XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Nemožnost výběru filmu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
S KODI jsem trochu pracoval pokud nevyžadoval vyšší Android. Nyní jsem koupil Lenovo Tab4 10"  s  Android 7.1.1 a z Google play nainstaloval KODI 17.6. Odněkud stáhnul repozitář, nainstaloval ZIP a doinstalovat doplněk Sosac.tv a Befun.cz.
Tablet je svižný. Volby v KODI jdou dobře až na doplňky. Již abecedni seznam a následný film nejde vůbec vybrat. 
 Dotykem vyberu položku, kursor ujede úplně jinam a výběr je náhodný.
Nemám nejlepší internet, ale filmy ze sosac jedou, befun pořád hlásí Nepodařilo se přehrát, chybu najdeš v protokolu který nevím kde je.
Je mi známo, že došlo k nějakým změnám. Nevím které doplňky jsou ještě funkční bez placení. Doporučovaný Stream Cinema chce 50 kc měsíčně. Ne že bych je nedal, ale musí vše fungovat.
Poradí někdo.
Ad výběr filmu - můžeš zkusit jiný vzhled
Ad doplňky- pokud ti jde o filmy a seriály, tak bez placení žádný
Díky, zkoušel jsem různé vzhledy. Moc to nepomohlo. Ve výběru obsahu Doplňku je kursor citlivý a dělá si co chce. Pouze jsem přišel na to, že výběr po pravé straně obrazovky kursor většinou neuteče na jinou položku.
Vrátil jsem se po dvou letech ke Kodi. Ani ne pro sebe, ale pro přítelkyni. Jedná se o Xiaomi MI TV Stick a Kodi je 18.6. Instaloval podle Joshuax CZ klip dlouhý přes hodinu. Instaluje doplněk Super Repo ovšem tam není Kodi 18.6. Nevím zda je třeba. A pak TVAddons z Fusion. Tam je ovšem špatná adresa. Na konci má být CO a nikoliv AG. České doplňky instaluje odjinud, já instaloval z Addons až na Stream Cinema. To byl stažený jiný Zip. No něco nejde, ale neřeším.
Jen nevím kde je chyba u Doplňku Soubory Online. Chybu nehlásí, přesto nemohu na Ulozto nalézt ani jeden soubor.