• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.43 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV GO Playlist (v1.18.0)
@top9: Ahoj, můžeš prosím poradit kde to přesněji změnit? Já totiž používám IPTV Web Server, takže by to mohlo možná fungovat i zde. Děkuji

Citovat
(30.10.2024, 16:51)top9 Napsal(a): Zkuste nastavit v zarizeni mobil. Zatim mam ve scriptu pro python nastavene zarizeni na android a jede to. Zitra se mrknu na nastaveni addonu. Ale prozatim bych doporucil nastavit zarizeni na mobil, to by melo jet, nemam to ale odzkousene v addonu.

Napis co mas zadane zda OTT_ANDROID a Xiaomi Mi 11?

Citovat
(30.10.2024, 19:05)Bajtik Napsal(a):
(30.10.2024, 16:51)top9 Napsal(a): Zkuste nastavit v zarizeni mobil. Zatim mam ve scriptu pro python nastavene zarizeni na android a jede to. Zitra se mrknu na nastaveni addonu. Ale prozatim bych doporucil nastavit zarizeni na mobil, to by melo jet, nemam to ale odzkousene v addonu.

Napis co mas zadane zda OTT_ANDROID a Xiaomi Mi 11?

Ano OTT_ANDROID nazev zarizeni bude asi jedno jaky se zada. Jeste je dobre odhlasit vsechny prihlasene zarizeni a znovu je prihlasit.
no ale jsem zvedav co bude zitra kdyz to maji menit od 1.11. resp. od 4.11.

Citovat

Zdar, no bohužel u addonu přenastavení zařízení na mobil (xiaomi11) nepomůže. Tak asi nezbývá než počkat na start nových app u TM, jestli s tím potom něco půjde udělat.

Citovat
Ted jsem tedy v addonu zkousel nastavit settopbox a vygenerovat nove epg a playlist a vse jede i programy se zobrazi.
verze 1.19.6 addon tvgoplaylist a po nastaveni settopboxu jsem dal vymazat vsechna zarizeni a obnovit token.

Citovat
(01.11.2024, 8:36)top9 Napsal(a): Ted jsem tedy v addonu zkousel nastavit settopbox a vygenerovat nove epg a playlist a vse jede i programy se zobrazi.
verze 1.19.6 addon tvgoplaylist a po nastaveni settopboxu jsem dal vymazat vsechna zarizeni a obnovit token.

@top9: Ahoj, chci se zeptat vygenerovaný playlist nejde použít do vlastního playlistu? Vždy když se obnoví token, tak se tedy automaticky změní i playlist s novým tokenem? Děkuji

Citovat
jasný, díky. já teda zkoušel mobil i stb a nefachalo to. předpokládám, že k vygnerování epg i playlistu stačí spustit addon? resp. není potřeba playlist ručně promazat v kodi? nebo tam mám ještě jiný problém, protože mi update epg+playlistu proběhne, ale stále to zůstává ve stejném stavu, včetně "Nedávno sledovaných kanálů".

Citovat
dobrý den chci se zeptat .dělám vše dle návodu playlist hraje v tivimate ale jen po dobu 24hodin potom je chyba a musím celý postup opakovat.a zase to 24 hodin hraje.děje se to taky jiným lidem nebo mám něco špatně v nastavení.děkuji za případné rady.

Citovat
No ja si do web serveru nastavil i OTT_ANDROID a proslo to ale generuje to DASH list... no budeme testit

Citovat
Vypadá to že HLS bylo zrušeno a nově funguje jen dash.
Jestli máte nastaveno OTT_ANDROID je kvalita streamu jen HD 1280x720 .
Pokud chcete FHD tedy kvalitu 1980x1080 , tak si nastavte OTT_STB a máte to.

Citovat
(01.11.2024, 21:56)KZ2012 Napsal(a): Vypadá to že HLS bylo zrušeno a nově funguje jen dash.

Já používám plugin v TVHeadend, problém je, že je to adaptivní stream, máte někdo nápad jak získat čistě 1080 bez přepínání kvality? Díky 2

Citovat
(02.11.2024, 18:20)petrzma Napsal(a):
(01.11.2024, 21:56)KZ2012 Napsal(a): Vypadá to že HLS bylo zrušeno a nově funguje jen dash.

Já používám plugin v TVHeadend, problém je, že je to adaptivní stream, máte někdo nápad jak získat čistě 1080 bez přepínání kvality? Díky 2

Co mas za plugin do TVH?Navic jak ti to generuje list pri 24 hod zmene tokenu?
Diky za info do SZ Bajtik

Citovat
od vcera mi nefunguje plugin.. pise aby som si akutalizoval na najnovsiu verziu a hned za tym error: bad request.. 

ma niekto este taky problem ci je to individualna chyba?
RPi 4B  Android15 + Kodi
RPi 3B+ Libreelec

Manjaro Linux

Citovat
Je velká škoda, že se to neřeší doplněk Magenta TV (TV Go). Já mám jako dočasné řešení na RPI-4 nainstalován Android 14 https://konstakang.com/devices/rpi4/LineageOS21/ a chodí to plynule. Kodi taky jen to není vnořené v kodi. Je to jako by jste měli android tv. Jen to ovládání je takové divné,ale na set top boxu je to samé.

Citovat
Zdravim, pokud nekomu nefunguje plugin, napiste prosim co vam to dela/nedela a hlavne jakou verzi pluginu mate nainstalovanou. Diky

Citovat
(31.12.2024, 16:00)top9 Napsal(a): Zdravim, pokud nekomu nefunguje plugin, napiste prosim co vam to dela/nedela a hlavne jakou verzi pluginu mate nainstalovanou. Diky

Zdravim,
Pouzivam verziu pluginu 1.19.6, ale po zapnuti ma to vyzve na akutalizaciu aplikacie
Vyzera ze telekom znovu aktualizoval Magio aplikaciu na ver 4.0.21
V skripte tvgo.py je verzia 4.0.16. aplikacie. V Android telefone mam aktualne je 4.0.21.
V mobile androide to viem upravit ten skript aby to fungovalo, ale co mam Kodi v Android TV tak tam sa mi to neda (resp.neviem ako) Bolo by mozne to upravit v plugine resp. aby sa dalo nastavit v plugine verzia aplikacie ?
Dakujem za odpoved a pripadne riesenie

Citovat
Zdravim,

aktualizace addonu - uprava verze appversion

Addon verze 1.19.7

Citovat
@top9: Chápu to správně, že si náš nový zachránce, co bude doplněk aktualizovat? Mám tu totiž pár problémů, které bych potřeboval vyřešit :-)

1. pustit od začátku právě běžící pořad. Aktuálně musím čekat až pořad skončí a teprve pak si ho můžu pustit
2. když si spustím nějaký pořad z minulosti, tak název pořadu se mi ukazuje jiný (právě běžící pořad) + časová osa ukazuje nesmysly (opět délku právě běžícího pořadu namísto pořadu, který jsem spustil z archivu)
3 funkcionalita na stažení pořadu zdá se nefunguje vůbec

Pokud by jsi k některému bodu potřeboval log, stačí říct :-)
X96 MAX PLUS S905X3 4/32GB - CE

Citovat
Zachrance asi moc ani ne, ale kdyz budu vedet tak aktualizuju addon.
Momentalne se snazim, aby addon alespon tak nejak fungoval, neco i opravuje a aktualizuje @JiRo
Sam ho pouzivam, ale jen na sledovani prave bezicich kanalu.

Citovat
@top9: Já se tomu už moc věnovat nebudu, protože dokud to jde, tak TV v Kodi přijímám přes Tvheadend.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)