• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@waladir Nechci prudit, jen jsem nedočkav. Chci se zeptat zda ten Web Server bude mít i Archiv připadně tam budou jen TV kanály. I kdyby nebyl vubec by mi to nevadilo, jen se ptam predem zda planujes takovy veci i v web verzi. Tot vse, urcite poslu po vydani nejakej ten donate.. za to jak te furt prudim.. jsem strasnej

Citovat
@PypykCeskeRepubliky: Oneplay Server bude fungovat stejně jako O2TV Server. Archiv tam přímo nebude, ale bude podporovat catchup. Uvidím jak budu stíhat, ale snad ho dodělám během víkendu.

Citovat
Nebylo by lepší ten doplněk dát do repozitáře, aby se aktualizoval sám když bude update ?

Citovat
@Wolfragen: doplněk do repozitáře nechám přidat, ale až bude v lepším stavu. Jak s ohledem na funkce, tak hlavně až budou vychytané chyby. Jednak je pro mě distribuce změn výrazně časově náročnější a také se omezí rozšíření doplňku mezi míň zkušené uživatele, když má ještě své mouchy. Uvidím jak to půjde a třeba se tam po víkendu už objeví. Zatím ho berte jako takovou betu :-)

Citovat
Na to že to je narychlo udělané, tak to plní funkci, funguje live tv z oneplay a to je super ?

Citovat
(14.3.2025, 4:31)waladir Napsal(a): @PypykCeskeRepubliky: Oneplay Server bude fungovat stejně jako O2TV Server. Archiv tam přímo nebude, ale bude podporovat catchup. Uvidím jak budu stíhat, ale snad ho dodělám během víkendu.

Díky moc, rozhodně tam něco ode mně budeš mít. Nejsem zmr*  15 15

Citovat
@waladir: Na povzbuzení jsem si dovolil zaslat Ti teď na PayPal drobný peníz.

Citovat
@egroups: díky moc a nejen Tobě!

Citovat
taky jsem poslal takovej menší. na podporu autora, a jeho motivaci  2

Citovat
Připadám si jako debil, ale vůbec netuším kde mám najít ten zip ke staženi. Prosím poradí mi někdo. 

Děkuji mnohokrát 15

Citovat
@Lolok hledej zprávu #54

Citovat
(14.3.2025, 17:30)Wolfragen Napsal(a): @Lolok hledej zprávu #54

Moc děkuji

Citovat
Odkaz na příspěvek s odkazem jsem dal do prvního příspěvku. Trošku jsem to nedomyslel :-)

Citovat
Když pořady z toho voyo nejdou a už jsem četl, že někdo posílal log mám ho posílat znova nebo ne?

Citovat
@Lolok: napiš mi do soukromé zprávy, co jsi zkoušel pustit. Pokud to bude potřeba, řeknu si o log.

Citovat
ahoj budes robit aj webserver pre oneplay s možnosťou hls ? :)

Citovat
@Apollo: ano

Citovat
@waladir: ahoj nainstaloval jsem to do kodi a jede to jak vitr dokonce i epg se instantne nacetlo s tim jsem mel u o2 problem diky moc!

Citovat
Nová verze obsahuje:

- opravené přehrávání Ulice a spol.
- u sérií přidaný výběr sezón
- podpora pro loginy s více účty, možnost přepínání pokud je víc než jeden účet
- přepracování nahrávek
- přehrávání kanálů chráněných pinem (živé vysílání)
- opravy drobnějších chyb

Velké díky @Keymag: za pomoc a trpělivost!

Citovat
(14.3.2025, 22:46)waladir Napsal(a): Nová verze obsahuje:

- opravené přehrávání Ulice a spol.
- u sérií přidaný výběr sezón
Nová verze funguje skvěle
Mám od manželky vyřídit velké poděkování   1 2 15
Díky @waladir
Honza

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)