• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 57 Hlas(ů) - 1.68 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stream Cinema Community - nefunguje od 04/2025
@Artogon: On JiRo měl na mysli debilitu zdejších pisatelů příspěvků.
Poslední rozumný příspěvek byl #1369: https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...#pid134941
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@meda: Samozřejmě, že jsem měl na mysli debilitu některých zdejších příspěvatelů. A zachovám se tak trochu podobně (každý z nás se jako debil někdy chová, někdo o tom neví, jiný ano). Udělám to proto, protože náznaky, jak vidno, nestačí. Vezmu si jako příklad právě již i Tebou zmiňovaného @Artogon:.

Tak určitě je mi jasné, že SCC bude mít ještě tuhý kořínek. I to, že se najdou někteří, kteří ho budou chtít udržet, v jakékoliv formě, při životě. I to, že jich bude hodně. Ono se to obecně neví, ale skupin, které na SCC a tom, co bylo v jejím rámci vybudováno, participovalo/parazitovalo několik. A v různých úrovních. Nebudu to rozvádět, to už bych se jen jako debil nechoval, ale opravdu jím byl. Nemusím s některými z nich souhlasit (a věru, že nesouhlasím), ale nebudu na ně ukazovat. Tím pádem je tedy jasné, že někteří z nás budou mít více informací (a díky tomu i více možností), než většina ostatních. A tady jsme u jádra tématu. Když se prizmatem tohoto východiska podíváme na dva poslední příspěvky výše zmíněného uživatele, máme dva možné základní úhly pohledu. Buď ví více než ostatní, pak je s podivem, že o tom takto veřejně píše. A nebo ve skutečnosti neví nic, což je důvod minimálně k divení. Proč se tedy vlastně divím? Tak jednak proto, že na sebe a na příslušné téma upoutává zbytečnou pozornost, a jednak proto, že jitří fantazii laických (BFU) uživatelů, kteří teď očekávají návrat SCC nějak podobně, jako někteří křesťané očekávají druhý příchod Krista. Tak on každý si může napsat co chce, že? Otázkou je, do jaké míry je obsah toho smysluplný, jak sám o sobě, tak v kontextu daného tématu. Ono je asi hodně lákavé napsat, protože tohle si každý z uživatelů může vysvětlit různě, že

Artogon Napsal(a):Ovšem na to si stačí otevřít to Kodi a to SCC jak to aktuálně vypadá.

a budu za borce, který ví více jak ostatní, a dá mi to (ale jen zdánlivou) možnost v diskusi dominovat. Prdlajs. Žádná dominance se nekoná, protože na tohle stačí si skutečně otevřít Kodi a zkusit spustit SCC, což jistojistě už udělali všichno, kdo SCC doteď používali. Pochopitelně, stále nefunguje. A jestli má dotyčný k dispozici jinou verzi doplňku, tak se vracíme zase k tomu, co už jsem napsal výše. Proč o tom proboha píše?!

Závěr? Ať je důvodem k napsání takových příspěvků, jaké jsme tu od @Artogon: viděli, jedno, druhé či nějaké další, na mém dřívějším prohlášení:

(27.4.2025, 0:44)JiRo Napsal(a): Lidská debilita zjevně nemá hranic... 11

nic měnit nebudu.

Znova vyzývám admina @XBMC-Kodi jestli by nemohl tomuto tématu zatnout tipec. Pokud někdo, nějak a někde SCC zresuscituje, neměli bychom být toho tady na fóru součástí, ať už v jakékoliv explicitní formě. Jestli na to má někdo takový koule, tak je bude mít jistě i na to (a mel by mít, protože jsme všichni viděli, jak to dopadlo), aby si uživatele našel a oslovil sám.

A na závěr něco osobnějšího. Ano, přiznávám jistou míru spoluodpovědnosti za vzniklou situaci tím, že jsem byl dříve proti tomu, aby téma, zabývající se explicitně tímto doplňkem, z našeho fóra zmizelo, a taky že jsem se, poměrně intenzivně, tomuto tématu tady věnoval. Byl jsem debil!
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Tak jsem zjistil, že jsem blbec jako většina tady a jen místní elita, která jediná přemýšlí hlavou je vrtulník. Tímto vyzívám admina aby tady tomu udělal konec tak nějak demokraticky. Jinak moje rozhodnutí bylo, že už nejsem ochotný platit devět stovek ročně za službu a už ji nebudu dále používat a ani si to vypnou a já mám stále zaplaceno 42 dní. tímto vyzívám admina k ukončení diskuze jako jediný a správný. Takže noho povyku pro nic. SCC koupili ukroši a za chvíli pojede znovu, podle posledních zpráv z hradu. Čest.

