• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 14 Hlas(ů) - 2.36 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oneplay
@kulisek197898: pokud máš poslední verzi doplňku 1.7.5+ a nepomůže ani reset sessiony, zkus poslat log (viz. první příspěvek). Na straně Oneplay došlo začátkem týdne ke změnám, které si vyžádaly úpravy doplňku. Jestli máš starší verzi, nebude fungovat. Taky je možné, že se ne všechno povedlo vychytat.

Citovat
Zdravím, 

také jsem zaregistroval problém s přihlášením. Prostě mi to začalo hlásit něco jako problém s přihlášením k Oneplay na zařízení Mecool K III Pro. To mám dole v kanclu, předtím jsem o patro výše sledoval Oneplay na Raspi4 , to fungovalo. Udělal jsem tedy pokus, přihlásil jsem se k Oneplay na PC, fungovalo to. To bylo včera, už se mi to nechtělo moc řešit, jen jsem updatoval Oneplay doplněk na poslední verzi ale nepomohlo to. Dnes jsem si řekl že to vyřeším. Zkusil jsem se přihlásit na Raspi4, ani tam už to nefungovalo. Zkusil jsem se přihlásit k Oneplay na PC, ani tam se mi to nepodařilo. Tak jsem na Mecool vygeneroval log s tím že ho pošlu do diskuse k vyhodnocení, ale předtím jsem ho prohnal AI a to zjistilo že problém je popsán v logu : code":"4067","message":"Nesprávná e-mailová adresa nebo heslo".  Tak jsem šel k soudruhům z O2 na jejich stránky, a ani tam jsem se nebyl schopen přihlásit , ale nechalo mě to vygenerovat nové heslo. S tím heslem jsem se pak přihlásil na Onaplay na PC a začal fungovat i Mecool. Takže soudruzi z O2 zřejmě něco provedli s heslem , bez upozornění .. nečetl jsem pořádně podmínky jestli třeba to heslo po nějaké době neexpiruje .. nevím. Někdo s podobnou zkušeností ?

Citovat
@jerey: mně se tohle stávalo po migraci do Oneplay. V některých případech to bylo způsobené chybou pří vyvoji doplňku nebo se to také dělo při problémech s heslem. Mám pocit, že ale vždycky přišel email s tím, že preventivně změnily heslo kvůli podezření na zneužití. Občas se to stalo i jiným, ale těžko odhadovat na základě čeho. Není to ale nic hromadného. Maximálně si zkontroluj, jestli máš všude stejné heslo a nepustil jsi někde doplněk, kde bylo starší a nepoužívané.

Citovat
Ve verzi 1.7.7 je upravené zobrazení seriálů v kategoriích.

Citovat
(07.12.2025, 8:51)waladir Napsal(a): @jerey: mně se tohle stávalo po migraci do Oneplay. V některých případech to bylo způsobené chybou pří vyvoji doplňku nebo se to také dělo při problémech s heslem. Mám pocit, že ale vždycky přišel email s tím, že preventivně změnily heslo kvůli podezření na zneužití. Občas se to stalo i jiným, ale těžko odhadovat na základě čeho. Není to ale nic hromadného. Maximálně si zkontroluj, jestli máš všude stejné heslo a nepustil jsi někde doplněk, kde bylo starší a nepoužívané.

Právě že se mi to přihodilo bez jakéhokoliv zásahu .. doplněk jsem se snažil updatovat až poté co nastaly problémy s přihlášením. Nicméně teď to funguje, tak do toho nebudu moc vrtat ..  díky za reakci skvělou práci při vývoji.

Citovat
Dnes jsem si na instaloval plugin Oneplay. Chci autora pluginu informovat, že nejde sekce kategorie.[Obrázek: 596769684_25822624257329265_153651185283...e=69408A53]

Citovat
@petr.k007: pošli prosím log se zapnutým protokolováním ladění a logování požadavků a odpovědí v dopňku, viz. první příspěvek, kde najdeš postup. Dost možná bude nějaký problém ve vrácených datech z Oneplay, kvůli kterým to spadne na neoštřenou chybu. Spíš to bude něco specifického, protože mně se kategorie načtou. Z logu by mělo být možné zjistit, kde je problém.

