• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.43 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV GO Playlist (v1.18.0)
Mohu poprosit o opravu tvgo.py? Sám to neumím, netuším, co se změnilo. Děkuji ;-)

Citovat
(15.1.2025, 22:12)petrzma Napsal(a): Mohu poprosit o opravu tvgo.py? Sám to neumím, netuším, co se změnilo. Děkuji ;-)

A co presne by se melo opravit?

Citovat
Predpokladám, že ma na myslí že nie je možné vygenerovať playlist ak je v nastaveniach povolený playlist pre externý prehrávač Aspoň u mňa to vždy vyhlási chybu pri 11%

Citovat
Možná známý problém s DVTV Extra?

Citovat
no tak pridam odkazy na nejnovejsi verze addonu a scriptu. :-) Obe jsou aktualizovane na posledni verzi podle magenta app a s vynechanim DVTV ktere dela problem pri generovani.

script python:
https://webshare.cz/#/file/nESAvBPntU/sc...1-31-0-zip

addon script:
https://webshare.cz/#/file/H8QJxJbSlH/sc...1-19-7-zip

Citovat
addon stále nedokáže vygenerovať playlist ak je požiadavka aj na externý prehrávač. Skúšal som to aj zmenou zariadena za set-top box aj Mobil a stále to padne pri cca 12% pri generovaní. 

Vie mi niekto povedať cez čo spúšťate script lebo mne to cez pycharm nefunguje 
Ďakujem za odpoveď

Citovat
@Jozo_1012: No a zkoušel jsi radu o dva příspěvky výše?
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh:  ak myslíš script.tvgo.playlist-1.19.5.zip áno skúšal som aj to, čo som si porovnával 1.19.5 a 1.19.7 oba majú daný kanál vyradený z playlistu ale z nejakého neznámeho dôvodu od včera nefunguje generovanie playlistu pre externý prehrávač

Citovat
Zdravim, tak jsem ted po ranu nainstaloval kodi na pc a nahral addon 1.19.7 nastavil settopbox zarizeni, playlist pro externi prehravac, LIVE, vysoka kvalita a vsechno funguje jak ma. i prehravani v externim prehravaci.
Nebude spise problem u vas na zarizeni kde generujete playlist?

Citovat
Zdravím pánové, též se přidám do debaty, pač bych se rád na něco zeptal a to k playlistu pro externí přehrávač. Playlist se vygeneruje naprosto v pořádku a kompletní - pokud ho spustím v KODI nebo na pc ve VLC playeru, tak jede bez problému. Ale hlavně tam kde ho potřebuji mě nefunguje Big Grin - hlavní je pro mě přehrání v TV, kde používám aplikaci SIPTV (nejvíc user-friendly) - tam to playlist bezproblému najde a načte, ale když chci spustit jakýkoliv kanál, tak stream se vůbec nenačte. Tak bych se zeptal, zda playlist funguje jenom v KODI a na VLC nebo i ostatních platformách? Předtím, když fungoval doplněk IPTV Web Server (v1.22.0) tak mě vše jelo v pohodě i na SIPTV v televizi. Kdyby náhodou někdo věděl, tak děkuji za odpověď předem.

Citovat
@Miha17:  Pouzivam Tivimate na Android boxe a playlist bez problemov funguje

Citovat
Ahoj.
Dá se dostat do Kodi čínský IPTV playlist v m3u prostřednictvím IPTV simple client nebo to jde jenom přes IPTV aplikace jako tivimate,televizo,smart IPTV aj.
Dík.

Citovat
(17.1.2025, 9:15)top9 Napsal(a): Zdravim, tak jsem ted po ranu nainstaloval kodi na pc a nahral addon 1.19.7 nastavil settopbox zarizeni, playlist pro externi prehravac, LIVE, vysoka kvalita a vsechno funguje jak ma. i prehravani v externim prehravaci.
Nebude spise problem u vas na zarizeni kde generujete playlist?

Už som zúfalí čím to môže byť, skúšal som to na Nokii 8010, PC, Libreelec v PC, na inom PC, v mobile, v tanix boxe.. stále mi to padne pri 12% a nedokáže vygenerovať externý playlist. ak to dám generovať bez všetko funguje bez problémov.

