdo vite kde ho sehnat budu rad za info. Dekuji
Témat: 0
Registrován od: 10/2024
Hodnocení:
0
Ahojte, snažím sa prísť na to, prečo mi nejde pretáčanie LIVE. Service mám v addone nastavený na LIVE, keďže timeshift nefunguje a čo som tak pozeral, tak na magiogo stránke proste pri skipnutí získajú novú stream-url ktorá už ťahá z ARCHIVE a obsahuje startTime. Viete niekto, ako to vyriešiť?
Taktiež mám problém, že pri spustení hocijakého programu na začiatku nejde zvuk a vždy ho musím prepnúť v nastaveniach, až potom ide.
Hodnocení:
13
Ted jsem si nastavil EPG generovani na 4 dny a vsechno v poradku vygenerovano.
Registrován od: 07/2017
Hodnocení:
1
Ahoj všichni. Měl bych jednu prosbu. Nevíte někdo, popřípadě nejste schopen do skriptu doplnit možnost stahování playlistu s HEVC? Podle T-mobilu ho už dávno používají, ale ze skriptu je všechno v H264.
Dík
Registrován od: 05/2020
Hodnocení:
3
Ahojky, tak Sarosuv web server pro TMGO mi prestal dnes fungovat...
Traceback (most recent call last):
File "login.py", line 60, in <module>
reg_device()
File "login.py", line 39, in reg_device
accesstoken, refreshtoken = login("OTT_LINUX_4302")
File "login.py", line 27, in login
accessToken = req["token"]["accessToken"]
nelze zalogovat zarizeni...
Ahojky Bajtik
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
4
Přestal fungovat proto, že Magenta TV dnes postupně uvádí do provozu novou verzi svých aplikací. K odhalení, co Magenta TV chystá se dozví všichni její klienti 1.listopadu. Změna souvisí i s novou verzí jejich VOD. Nově by se měli na Magentě objevit i FAST stanice (tak, jako je má SWEET).
Hodnocení:
13
Zkuste nastavit v zarizeni mobil. Zatim mam ve scriptu pro python nastavene zarizeni na android a jede to. Zitra se mrknu na nastaveni addonu. Ale prozatim bych doporucil nastavit zarizeni na mobil, to by melo jet, nemam to ale odzkousene v addonu.