Témat: 1
Registrován od: 03/2017
Hodnocení:
2
A nechcete ist do niecoho mensieho (anonymnejsieho) ? Ale prepracovanejsieho ?
(koncept uz existuje)
Témat: 0
Registrován od: 07/2017
Hodnocení:
0
Ahoj,
ta fb skupina a někteří chytráci tady budou hrobařem dalších alternativ. Nechápu, co ty lidi motivuje takto veřejně něco sdílet. Nechápou, že když se něco bude ilegálního šířit ve velkém, tak na to zase někdo šlápne.
Sorry za příspěvek, ale tohle mě fakt štve, protože nejsem v žádných privátních skupinách atp. a tudíž nemám šanci se dostat k nějakým soukromým informacím nebo v budoucnu k alternativě, která jistojistě bude (ale už soukromá). Protože SCC fakt nemělo a nikdy nebude mít konkurenci v legálních streamovacích službách.
Témat: 9
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
23
dnešná generácia nevie čo je warez,nebola nútená sa takým niečím zaoberať...dnes je všetko dostupné online a hned...hry,filmy,seriály...a len za pár € ...preto si mysleli že scc je niečo v pohode a maju nato po zaplatení narok,...nepoznaju filozofiu warezu,že musí byť o ňom ticho inak ho zničia...oni to vykrikuju ako arabi z minaretu...a facebook je ideálne miesto aby to počul celý svet
A starý ludia to dostali ako na podnose vo forme boxov.to je zase generácia ktorej počítače a online priestor ušiel
A preto vačšina ludí ani nechápe aké pravidlá od nich žiadate... a nechápu ani to rozčulovanie o prezradení navodov ako dalej
Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+,
Témat: 9
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
23
(05.5.2025, 17:15)predator.1 Napsal(a): @karci78: čteš si po sobě co píšeš? Nebo pokud něco potřebuješ vysvětlit ohledně tvých řádků, klidně ti to napíšu do SZ. Mi totiž přijde, že nechápeš vůbec nic
No kludne napíš....ale poprosím slušne.
Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+,
Témat: 18
Registrován od: 03/2016
Hodnocení:
14
Nejlepší cesta je si něco vytvořit pro sebe.
Je úplně jedno jestli je to doplněk kodi a nebo něco bude generovat
Přes SH , PHP a dal to předělávat do m3u. Něco jsem si před 7 lety
vytvořil a funguje mě to stále a fungovat dal bude. Občas se tomu i divím,ale
když pak čtu taky co někdo dokáže napsat. Dneska už to lepší nebude.
Kdo má čas, chuť vytrvalost tak je schopen taky si něco vytvořit a o tom to celý je.
Já si sám generují ještě kompletní Epg na 14 a taky nemam stim problém.
Stačí se podívat na nějaké stránky jakým způsobem funguji a jak link a něco vymyslet.
A pak to třeba bude taky šlapat dlouhodobe :)
ANDROID TV: Xiaomi GOOGLE TV BOX
ANDROID APK : WEB VIDEO CASTER - ALTERNATIVA ZA KODI Z WEBOVEHO PROSREDI.
Registrován od: 09/2018
Hodnocení:
2
05.5.2025, 23:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.5.2025, 23:36 uživatelem Spacer1.)
Páni, chcem sa spýtať, je nejaká možnosť vydolovať z databázy názvy rozpozeraných filmov, alebo je to definitívne preč? Našiel som len čitateľný zoznam posledných vyhľadávaní a linky, kde názov filmu nie je zrejmý.
"5ed0bf4c4cb589554ff0858c","2025-04-17 10:47:18","movie"
Témat: 128
Registrován od: 12/2015
Hodnocení:
921
@
Spacer1: Nedá. Jak v SCC tak v Kodi databázi jsou přehrávané tituly SCC uloženy a identifikovány podle interního id. To je ten údaj "5ed0bf4c4cb589554ff0858c" ve tvém příkladu.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Témat: 1
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
-33
Bylo na to forum cedr ale bbaron ho vypnul. Takže teď jedině fb a discord.
Registrován od: 06/2018
Hodnocení:
13
(06.5.2025, 17:50)Johnysko Napsal(a): ... Kazdopadne se tam resila zajimava vec a tou byl provider...
možné to je, kedysi dávno v starom doplnku to tak bolo, avšak v starom doplnku existovala možnosť v nastaveniach zmeniť url adresu z https na http a to vtedy pomáhalo, dnes nič také na editovanie v doplnku nie je
Nvidia Shield TV 2017 16GB / EVOLVEO MultiMedia Box M4 /TV Samsung UHD 4K/ SPMC, Kodi Krypton 17.6 Leia 18.6
Témat: 7
Registrován od: 08/2016
Hodnocení:
162
Nechcete si už konečně měnit názory a posílat linky třeba v soukromých zprávách?
Tím myslím jisté sociální sítě, discord, telegram a podobné odkazy (linky)