• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
(25.4.2025, 14:44)sgames Napsal(a):
(25.4.2025, 14:38)exncom Napsal(a):
(25.4.2025, 14:30)sgames Napsal(a): To si jako vážně myslíte, že se maže obsah z Webshare? To docela určitě ne. Podle mě se jen smazal prostě "seznam" který byl na https://plugin.sc2.zone/api/ a docela určitě někde jinde existuje (jen opravdový idiot by to fakt smazal)
Ano, vážně se to maže. Jen opravdový idiot by tam nechal soubory, které ho mohou přivést do celoživotních problémů.
Jenže tvůrci SCC žádné soubory na webshare nedávali že jo. Pokud se mažou sobory z webshare / kra, tak nebylo třeba vypínat SCC.
to sice ne, ale stejne by sis nic nepustil Big Grin

ja se snazim to optimisticky videt jako nejaky damage control, kdy sebrali websharu jejich repository linku, neco s tim udelaji/zasifruji/whatever a SNAD NEKDY zas nasadi ...

ale asi se pletu, no.

Citovat
(25.4.2025, 14:30)sgames Napsal(a): To si jako vážně myslíte, že se maže obsah z Webshare? To docela určitě ne. Podle mě se jen smazal prostě "seznam" který byl na https://plugin.sc2.zone/api/ a docela určitě někde jinde existuje (jen opravdový idiot by to fakt smazal)

Soubory se z webshare mažou. Já měl na té api postavenou vlastní aplikaci, co mi stahovala soubory do NASky a odkazy na stažené soubory jsem měl v db tak jsem zkusil dostupnost posledních 5000 stažených souboru a jde jich stáhnout 16.

Citovat
A proč to nezkusit ?

Citovat
(25.4.2025, 15:34)slavnar Napsal(a):
Ano, vážně se to maže. Jen opravdový idiot by tam nechal soubory, které ho mohou přivést do celoživotních problémů.
Jenže tvůrci SCC žádné soubory na webshare nedávali že jo. Pokud se mažou sobory z webshare / kra, tak nebylo třeba vypínat SCC.

ja se snazim to optimisticky videt jako nejaky damage control, kdy sebrali websharu jejich repository linku, neco s tim udelaji/zasifruji/whatever a SNAD NEKDY zas nasadi ...

ale asi se pletu, no.
Tento poprask tu byl před pár lety,když SC(w...re) ze dne na den přestal fungovat,a někdo (víme- kdo)zneužil všech ,kteří posílaly na web server filmy,seriály, koncerty a použil v té době  k vytvoření své vlastní databáze a na jiný web server v pohodě spustil.Stejně tak existuje  SCC databáze.(nikdo ti nemůže smazat data na tvém placeném web server,bez tvého souhlasu,pokud úložiště platíš.(možná pokud máš úložiště v Mauritánie,tak to možná asi je)Ale,každý kromě blbce má vše zálohováno.Takže i Mauritánie nemůže být problém.Přesměrování na jiný server je asi správná volba.(doporučuji server v Bruselu)18 
Kodi 18.9.+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+ 21.2 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB

Citovat
No, další co ví, jak to bylo... Nikdo nic nezneužil. Databáze, backend server i doplněk bylo jeho dílo, které se prostě rozhodl provozovat jinde a jinak. Ano, použil k tomu poněkud predátorskou techniku, ale rozhodně nikomu nic neukradl. A pokud si z Webshare stáhl nějaká data, tak udělal jen to, co mohl (a dělal) každý druhý, protože z logiky věci (a funkcím, které Webshare má) k tomu taková data byla určena.

Je to vždycky stejné. Celou dobu je klid a teprve když dojde k nějaké změně, vyrojí se tu spousta laiků*), znalců*), pamětníků*), vizionářů*), popletů*) či dementů*), kteří donekonečna diskutují o něčem, o čem často nemají ani páru a vymýšlí píčoviny, které tak maximálně celou situaci ještě zhorší.

*) Nehodící škrtněte

SCC tak, jak jsme je znali, skončila z mnoha důvodů, mezi kterými byly i ty, ke kterým tady svou nesmyslnou diskusí opět míříte. Jestli tohle nechápete, tak se s nadějí, že někdo, někdy a nějak, něco jako SCC oživí a vy toho budete součástí, rozlučte.

Já jen doufám, že administrátor fóra, resp. @XBMC-Kodi:, tohle téma brzy uzavře a bude dbát na to aby se tu už znova neobjevilo.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
(25.4.2025, 17:11)Zapa Napsal(a): Tento poprask tu byl před pár lety,když SC(w...re) ze dne na den přestal fungovat,a někdo (víme- kdo)zneužil všech ,kteří posílaly na web server filmy,seriály, koncerty a použil v té době  k vytvoření své vlastní databáze a na jiný web server v pohodě spustil.Stejně tak existuje  SCC databáze.(nikdo ti nemůže smazat data na tvém placeném web server,bez tvého souhlasu,pokud úložiště platíš.(možná pokud máš úložiště v Mauritánie,tak to možná asi je)Ale,každý kromě blbce má vše zálohováno.Takže i Mauritánie nemůže být problém.Přesměrování na jiný server je asi správná volba.(doporučuji server v Bruselu)18 

No tak to se pletes. Samozrejme, ze mohou mazat tvoje soubory bez tveho souhlasu. Vetsina sluzeb totiz umoznuje na zaklade jejich podminek nelegalni obsah mazat a to i pokud je k dispozici jen privatne. Casto to nedalaji, dokud se nekdo neozve, ale klidne mohou. Staci si ty podminky tech sluzeb precist. Proto kdyz davas neco do cloudy, mel by jsi sifrovat. Pak to jsou data o kterych nikdo ani nemuze rozhodnout co jsou zac.

