• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@waladir: Ono to vždycky bude nějaký balanc na jedné i druhé straně od xbmcgui knihovny. 4

Citovat
@rab001: zkus prosím verzi 1.5.8. Bohužel u mě se načítají série u Jedna rodina korektně a nepodařilo se mi najít ani jiný pořad, kde by se načítaly jen epizody vysílané v TV. Zkusil jsem to tedy upravit tak trochu naslepo ale mělo by to pomoct. Ještě je tam opravené stránkování, kde byl problém s načtením poslední stránky.

Citovat
@waladir: ahoj. vecer som to skusal a uz to bolo v poriadku (cely minuly tyzden nie) a to som mal stale verziu 1.5.7. Nerozumiem ako je to mozne ale je to tak. Zeby zmeny na strane oficialneho OnePlay? Teraz uz mam verziu doplnku 1.5.8 a stale to bezi korektne. A ano vsimol som si opravu v zobrazovani poslednej stranky. Predtym nefungovalo teraz ano. Velka vdaka

Citovat
@waladir: Ahoj, chtěl jsem se zeptat ohledně změny barvy vysílaného pořadu, nešlo by, aby byla možnost změnit barva popisku i v archívu? Myslel jsem, jak jsi dělal nedávno úpravy kvůli barvám, že to bude právě i v archívu.
Jinak mockrát děkuji za všechny tvé  nebo i jiné tebou upravované doplňky  6

Citovat
@vladimir.domin: změna barev se týka doplňujících informací, které se vy výchozím nastavení zobrazují šedě. Naopak to nemá dopad na standardní barvu položek nabídek, které se řídí podle Kodi/skinu. V archivu žádné doplňující informace teď nejsou. Pokud někdo přijde s návrhem, jak ty informace přeorganizovat a barevně odlišit, můžu to zkusit. Pak to dám ženě ke schválení, protože estetické cítění není moje silná stránka 3

Citovat
(18.5.2025, 5:15)waladir Napsal(a): @jerey: zkus poslat log (viz. první příspěvek). Pokud se to neděje hodně často/pokaždé, nezapínej Protokolování ladění a jen pošli log. Snad v něm něco bude vidět. Protokolování ladění zapne podrobné logování, ale log pak může být velký. Kodi Logfile Uploader má omezenou velikost logu, tak by se musel vykopírovat přímo z boxu.

Diky za reakci, ale ono to zrejme vybec nesouvisi s Oneplay doplnkem a navic ten problem zmizel. Pravdepodobna pricina je zahlceni site cinnosti mych deti.

Citovat
Ahoj, od včerejška mi vyskakuje hláška , chyba přihlášení, stejná chyba i u serveru.
Neproběhla nějaká změna u Oneplay? Díky moc

Citovat
@hitman22201: zkus se přihlásit na www.oneplay.cz, jestli nemáš nějaký problém s účtem. Může se stát, že O2 účet zablokovalo. Posílali k tomu mail, že heslo bylo nazelené v nějaké DB, i když ve skutečnosti stačilo, pokud jsi se parkrát zkusil přihlásit s nespravným heslem. Když by byl účet v pořadku, zkus udělat reset session.

Citovat
@waladir děkuji, vyzkouším.

Citovat
@hitman22201: Stačí reset session, měl jsem stejný problém

Citovat
Nepomohlo pořád píše problém s přihlášením.

Citovat
Ve verzi 1.5.9 je úprava metadat u Nejnovějších epizod oblíbených pořadů, kde zlobilo řádkování.

Citovat
Je nějaký důvod,proč v nahrávkách není v kontextovém menu možnost smazat nahrávku,když už jsem ji viděl?V O2TV doplňku jsem to hodně používal.

Citovat
@egroups: podívej se, jestli máš verzi 1.5.2 nebo novější. Večer se když tak mrknu, jestli tam není náhodou nějaká chyba.

Citovat
Mám 1.5.9 a v menu to není

Citovat
@egroups: chybí ti to u všech nahrávek nebo jen u některých? Zkus zapnout lgovoání, jak je popsané v prvním příspěvku, v nastavení doplňku vypni i Nelogovat velké odpovědi, vlez v menu do nahrávek a zkus mi poslat log. V kontextovém menu Smazat nahrávku vidím, ať už v nahrávkách, tak v kategorii Můj seznam.

Citovat
Ve verzi 1.6.0 jsou u epizod ošetřené případy, kdy mohla být popis položky na tři řádky. To pak dělalo problémy při zobrazení.

Citovat
(28.5.2025, 16:56)waladir Napsal(a): @egroups: chybí ti to u všech nahrávek nebo jen u některých? Zkus zapnout lgovoání, jak je popsané v prvním příspěvku, v nastavení doplňku vypni i Nelogovat velké odpovědi, vlez v menu do nahrávek a zkus mi poslat log. V kontextovém menu Smazat nahrávku vidím, ať už v nahrávkách, tak v kategorii Můj seznam.

Chybí mi to u všech nahrávek,ale fakt jsem si všiml,že ne na všech nahrávkách je stejné kontextové menu.Jak bude prostor,zkusím vygenerovat ten log,ale na tabletu to bude složitější.Ještě to zkusím prověřit na set top boxu a v LibreELEC na RPi,jestli se to chová stejně.

Citovat
@egroups: pokud použiješ Kodi Logfile Uploader, tak odpadne problém s vytáhnutím logu. Ale je to divné, protože přidání položky Smazat nahrávky do menu je závislé na tom, jaká kategorie je zobrazená. V případě nahrávek je to Můj seznam a je jedno, jestli tam vlezeš přes Kategorie nebo přes Nahrávky. V obou případech by se měla položka do kontextového menu přidat automaticky ve všech případech.

Jestli nebude patrné z dat, kde by mohl být problém, tak bych ti poslal upravenou verzi s přidaným logováním. To se ale pak když tak domluvíme přes SZ.

Citovat
@waladir: Ahoj. Mám dotaz. Na jedné instanci doplňku jsem smazal zhlédnuté epizody z "Nejnovější Epizody Oblíbených". Na jiné instanci to ale zůstalo. Chtěl jsem to zkontrolovat v nativní aplikaci, ale nenašel jsem tam tuhle volbu a to ani ve webové verzi. Prakticky ani jedno nepoužívám, doplněk naprosto stačí, takže buď to tam neexistuje nebo jsem to prostě jen nenašel, nevyhovuje mi jejich rozhraní.
Předpokládám tak, že tento seznam se generuje jen v tomto doplňku a nemá se tím pádem s čím synchronizovat v uživatelském profilu Oneplay. Je to tak nebo je to bug a mělo by se to synchronizovat ve všech instancích doplňku? Pochopitelně, pokud je uživatel přihlášen v profilu, kde tu změnu provedl.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)