17.5.2020, 19:14
@ZeKeZeKe: sakryš. Zkus prosím tohle, ideálně se zapnutým logováním URL a odpovědí. Není to opravené, protože mě nenapadá čím by to mohlo být, ale bude to "ukecanější". Díky.
|
Hodnocení tématu:
Zpětné sledování O2TV (OTT)
|
(17.5.2020, 19:54)waladir Napsal(a): Tak ještě jsem narazil na jeden problém, kdy u některých nahrávek chyběl rating. Ošetřil jsem to a zatím jsem tam nechal i výpisy dat pro ladění. Nevím jestli to je příčinou problému, že nahrávky se někomu vůbec nenačtou.

<addon id="plugin.video.archivo2tv" name="Sledování O2TV" provider-name="waladir" version="1.4.0">
heleď co máš teď v plánu myslím ještě nějaký doplněk?
(17.5.2020, 23:23)waladir Napsal(a): V repozitáři je nová verze 1.4.1. Pokud jste si instalovali tu s fora, udělejte si aktualizaci z repositáře. Kromě toho, že by tam měly být opravené hlášené chyby s nahrávkami, je lze nově i mazat a plánovat. Kvůli tomu je v kanálech i nová položka, které zobrazuje budoucí pořady. Naplánovaní nahrávky se provede kliknutím. V ostatních případech (mazání nahrávek a plánování v archivu) je na to volba v kontextovém menu (klávesa c).
Protože je načtení programu náročné, u budoucích položek se standardne nedotahují detaily. To lze zapnout v nastavení, ale počítejte s tím, že pak načtení bude trvat výrazně delší dobu (desítky sekund).
Je to samozřejmě zjednodušené, ale pro základní práci s nahrávkami to snad bude i použitelné. Bylo by hezké mít např. EPG, vidět co se bude nahrávat apod., ale to bude asi ve formě video doplňku nerealizovatelné.
přidám zas další požadavky..

2020-05-18 20:45:59.612 T:10292 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.UnicodeEncodeError'>
Error Contents: 'ascii' codec can't encode character u'\u0161' in position 8: ordinal not in range(128)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 1010, in <module>
router(sys.argv[2][1:])
File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 991, in router
get_o2_channels_lists()
File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 699, in get_o2_channels_lists
url = get_url(action="load_o2_channel_list", list = list)
File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 31, in get_url
return '{0}?{1}'.format(_url, urlencode(kwargs))
File "C:\Program Files\WindowsApps\XBMCFoundation.Kodi_18.6.500.0_x64__4n2hpmxwrvr6p\system\python\Lib\urllib.py", line 1343, in urlencode
v = quote_plus(str(v))
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u0161' in position 8: ordinal not in range(128)
-->End of Python script error report<--
2020-05-18 20:45:59.668 T:9500 ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.archivo2tv/?action=get_o2_channels_lists
2020-05-18 20:45:59.684 T:2592 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.archivo2tv/?action=get_o2_channels_lists) failed