15.9.2024, 10:24
@mafian: verze 4.0.15 je asi někdy z konce loňského roku. Záleží, jak mají udělanou kontrolu. Můžou to mít třeba x verzí zpátky nebo třeba s ohledem na kompatibilitu.
|
Hodnocení tématu:
IPTV Web Server (v1.22.0)
|
(30.10.2024, 20:15)JiRo Napsal(a): @Bajtik: Na chybu při pokusu o načtení DVTV Extra se udělal v TV GO workaround, kterým se tento kanál jednoduše přeskočí. Pokud to tedy padá v IPTV Web Server také, tak je možné to zreplikovat i tady.
(30.10.2024, 20:06)kevinlos Napsal(a): @Bajtik: Ahoj, prosím můžeš poradit co jsi kde opravil a nebo mě poslat soubor? Děkuji mocVyedituj si py od TMGO a uprav zarizeni... pouzij OTT_STB a name KSTB6077... restartuj kodi a prihlaseni do tmobile je uspesne...
(30.10.2024, 20:30)Bajtik Napsal(a):(30.10.2024, 20:15)JiRo Napsal(a): @Bajtik: Na chybu při pokusu o načtení DVTV Extra se udělal v TV GO workaround, kterým se tento kanál jednoduše přeskočí. Pokud to tedy padá v IPTV Web Server také, tak je možné to zreplikovat i tady.
Ahoj Jiro, ne ve webserveru to jede, problem je Python pod linuxem... .tak se spusti generace a pak to padne...
(30.10.2024, 20:06)kevinlos Napsal(a): @Bajtik: Ahoj, prosím můžeš poradit co jsi kde opravil a nebo mě poslat soubor? Děkuji mocVyedituj si py od TMGO a uprav zarizeni... pouzij OTT_STB a name KSTB6077... restartuj kodi a prihlaseni do tmobile je uspesne...
(02.11.2024, 11:48)kevinlos Napsal(a): Takže přihlášení a generování playlistu už funguje jako dříve, ale teď problém s přehráváním v TiviMate, ikdyž jsem zkoušel nastavit v TiviMate externí přehrávač a poté zvolil VLC, tak to stejně nejde. Playlist jde spustit v PC ve VLC. Našel někdo způsob jak přehrát playlist v Android TV Box přes TiviMate? Děkuji