Citovat
(27.4.2025, 11:14)TG007 Napsal(a): Tak jsem zjistil, že jsem blbec jako většina tady a jen místní elita, která jediná přemýšlí hlavou je vrtulník. Tímto vyzívám admina aby tady tomu udělal konec tak nějak demokraticky. Jinak moje rozhodnutí bylo, že už nejsem ochotný platit devět stovek ročně za službu a už ji nebudu dále používat a ani si to vypnou a já mám stále zaplaceno 42 dní. tímto vyzívám admina k ukončení diskuze jako jediný a správný. Takže noho povyku pro nic. SCC koupili ukroši a za chvíli pojede znovu, podle posledních zpráv z hradu. Čest.

jo, jsi blbec. protze program i sluzba byly zdarma. celou dobu. Pokud jsi to platil nejakymu prostrednikovi kterej ti nabulikoval, ze platis sluzbu jsi blbec dvojnasobnej.

Cest. Slava Ukrajine, Slava Hrdinum!

Citovat
Nie si blbec ale idiot. To je diagnóza ?

Citovat
Podle všech těch článku na netu nemá patrně smysl platit za sosáč přes streamuj.tv či Stream Cinema přes kra od slováků. Oni patrně vše bloknout.

Citovat
jasne, ze se driv nebo pozdeji blokne vsechno... ale taky vznikne tuna novych..

je to furt dokola.

Citovat
(27.4.2025, 11:14)TG007 Napsal(a): Tak jsem zjistil, že jsem blbec jako většina tady a jen místní elita, která jediná přemýšlí hlavou je vrtulník. Tímto vyzívám admina aby tady tomu udělal konec tak nějak demokraticky. Jinak moje rozhodnutí bylo, že už nejsem ochotný platit devět stovek ročně za službu a už ji nebudu dále používat a ani si to vypnou a já mám stále zaplaceno 42 dní. tímto vyzívám admina k ukončení diskuze jako jediný a správný. Takže noho povyku pro nic. SCC koupili ukroši a za chvíli pojede znovu, podle posledních zpráv z hradu. Čest.
Původně jsem si při čtení tvého příspěvku myslel, že jsi ho psal nalitej nebo zhulenej. Ovšem ta poslední věta ukázala, že tvé gramatické schopnosti nejsou snížené dočasně vlivem návykových látek, ale vrozenou hloupostí. Sorry jako/Čest práci/Na stráž! (pozdrav si vyber dle svých preferencí).

Citovat
To je tady bordel 9

Citovat
(27.4.2025, 10:45)JiRo Napsal(a): Závěr? Ať je důvodem k napsání takových příspěvků, jaké jsme tu od @Artogon: viděli, jedno, druhé či nějaké další, na mém dřívějším prohlášení:

Vieš, aký je dôvod na napísanie takých príspevkov? Aby tu ľudia nepísali sračky, že to nejde a nejde a nejde, keď evidentne to ide. Nemal som a nemám žiadny VIP repozitár, len ten, ktorý po celý čas fungoval a funguje. Priznávam, že rovnakú chybu ako mali iní užívatelia som mal aj ja, no už ju nemám a hlásim, že SCC mi funguje tak ako fungovalo, a to som skúšal aj veci, čo mi predtým nešli. Narazil som len na to, že to, čo sa ešte neobnovilo, tak to autori proste zatiaľ vymazali natvrdo z katalógu a asi sa to tam pridá potom. Sorry jako, ale niektorým tu zadrbáva paranoidne s tým, že mlčať zlato... Big Grin Lebo právnici fakt nemajú dostatočnú mozgovú kapacitu na to, aby si občas overili ako to znovu ne/funguje, obzvlášť ako píšem, keď mám nainštalovaný bezvýhradne verejný repozitár. Keď tu budem vynášať invites na nejaký nový súkromný repozitár, tak potom ma poučuj, dovtedy si nejaké kraviny o bonzáctve na niečo, čo pozná úplne každý strč tam, kam Slnko nesvieti a zaštopľuj. Ale však dobre, nech ti to tu ľudia ďalej spamujú tým, že nefunguje niečo, čo možno stačí len preinštalovať (ja som neurobil ani to, len pár dní počkal), asi ťa velice baví odpovedať na blbosti. Proti gustu, žiaden dišputát, môžeš ešte stokrát.

