• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
...a hadejte, které by to mohly být a jakým postupem je hledám?

@mojsej: Pokud máš odkaz v Oblíbenych na domovské úvodni obrazovce, vyhledej je v SCC znovu.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
No, to se stává. Buď se daný titul právě upravuje a je třeba počkat, nebo někdo, případně provider na základě oznámení, zdoje titulu smazal. Pokud máš přístup na Discord, můžeš zažádat o nové vložení, případně i přidat zdroj, pokud ho máš.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(01.9.2024, 7:17)meda Napsal(a): skúšal som,nič napr. seriál MOZAIKA už je tam le 2 a 11 čast seriálu jedná sa hlavne o nové české sierialy

...a hadejte, které by to mohly být a jakým postupem je hledám?

@mojsej: Pokud máš odkaz v Oblíbenych na domovské úvodni obrazovce, vyhledej je v SCC znovu.

Citovat
@mojsej: Ten kdo je nahrál je smazal, případně to udělal přímo webshare z důvodu porušení zákona.

Citovat
@mojsej: Tak to máš pravdu. Nejlépe, pokud na tom ujíždíš, zaplatit si Voyo.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
Ahoj všem, zkusím jestli mě někdo pomůže....

Edit: vyřešeno

Citovat
Nepozoruje niekto z Brna po prechode Netboxu pod O2 problémy so SC? Aj test rýchlosti v doplnku niekedy 700Mbit/s niekedy 10Mbit/s.

Citovat
Nevšiml si někdo, takové zvláštnosti. Když se v seznamu pořadů udělá nějaká změna, tak že např. uložený odkaz v oblíbených přestane být funkční a  je nutné si znovu uložit nový odkaz, tak pokud máte něco uloženo ve stahování - přestane to být vidět. Na disku to přes správce souborů najdu, ale v seznamu stažených to nevidím.

Citovat
@Mira: No ano, tak to je, to je vlastnost SCC. Pokud je v důsledku nějaké změny nové id databáze backendu, tak to pro některé funkce (oblíbené, stahování, ...) takový dopad prostě má.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Dělal jsem novou instalaci Kodi (v 21.1.0) a v nastavení Stream Cinema teď nemám možnost nastavit si stahování. Je to nějaká nová obecná vlastnost Stream Cinema, že to prostě zakázali stahovat a mám se s tím smířit... nebo je to jen nějaká chyba?

Citovat
@keldafm: Po nastavení cesty restartuj box a možnost stažení se objeví.

Citovat
@keldafm: Ve formuláři nastavení doplňku musíš listovat dál, za položkou Trakt.tv jsou ještě další položky, hned v té další Stahování se nastavuje Adresář pro stahování.

Citovat
(30.10.2024, 18:58)JiRo Napsal(a): @keldafm: Ve formuláři nastavení doplňku musíš listovat dál, za položkou Trakt.tv jsou ještě další položky, hned v té další Stahování se nastavuje Adresář pro stahování.
No to mě p.... to mě fakt nenapadlo. Děkuji

Citovat
Da sa pozerat na viacerych zariadeniach sucasne Stream Cinema, ked pouzivam VPN?

Citovat
@frantaves: Max. na 1 účet ze 2 IP adres současně. Zároveň je to limitováno počtem použitých slotů. Max. na 1 účet je 20 slotů, jedno přehrávání bere max. 5 nebo 6 slotů, takže obvykle je limit přehrávání na 3 až 4 zařízeních současně.

Citovat
Co znamena pocet pouzitych slotov? Neviem o com su tie sloty a kde ich vidim.

Citovat
(31.10.2024, 20:32)JiRo Napsal(a): @frantaves: Max. na 1 účet ze 2 IP adres současně. Zároveň je to limitováno počtem použitých slotů. Max. na 1 účet je 20 slotů, jedno přehrávání bere max. 5 nebo 6 slotů, takže obvykle je limit přehrávání na 3 až 4 zařízeních současně.

Co znamena pocet pouzitych slotov? Neviem o com su tie sloty a kde ich vidim.

Citovat
Ty počet slotů neřeš.
Tebe zajímá počet zařízení a IP adres...
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV

Citovat
Ahoj, mám problém se servery ssc když mám zapnutou VPN, konkrétně PureVPN, když je vypnutá, žádná chyba severu nenastane, máte s tím někdo zkušenost, případně nápad, jak to vyřešit? Do včera bylo vše v pořádku i s VPN. Díky.

Citovat
@Taxi339: No, pravděpodobně restrikce pro použití VPN. Proč, těžko říci, takový odborník nejsem. Možná důsledek použití cloudflare (CF), protože tam může dojít k situaci, že více domén využívající CF získá stejnou IP a pokud se IP pro SCC shodne s IP nějakého blokovaného severu přes VPN, postihne to současně i SCC. Jiný důvod může být v tom, že cloudflare prostě blokuje generálně přístup přes VPN. I s tím se lze také setkat. Nejsem si jistý, jak to řešit.

Na jedné straně je zřejmé, že uživatel potřebuje VPN, např. pro skrytí komunikace s Webshare kvůli případným restrikcím jeho ISP, na straně druhé ale, aby obešel blokování, potřebuje přímé připojení (bez VPN) pro komunikaci s SCC servery a CF. Vím, že existuje něco, čemu se říká split tunneling, kdy by mohlo jít komunikaci při použití VPN rozdělit (i podle IP) tak, že s jednou skupinou IP se komunikuje přes VPN a druhou přímo. Ale jak to udělat a jestli to tak vůbec jde, netuším, nemám s tím zkušenostmi. 11 Myslím, že split tunneling občas používají on-line hráči. Tak se zkusit zeptat někoho s těmihle zkušenostmi...

BTW Také je možné, že to blokování bude jen dočasné. I s tím jsme se setkal.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 17 host(ů)