• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Ahoj,
verze 1.3.2. aktualizace proběhla na jedničku  4
- Pokud najdu pořad ručně a pustím něco z archivu a pořad končí, pustí se následující pořad funguje to na jedničku, velké díky.  Ověřeno na Seznam TV cca do 1 sekundy se pustil následující stream a pořad pokračoval a manželka viděla konec.  za to palec nahoru  1  a velký posun vpřed
- Pokud si to ale pustím z menu .. nové epizody oblíbených pořadů .. tak to normálka skončí a konec pořadu nevidíš.  11
- možnost stáhnout si stream v MKV na flešku je asi utopie .. co?  9

Citovat
@Lukas78: u toho, co je ve VOD části to nemá smysl řešit. Akorát je problém, že v některých případech se to mixuje i s IPTV a navíc realizace bude náročnější, hlavně zjištění následující pořadu. Ale zkusím to nějak pořešit.

Stahování zatím neplánuju. Hlavně by fungovalo jen u IPTV, kvůli DRM.

Citovat
Ahoj,
přes IPTV simple clienta mě začlo blbnout zpětné sledování. Zpětně se spustí třeba až pořady z minulého dne. Ten odstup přesně nevím. Když třeba chci sledovat něco zpětně z dneška, tak se stále spouští živé vysílání. Vše nastaveno stále stejně, catchup zapnutý, zelený puntík u pořadů svítí, na timeline v epg svítí a je zobrazen název toho pořadu, který jsem zpětně pustil, ale jede živé vysílání. Přímo v doplňku to je OK, lze spustit třeba hned předchozí pořad před živým vysíláním.

Citovat
@Jaffa: pokud se spustí živé vysílání, nepovedlo se najít pořad v EPG podle zadaného času. Hledám v časovém rozsahu, který začíná hodinu před začátkem, který přijde z IPTV SC. Bohužel API Oneplay si někdy postaví hlavu a data k pořadu, který je uvnitř časového intervalu, to vůbec nevrátí. Už jsem to řešil v jiném případě, kde se to chovalo podobně a musel jsem začátek intervalu posunout ještě o další hodinu.

Když jsem to zkoušel, tak mi všechno fungovalo ,ale je  možné, že to byl jen přechodný problém, nebo není plošný. Ve verzi 1.3.3 jsem posunul začátek intervalu o delší hodinu, snad to už zlobit nebude.

Citovat
@waladir: je to ok, super.

Citovat
Ve verzi 1.3.4 je přidané spuštění následující pořadu obecně u všech TV pořadů. Není to tedy už omezené jen na archiv.

Citovat
(15.4.2025, 18:14)waladir Napsal(a): Ve verzi 1.3.4 je přidané spuštění následující pořadu obecně u všech TV pořadů. Není to tedy už omezené jen na archiv.

a už nejde živé vysílání,poze archiv.

Citovat
@GarfieldM: díky za upozornění, zavlekl jsem tam chybu. Opraveno v 1.3.5.

Citovat
Ahoj,díky... 1

Citovat
Ve verzi 1.3.6 je opravené spouštění kanálů typu Krb nebo Africké nebe.

Citovat
@waladir:
Ahoj, s novou verzí nefunguje profilový PIN, můžeš mrknout? Díky.

Citovat
@xxkubik: ono to nesouvisí s novou verzí, problém byl v překlepu. Zkus update na verzi 1.3.7, tam by to mělo být opravené.

Citovat
@waladir: Díky, funguje.

Citovat
Nemuzu se docist vsem vsechno funguje ale pustit si necobz videoteky je nemozne takze jako nahrada za android to neni

Citovat
@beatlesak:  v nastavení doplňku - InputStream Helper/Widevine - Nastavení InputStream Helper - Restore Widevine CDM library. Jestli v seznamu uvidíš verzi 4.10.2830.0 nebo starší, tak ji vyber a restartni Kodi. Pokud ne, ve stejném menu dej (Re)install Widevine CDM library a v seznamu vyber verzi 4.10.2830.0 a restartuj Kodi. Knihovna slouží k dekódování obsahu chráněného DRM ochranou a bohužel poslední verze není kompatibilní s InputStream Adaptive. Proto jsem vypnul automatickou kontrolu, instalaci a aktualizaci.

Citovat
@waladir: Ahoj, už se mi 2x stalo, že když koukám na něco z archivu, třeba dnes TIKI TAKA a dám na pár minut pauzu a pak pokračuji, tak mi to po chvíli skočí na konec programu a vidím, že se přehrává index.m3u8, který má 30 minut.

Citovat
@xxkubik: o tomhle problému vím. Řešil jsem to samé i u O2TV. Jde o to, že když nějakou dobu nechodí požadavky na streamovací server, to po odpauzování streamování končí chybou. U O2TV jsem stahoval na pozadí dokola stejný segmentu, ale tady to nepomáhá. U Oneplay na webu se volá keepalive API, které by mělo říkat, že klient žije, ale přidání volání také nepomohlo. Snad se to časem podaří nějak vyřešit. Zatím bych doporučoval nepoužívat pauzu, ale přehrávání zastavit a pak pokračovat.

Citovat
Ve verzi 1.3.8 je ošetřená pauza při přehrávání u DASH streamů.

Citovat
@waladir: ahoj, teď jsem to vyzkoušel a tentokrát se mi po pauze pořad pustil od začátku, ale jak jsi psal, není to velký problém. Stačí zastavit a pak to nabídne pokračovat 1

Citovat
@xxkubik: máš skutečně verzi 1.3.8 a v nastavení vypnuté Preferovat HLS streamy?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)