Citovat
hele, nezlobte se na něj. artogon. to je mi povědomý. že on je z jiný planety?

Citovat
Ne, Artogon je čůrák ?

Citovat
@aarn: No vidíš, to mě nenapadlo. Jemu to prostě ještě funguje, protože k němu ten výpadek ještě nedoputoval. Kolik světelných dní je jeho domovská planeta asi daleko?

@Artogon: Ne vážně. Konec srandy, teď vážně. Netuším, co za tvým tvrzení vězí, nicméně nezpochybnitelnou pravdou je, že doplněk Kodi, v jehož tématu se právě teď nacházíme, skutečně nefunguje. Nefunguje proto, že je mimo provoz jeho backend server, nefunguje ani jeho repozitář, protože ten byl uložena ve stejném prostřdí jako backend server. Když vyloučíme to, že nás tady trolíš, tak nejpravděpodobnějším důvodem toho, co tu předvádíš je, že ses prostě jen spletl. O to spíše by sis měl uvědomit, že agresivní osočování a výrazy, kterými tady ostatní častuješ, nejsou na místě. Spíše se chytni za nos a nedělej tu už ze sebe hlupáka.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
Neni on to poslední nick známého provokatéra
Artogon/Pampalin/Marienka/Han Solo?
#

Citovat
@meda: Jo, i to je možné. Účet z roku 2021, žádná aktivita až na 3 příspěvky právě v tomto tématu, celkem strávený čas na fóru 38 minut. Že já vůl mám vždycky snahu uvést věci na pravou míru a dobrat se nějakého řešení. Už se na to vykašlu.

Hnije to tu pěkně, admin na to kašle, teď se sem slezly další mraky ignorantů... 12

Citovat
A já cítím malé zadostiučinění nám legálně platícím si za streamovací služby, Netflix, Viki, HBO max, Disney+ a.j.
Kéž by všechna stávající “úložiště” měla osud jako ulozto a waresio a poskytovatelé stream a VOD služeb vymetli všechny šváby ze špajzu.

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
Nastačím se divit, co se tu děje. Vypne se jeden plugin, na kterym je zavisla pulka ČR a zaplní se forum natvrdlýma arogantníma blbcema, co si přeci platí doplněk a chce dál pirátit. No mě jebne.

Citovat
Tak ono to vždycky není jen buď a nebo. Jsou věci, které žádná streamovací platforma zatím nenabízí. Platíme si Netflix, HBO, Disney+ a teď i (sice se skřípěním zubů) i OnePlay, přesto používám, kromě řady dalších doplňků, i Stream Cinema Community. Takže já žádné zadostiučinění necítím. Ostatně by mi to ani nebylo příjemné, kdybych cítil. Na tomhle své pocity založené rozhodně nemám...

Citovat
Dnes mě třeba vyloženě nasralo, že finále ELH (Brno - Pardubice) vysílala služba O2 (Oneplay) Doprčic, to jim poplatky v ČT nejsou dost? Za chvíli bude MS v hokeji vysílat kdejakej jouda a ČT bude dávat florbal (sorry, nic proti florbalu)
17

Citovat
(27.4.2025, 20:48)Vagi Napsal(a): ... finále ELH (Brno - Pardubice) vysílala služba O2 (Oneplay) Doprčic, to jim poplatky v ČT nejsou dost?...
Kolik platíš v ceně produktů v reklamách komerčních TV nastěstí nevíš. O2 prostě přeplatilo v aukci jiné provozovatele. Zas u O2 neuvidíš jiné sporty. Kdysi se mnou seklo, když (tehdá) diletant Poulíček na Nově komentoval fotbal.
#

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 15 host(ů)