• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
Ahoj, mě to taky funguje správně. Mám ale otázku na autora. Šlo by implementovat do přetáčení náhledy? Jako v nativní aplikaci.

Citovat
@Dancan7976: pokud myslíme to samé, tak bohužel nešlo. Není o doplňku, který funguje jen jako prostředník mezi Kodi a OTT službou, ale o fungování samotného Kodi a jeho přehrávače.

Citovat
(09.5.2025, 12:27)waladir Napsal(a): @Dancan7976: pokud myslíme to samé, tak bohužel nešlo. Není o doplňku, který funguje jen jako prostředník mezi Kodi a OTT službou, ale o fungování samotného Kodi a jeho přehrávače.

Myslel jsem si to, protože to nejde nastavit ani v primárním přehrávači. Díky

@waladir: Při přehrávání seriálu z archivu addon UP Next spouští předchozí epizody, nikoliv následující. Nezabralo ani opačné seřazení epizod, resp. pořadí v seznamu se nezmění a stále se zobrazují od nejnovějších.

EDIT: Nezkoušel jsem seriál vyhledat manuálně, ale přes vyhledávání, kde se výsledně seřadil od nejnovějších epizod k nejstarším a nelze změnit seřazení.

Citovat
@Dancan7976: řazení epizod v kategoriích (týká se i nahrávek a vyhledání) se přebírá z Oneplay ve výchozím stavu. Aktuálně kategorie kompletně přepisuju a zkusím tam přidat i možnost změny řazení epizod. Mám teda dojem, že jsem v minulosti narazil na případy, kdy byly epizody řazené opačně, ale s tím už nic nenadělám.

Citovat
@waladir: Zřejmě UP Next tak logicky přehrává epizody opačně podle jimi definovaného pořadí, které doplněk přebírá.

Sice to s tím nesouvisí, ale v živém vysílání se dá vypnout řazení kanálu z beckendu (díky nastavení pro PVR klienta), a tím pádem si kanály lze seřadit podle sebe včetně skupin, a to dle libosti. Pokud by to šlo i u položek (Archiv, Pořady) bylo by to fajn. V hlavní nabídce Kodi by to šlo nadefinovat ručně a vytáhnout si jen to co chci a jak se to má zobrazit, ale je to trochu pracné drbání levou rukou za pravým uchem.

Jinak poklona a díky za tento doplněk. Doma jedeme jen na něm. Ta nativní apka je přeplácaná a live kanály se tak blbě seřazují, že je to o nervy. Navíc nemusím kvůli IPTV přebootovávat do Androidu, protože vše mi jede v Coreelecu.

Citovat
@Dancan7976: U IPTV si můžeš v Nastavení Oneplay - Kanály upravit číslování/pořadí kanálů úpravit a nastavit si vlastní skupiny a přepínat se mezi nimi. Tohle funguje nezávisle na Oneplay. U kategorií už je to horší, protože se musím spolehnout na funkce Oneplay a nějak zakomponovat do doplňku. To nemusí být vždycky jednoduché a v některých případech ani možné. Ale uvidíme.

Citovat
@TheFelixMinerCZ: máš zakázaný přijem soukromých zpráv. Doplněk najdeš ve zdejším repozitáři. Návod na jeho instalaci je na https://repo.xbmc-kodi.cz/. Oneplay je doplněk pak najdeš mezi videodoplňky.

Citovat
Dnes je situace úplně stejná, archivy kanálů Primy i řady dalších jsou prázdné. Zkoušel jsem na Kodi ve Windows i na AndroidTV. Máme tarif Oneplay Maximum. Zkoušel jsem vymazat cache Kodi i přeinstalovat doplněk. Nic z toho asi nemá vliv, když to dělá na dvou naprosto odlišných zařízeních. Stejná je síť a účet u O2. Mám k dispozici ještě jeden účet k O2 internetu. Zítra zkusím, jestli pomůže změna účtu.

Citovat
@ovecka: To je divné. Já to prázdné nemám.

Citovat
@ovecka: Nativní apka se chová jak? Archiv vidíš normálně? A co ve staré O2 aplikaci pod stejným účtem?

Citovat
Problém s @ovecka: řeším bokem. Už mám nějakou teorii, ale ještě musíme posbírat nějaká data, aby se to potvrdilo. Pak dám vědět, čím to bylo, případně to opravím. Na straně Oneplay to ale nejspíš nebude.

Citovat
Neplechu s chybějícími daty v archivu dělají oblíbené kanály ve Oneplay. Kromě toho, že tahle funkce Oneplay je trošku podivná, tak mění pořadí kanálů, ale jen v EPG. Pokud se stahuje EPG pro všechny kanály, tak to nevadí, ale u archivu se stahuje EPG pro konkrétni kanál a tam dojde k tomu, že jsou vrácená data pro jiný. I když u Ovecky to byly oblíbené kanály nastavené omylem, tak v doplňku to pořeším, aby všechno fungovalo správně i s nimi.

Citovat
Perfektní. Děkuji mnohokrát. Klaním se

Citovat
Lze nějak v extrahovat z ONEPLAY m3u tv playlist?

Citovat
(10.5.2025, 12:26)koubafire Napsal(a): Lze nějak v extrahovat z ONEPLAY m3u tv playlist?

V nastavení doplňku máš tebou definovanou cestu, kam se ti ten playlist ukládá. Tam ho najdeš. Lze ho samozřejmě editovat. Bez úpravy ti ale nikde jinde fungovat nebude, kdyby si ho chtěl použít třeba ve VLC

Citovat
@koubafire: Tak hlavně, pro možnost použití playlistu Oneplay mimo Kodi, např. ve zmiňovaném VLC, je určen doplněk Oneplay Server.

Citovat
Protože úpravy v kategoriích už byly velmi komplikované, rozhodl jsem práci s nimi kompletně přepsat. I když navenek změny nebudou moc vidět, tak nyní je kód víc přizpůsobený struktuře u Oneplay. Doplněk by neměl být tak náchylný na různé nestandardnosti v datech a měly by fungovat různé speciality, které se předtím nezobrazovaly nebo nešly pustit. Po necelých dvou týdnech práce je hotovo. Je to přepsané opravdu od základu, takže když narazíte na nějaký problém, dejte vědět.

Dál je ve verzi 1.5.0 upravené logování, kdy lze vypnout omezení logování objemnějších dat a v nastavení lze nové změnit řazení epizod.

Citovat
@waladir: Díky za úpravy, Up Next už správně spouští přehrávání dalších epizod.

V nahrávkách už jsou vidět i ty speciality jako Liga Mistrů, Chance Liga atd., to co si uživatel nastaví v nativní aplikaci.

Citovat
@waladir: Zkoušel jsem z archivu přidat seriál do nahrávek (Dobrodružství kriminality) přes kontextovou nabídku (přidat nahrávku). To proběhlo a odkaz se objevil, ale už se v neobjevily epizody a vyskočila hláška chyba Oneplay. Když jsem přepnul do nativní aplikace, tam se to propsalo taky, ale i s epizodami. 
Zkoušel jsem to na více zařízeních a stále stejná chyba.

Citovat
@Dancan7976: Opraveno ve verzi 1.5.1. Podobných problémů může být víc. I když se to snažím testovat, tak nemusím obsáhnout všechno, co může nastat. Časem se to ale vychytá.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)