Citovat
Ahoj mne Kategorie taky hlasi chybu. Trochu jsem se koukal dovnitr, a zda se ze je to tim, ze v seznamu API vraci atypicky zaznam:

2025-12-13 21:48:42.643 T:14812   
debug <general>: {'id': 'deeplink-https-www-oneplay-cz-darkove-kupony', 
'title': 'Dárkový kupón', 'schema': 'SimpleMenuItem', 'selected': False, 
'action': {'schema': 'DeeplinkAppAction', 'appType': 'externalApp', 
'data': {'schema': 'UniversalLink', 'url': 'https://www.oneplay.cz/darkove-kupony'}}, 
'tracking': {'type': 'Top navigation'}}

Takze vyjimka vznikne v categories.py na radku 487, kde se nenalezne key ['action']['call'].

Citovat
@jirkav77: díky. Je to opravdu tak. Akorát že mě se třeba ten odkaz na kupóny nezobrazuje, takže se mi to nepodařílo nasimulovat. Ve verzi 1.7.8 je to ošetřené a kategorie by se už měly načítat.

Citovat
Parada, zabralo to, diky za bleskovou reakci

Citovat
Ve verzi 1.7.9 je ošetřený výběr nestandardního typu účtu, který způsoboval problémy při přihlášení. Také je přidané zobrazení konkrétní chyby při přehrávání.

Citovat
Ahoj. Jdu s dotazem, prosbou. Musel jsem z důvodu funkčnosti hdmi cec přejít na nový coreelec 22. Doplněk je funkční, ale po 20, 30 vteřinách se obraz sekne. Řešil někdo?

Citovat
@pjena: pravděpodobně stejný problém je popsaný ve vlákně k doplňku pro Antiku. Tam se mi to v nightly buildu Kodi 22 na windows nasimulovat nepodařilo. Můžeš v nastavení zapnout Preferovat HLS streamy, jestli to s HLS nebude lepší. Zkusím přímo Oneplay ve Windows, ale asi to spíš bude něco specifického pro Kodi/ISA na ARMu/CE. Pokud máš Alfa 2 verzi, zkus ještě nightly build. Můžou tam být nějaké problémy opravené.

Citovat
Děkuju za rychlou radu. Je tu pokrok, už se to nezasekne úplne, ale takjaxi se to (obraz, zvuk ne) každých 10, 15 sekund přizasekne...

Citovat
@pjene: Je to asi problém InputStream Adaptive v CE (https://discourse.coreelec.org/t/input-s...s/57757/28). Můžu ho zkusit cvičně u HLS streamu vyhodit. Když tak mi pošli do SZ email. Udělám a pošlu upravenou verzi.

Citovat
Teda - na widlích s Kodi to začalo psát - Kdo se dívá?Potom chyba.Pomohlo jen odinstalování addonu + výmaz nastavení a znovu nainstalování + nastavení a zase to funguje...

Citovat
@GarfieldM: to vypadá na nějaký problém s výběrem profilu při přihlášení. Pokud by někdo na podobný problem narazil, zkuste poslat log se zapnutým protokolování ladění v Kodi a zapnutým logováním požadavků i odpovědí v doplňku.

Citovat
Včera večer se mě taky začala objevovat stejná hláška. Načtení profilů nepomohlo, pomohlo znovu načtení účtů. Opět vše funkční. Potom ještě načíst pořadí kanalů ze zálohy.

Citovat
Docela by se hodil ten log, předtím než to vyřešíte. abych to mohl v doplňku ošetřit. Jestli i vydržíte, abyste mohli otestovat opravdu, tak by to bylo ideální. Samozřejmě, že když se to stane na zařízení, které denně používáte, tak postačí jen ten log a znovu načtěte účty. Mě se to bohužel ještě nestalo, ale může se to objevovat jen ve specifických případech.

Citovat
https://paste.kodi.tv/ukozucamot

Zde je log.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: 2 host(ů)