Témat: 1
Registrován od: 12/2021
Hodnocení:
32
Ahoj, mě to taky funguje správně. Mám ale otázku na autora. Šlo by implementovat do přetáčení náhledy? Jako v nativní aplikaci.
Témat: 0
Registrován od: 08/2020
Hodnocení:
0
Dnes je situace úplně stejná, archivy kanálů Primy i řady dalších jsou prázdné. Zkoušel jsem na Kodi ve Windows i na AndroidTV. Máme tarif Oneplay Maximum. Zkoušel jsem vymazat cache Kodi i přeinstalovat doplněk. Nic z toho asi nemá vliv, když to dělá na dvou naprosto odlišných zařízeních. Stejná je síť a účet u O2. Mám k dispozici ještě jeden účet k O2 internetu. Zítra zkusím, jestli pomůže změna účtu.
Témat: 17
Registrován od: 03/2018
Hodnocení:
463
Neplechu s chybějícími daty v archivu dělají oblíbené kanály ve Oneplay. Kromě toho, že tahle funkce Oneplay je trošku podivná, tak mění pořadí kanálů, ale jen v EPG. Pokud se stahuje EPG pro všechny kanály, tak to nevadí, ale u archivu se stahuje EPG pro konkrétni kanál a tam dojde k tomu, že jsou vrácená data pro jiný. I když u Ovecky to byly oblíbené kanály nastavené omylem, tak v doplňku to pořeším, aby všechno fungovalo správně i s nimi.
Témat: 1
Hodnocení:
-33
Lze nějak v extrahovat z ONEPLAY m3u tv playlist?
Témat: 17
Hodnocení:
463
Protože úpravy v kategoriích už byly velmi komplikované, rozhodl jsem práci s nimi kompletně přepsat. I když navenek změny nebudou moc vidět, tak nyní je kód víc přizpůsobený struktuře u Oneplay. Doplněk by neměl být tak náchylný na různé nestandardnosti v datech a měly by fungovat různé speciality, které se předtím nezobrazovaly nebo nešly pustit. Po necelých dvou týdnech práce je hotovo. Je to přepsané opravdu od základu, takže když narazíte na nějaký problém, dejte vědět.
Dál je ve verzi 1.5.0 upravené logování, kdy lze vypnout omezení logování objemnějších dat a v nastavení lze nové změnit řazení epizod.