Poprípade, viete mi poradiť v čom je problém ? 
File "F:\kodi\skript python\tvgo.py", line 289, in <module>
    TV_GO().playlist()
    ^^^^^^^
  File "F:\kodi\skript python\tvgo.py", line 69, in __init__
    self.refreshtoken = self.login()
                        ^^^^^^^^^^^^
  File "F:\kodi\skript python\tvgo.py", line 81, in login
    accessToken = req["token"]["accessToken"]
                  ~~~^^^^^^^^^

Citovat
@Jozo_1012: Verzi doplňku Kodi a generaci externího palylistu jsem zkoušel i já, funguje mi bez problémů. Podle mne by mohl být problém ve struktuře dat, která vrací api pro nějaký kanál (podobně jako to je u DVTV Extra), který my, kterým to funguje (@top9: ani já), v našich tarifech nemáme. Rychlá pomoc je snadná, i když ne úplně triviální. Vložit do generace externích kanálů kontrolní výpis do logu, aby bylo vidět, u kterého kanálu to spadne a ten kanál, podobně jako DVTV Extra, prozatím vyhodit z generace. Určitě by pak někdo, třeba @top9: 1, mohl ten problém v datech analyzovat a najít řešení, jak to ošetřit tak, aby tam takové kanály mohly zůstat. Já mám nyní TV GO tarif koupený pouze dočasně pro nějaké pokusy, a to ten nejlevnější, který mi navíc končí za pár dní, takže to udělat nemohu.

Citovat
Už som nato prišiel zmenili ID kanálu DVTV extra. 
Rovno prikladám upravený script

script-tvgo-playlist-1-19-7-1-zip

Citovat
Tak nechci vám do toho kecat, ale mrknul jsme se na poslední verze scriptů, a ty úpravy původního scriptu by asi fakt chtěly provést nějak lépe. Je v tom už teď "pěkný bordel". Nehledě na to, že když se dívám na tu část, ve které se "vyřazují" erotické kanály a DVTV Extra, tak je to napsané špatně jako if-else v jedné podmínce. Tzn. když se nastaví vyřazení erotických kanálů, tak se už ale nevyřadí DVTV Extra. Ono je hezké, když se to komunita snaží udržet funkční, ale mělo by to mít nějakou úroveň, minimálně do toho úpravami nezanášet další chyby. Což se v případě přidání možnosti vyřazení erotických kanálů stalo.

Citovat
Tak me ten plugin vse vygeneruje... playlist, epg pod KODI ale spustit to nejde.... toci se kolecko v kodi a progam se nespusti....

Citovat
Ahoj. Prosím o radu , nové kodi
rapsberry rpi3
LibreElec 12.202
TV GO playlist 1.19.7
IPTV Simple Clint 21.10.2.1
Mám vygenerované EPG ale nefunguje prehrávanie , Playback Failed ..
Generovanie playlistu mám zakázané .
Ďakujem .

Citovat
Ahoj, nechci vytvářet  nová téma, tak to píši sem, vytvořil jsem program založený na webovém serveru, pro vytvoření TMobile playlistu, který generuje přímé linky na webovém serveru, přístup na kanály přes lokální adresu a port, mám problém, který je už poslední, co mi chybí k dokonalosti, vygeneruje se playlist, všechny programy jsou funkční jak ve vlc, tak v Tivimate, ale v Kodi prostě nefungují, jako by tam byl nějaký problém s přesměrováním. Potřeboval bych někoho znalého problematiky, kdo by mi pomohl, dodám program, potřeboval bych nějakého tvůrce doplňků, mám totiž vše v systému coreelec a  tam tivimate, ani nic jiného nedostanu. Děkuji

Citovat
(07.10.2024, 20:28)petulko11 Napsal(a): @vawaver: no to je divne, ale som asi jediný komu nejde zvuk v archive. Najviac používam archiv na Sk komerčných staniciach a funguje viac menej random. NA 90% zvuk nejde ale niekedy nabehne, neviem od čoho to záleží... 
Ale aj keď zvuk pri spustení nabehne, tak pri pretočení už väčšinou znova nejde.
Ak mate niekto typ, ktoré nastavenie by to mohlo ešte spôsobovať, budem rád ....

Podarilo sa Vám vyriešieť problém so zvukom v archíve? Doteraz mi to išlo, ale od dnes musím po zapnutí prepnúť zvukovú stopu, až potom nabehne v archíve zvuk. Ak viete poradiť, budem rád. Vopred vďaka.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)