Citovat
(25.4.2025, 17:11)Zapa Napsal(a):
(25.4.2025, 15:34)slavnar Napsal(a):

ale asi se pletu, no.
Tento poprask tu byl před pár lety,když SC(w...re) ze dne na den přestal fungovat,a někdo (víme- kdo)zneužil všech ,kteří posílaly na web server filmy,seriály, koncerty a použil v té době  k vytvoření své vlastní databáze a na jiný web server v pohodě spustil.Stejně tak existuje  SCC databáze.(nikdo ti nemůže smazat data na tvém placeném web server,bez tvého souhlasu,pokud úložiště platíš.(možná pokud máš úložiště v Mauritánie,tak to možná asi je)Ale,každý kromě blbce má vše zálohováno.Takže i Mauritánie nemůže být problém.Přesměrování na jiný server je asi správná volba.(doporučuji server v Bruselu)18 

větší kravinu si vymyslet nemohl ? a ano, seš úplně mimo

Citovat
(25.4.2025, 17:49)JiRo Napsal(a): No, další co ví, jak to bylo... Nikdo nic nezneužil. Databáze, backend server i doplněk bylo jeho dílo, které se prostě rozhodl provozovat jinde a jinak. Ano, použil k tomu poněkud predátorskou techniku, ale rozhodně nikomu nic neukradl. A pokud si z Webshare stáhl nějaká data, tak udělal jen to, co mohl (a dělal) každý druhý, protože z logiky věci (a funkcím, které Webshare má) k tomu taková data byla určena.

Je to vždycky stejné. Celou dobu je klid a teprve když dojde k nějaké změně, vyrojí se tu spousta laiků*), znalců*), pamětníků*), vizionářů*), popletů*) či dementů*), kteří donekonečna diskutují o něčem, o čem často nemají ani páru a vymýšlí píčoviny, které tak maximálně celou situaci ještě zhorší.

*) Nehodící škrtněte

SCC tak, jak jsme je znali, skončila z mnoha důvodů, mezi kterými byly i ty, ke kterým tady svou nesmyslnou diskusí opět míříte. Jestli tohle nechápete, tak se s nadějí, že někdo, někdy a nějak, něco jako SCC oživí a vy toho budete součástí, rozlučte.

Já jen doufám, že administrátor fóra, resp. @XBMC-Kodi:, tohle téma brzy uzavře a bude dbát na to aby se tu už znova neobjevilo.

Amen!

Citovat
@michalnet: Dle mě žádný návod není nutný, Trakt si to vše ošéfuje sám. Ty vybíráš pouze filmy/seriály které by jsi chtěl vidět ... info ke snímkům se doplňuje samo a ty následně používáš různé filtrování, jako v knihovně. Samozřejmě je nutné mít i nějakou tu streamovací společnost, která to bude vysílat a která ti umožní sledování. Zatím Trakt neumožňuje synchro s Max (HBO), SkyShow, AppleTV, OnePlay, prima+.

Mám tam věci již od roku 2015 a stále jsou na svém místě.

... Všechny mé příspěvky pocházejí z reálných a existujících článků které jsou do podoby stručných souhrnů přeloženy, upraveny a doplněny o tematický vizuál umělou inteligencí ...

Citovat
Takto nás rozmlsať a nechať hladných - to sa nerobí.   6

Citovat
(25.4.2025, 16:34)minut Napsal(a):

Soubory se z webshare mažou. Já měl na té api postavenou vlastní aplikaci, co mi stahovala soubory do NASky a odkazy na stažené soubory jsem měl v db tak jsem zkusil dostupnost posledních 5000 stažených souboru a jde jich stáhnout 16.

Tak ale to bude pořád dokola. Dnešní novinka z Netflixu už je tam 33x
[Obrázek: cY8AY.jpg]

Citovat
https://stats.uptimerobot.com/649DYsPwRp/

Citovat
Tak to je super včera ráno jsem zaplatil poplatek na celý rok 20 20 20 , a oni to vypnou.

Citovat
Hádám, že během 3-4 měsíců půjde do kopru i webshare.
Každopádně, výhodu to má, v primetime (už) nebudete trpět záseky.
Co se týče Sosáče (streamuj.tv), tak ten podle mě vydrží. Ten je totálně anonymizovaný a už zjevně kdysi zakládaný striktně s tím, aby to ta různá warezia mohla nabourat co nejméně. Tvůrce se nikdy otevřeně nikde nevyjadřoval (i když bych si vsadil, že sem chodí), uživatelská podpora minimální, veskrze žádná. Tam můžou bušit do vrat v Belize.

Citovat
Takže by to mohlo fungovat přes Sosáče dál? Nebo jak to udělat, aby se dalo koukat na seriály a filmy jak přes SCC? Moc díky.

Citovat
(25.4.2025, 19:58)Michal74 Napsal(a): Tak to je super včera ráno jsem zaplatil poplatek na celý rok 20 20 20 , a oni to vypnou.

Mě služba na adrese https://webshare.cz/, kterou jsem si zaplatil, funguje naprosto korektně, včetně osobního cloudu 50 GB.

Citovat
(25.4.2025, 20:32)Michal74 Napsal(a): Takže by to mohlo fungovat přes Sosáče dál? Nebo jak to udělat, aby se dalo koukat na seriály a filmy jak přes SCC? Moc díky.

Nejde o nějak propojit přes sosac

Citovat
@Michal74: WS normálně funguje. Ukončen/vypnut byl pouze addon scc

Citovat
Ked tu teraz v pravo pozeram tri strany dozadu pocet prispevkov a datum registracie. No parada.

Citovat
Zravim,mám v Kodi sreamm sinema a hlásí to chybu.Včem by mohl být problém?

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 16 host(ů)