Témat: 0
Registrován od: 02/2016
Hodnocení:
0
Zdravím
Catchup mám nastaven na 5 dní dozadu a soubor oneplay_epg.xml vyexportovaný z OnePlay obsahuje vše potřebné.
Přesto mě v TV programech mohu rolovat pouze 1 den nazpět. V čem může být problém ?
např.
<programme start="20250525120000 +0200" stop="20250525134000 +0200" channel="ČT Sport HD">
<title lang="cs">SP horských kol 2025, Horská kola</title>
<desc lang="cs">SP horských kol 2025, Horská kola | SP Česko. Přímý přenos cross country mužů na světovém poháru v Novém Městě na Moravě</desc>
<icon src="https://eboxcz-ott-images.ssl.cdn.cra.cz/.…."/>
</programme>
Registrován od: 03/2019
Hodnocení:
0
Zdravim, omlouvám se, ale jsem trubka a nikde nemůžu najít zip, abych mohl doplněk nainstalovado raspberry. Pomůže mi někdo? díky
Registrován od: 07/2017
Hodnocení:
0
Ahoj, prosim o radu ...
... Doplnek prestal prehravat porady. Probehla aktualizace Widevine cdm a od te doby to nejde ... nepomaha ani reinstal. Verzi to ukazuje 4.10.26xx, podle prvniho prospevku by mela byt min. 4.10.28xx .. pred aktualizaci slo vse bez problemu. (buhuzel nevim, jakou verzi to ukazovalo pred aktualizaci). Je mozne naistalovat vyssi verzi Widevine jinak nez primo z doplnku? (pokud by to tedy bylo nekorektni verzi) .. /system - Coreelec 21.2-Omega/
Diky Pop
Registrován od: 07/2017
Hodnocení:
0
.. provedl jsem downgrade na 4.10.255xx a zase to funguje...
Témat: 10
Registrován od: 06/2016
Hodnocení:
36
Reportuji malou drobnost:
Když dám nějaký seriál do oblíbených v OnePlay, tak se nové díly správně zobrazí ve složce "Nejnovější epizody Oblíbených.
Když shlédnu díl v Nejnovějších epizodách, správně je díl označen jako shlédnutý. Naopak v oblíbených tentýž díl jako shlédnuty označen není.
Témat: 9
Registrován od: 04/2023
Hodnocení:
-1
O Oneplay je tady hafo příspěvků, ale nikde nemůžu najít postup, jak ho nainstalovat. Nejsem žádný odborník, potřebuji normální kuchařku. O2 mi přestal fungovat, místo něj se otvírá adresář Oneplay, ale je prázdnej.
Témat: 9
Registrován od: 04/2023
Hodnocení:
-1
Výborně. Mám nainstalovaný Oneplay, zadal jsem přihlašovací údaje, ale při spuštění pořadu vyběhla hláška "Program nelze spustit". Myslím, že mi tam ještě chybí nějaké nastavení.