XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Easy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Zdravím pánové
Je možnost stáhnout celý skin s úpravami od Vás? 

Předem děkuji
Přečti si 1. příspěvek tématu.To není o nějakém konkrétním skinu, ale o tom, jak si skin jednoduše upravit.
Můžete prosím někdo poradit, kde přejmenovat na hlavní obrazovce pokožku Filmy?
Děkuji

Jsem uživatel používající SM-G991B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
: V Estuary Easy nevím, ale v defaultním Estuary si najdeš v Kodi v Addons  adresář Resource.language.cs_cz a tam si upravíš text Filmy podle svého.
Díky mrknu na to.
Ano, to je jedna z možností, kde to změnit, a pro některé typy instalací (*ELEC) jediná, protože u nich definiční soubory skinu Estuary, kde by asi bylo správnější to změnit (tedy kokrétně v souboru Home.xml), editovat nelze. Ale je třeba počítat s tím, že ten text Filmy je použit i na jiných místech v Kodi, než jen v položce hlavního menu, a ta změna se tedy projeví i tam.
:  Jj, to s tím promítnutím jsem zapoměl dodat. Uvědomil jsem si to až : zareagoval a už jsem to nechtěl doplňovat. A taky mi to přišlo jednodušší na editaci.
(12.7.2021, 23:01)JiRo Napsal(a): [ -> ]Na přání přidávám popis vytvoření nového pohledu sestavy přehledu TV/Radio kanálů ve formátu Zeď.

Navazuji na výše uvedený popis přidání nového pohledu do přehledu TV/Radio kanálů. Začal jsme ten přehled docela používat (a nejsem sám) a byla otázka času, kdy někdo (včetně mě) přijde s tím, že chce na jedné stránce vidět najednou více kanálů. Řešení je jedoduché, přidat další pohled (Id=53). Nazval jsem ho Zeď II.,
[attachment=7454]
takže úprava ve Variables.xml pak vypadá takto:
Kód:
    <variable name="MyPVRChannelsViewVar"> <!-- EASY+ -->
        <value condition="Control.IsVisible(50)">$LOCALIZE[536]</value>
        <value condition="Control.IsVisible(51)">$LOCALIZE[535]</value>
        <value condition="Control.IsVisible(52)">$LOCALIZE[31102]</value>
        <value condition="Control.IsVisible(53)">$LOCALIZE[31102] II.</value>
    </variable>
a screenshot pak takto:
[attachment=7453]
: děkuji za úpravu....
Kdybych chtěl zachovat postranní panel jak by úprava vypadala?
Úplně přesně nevím, jaký postranní panel máš na mysli? Tohle zobrazení žádný postranní panel nemá?
aha už mi to došlo.... já myslel, že je to zobrazení na home stránce... 1
@JiRo Poradis prosim jak upravit aby u polozky tv tipy byla volba "zed" jako u predchozi polozky popularni serialy dekuji
https://i.imgur.com/X8vz7IK.png
Tohle je zřejmě skin vzešlý z mé původní úpravy Estuary pro SC a dále upravený autorem z teamu SCC, který už nikdo dále nespravuje a byl z repa vyřazen. Já ho znám jen zběžně, takže jediné co ti mohu poradi, použij definici widgetu, který je o řádek výše (ten co jsi také zaškrtl) a použij ji místo té, co je tam teď. Jen musíš samozřejmě změnit volání pluginu, příslušné proměnné skinu a Id toho widgetu, aby odpovídalo tomu původnímu. Musíš to samozřejmě provést jak v části nastavení skinu, tak v definici vlastního widgetu. Pokud tomuhle nerozumíš, tak ti asi těžko tady vysvětlím, jak detailně postupovat.
Ok dekuji , to je pro me spanelska vesnice....
Kodi after Wake-up

V tématu RDS (Radio Data System) jsem otevřel téma získávání a zobrazování dat RDS. Je to zatím jen počátek a první (úspěšné) pokusy. No a když jsme už byl v tom řešení RDS a zabýval se úpravou skinu pro zobrazení jeho dat, napadlo mě pokusit se o to, co jsem chtěl už udělat dávno. Vyrobit stránku, ve které bych integroval vizualizaci poslechu rádia (tedy info o přehrávané skladbě), předpověď počasí a zobrazení RSS ze zprávami. použití stránky je zřejmé, a od toho také název tohoto příspěvku, tedy Kodi after Wake-up (Kodi po probuzení),

Co se týče RSS, tak to problém není, to je v Kodi vyřešené. Vizualizace poslechu rádia, tedy data z RDS, to teď právě řeším. No a tak, když už jsme byl v tom řešení, zkusil jsem tam přidat to počasí. Protože šlo jen o pokus, nechtěl jsem tomu věnovat příliš času a energie, tak jsem jen vzal widget Počasí z Home stránky a bez větších úprav (pouze jsem ho přeskládal a omezil zobrazení jednotlivých informací tak, aby se do volného prostoru vešly - denní pouze na dnešek a zítřek, hodinové pouze na tři po sobě jdoucí předpovědi) ho zatím "natvrdo" vložil do stránky MusicVisualisation.xml. Výsledek vypadá takto:
[attachment=7489]
Jak píši, je to jen počátek. Předpokládám doplnit to nějakými proměnnými skinu, podle kterých se bude zobrazování modifikovat (úplně zapnout/vypnout, zapnout podle času a dne, např. po-pá od 5:00 do 8:00, apod.). Pokud někoho zajímá, jaké úpravy k výše uvedenýmu výsledku vedly, přikládám příslušný soubor. Přidaná části, která zobrazí předpověď počasí, je označena v záhlaví bloku komentářem <!-- EASY+ Wheater information -->.
: V práci používám IPTV Simple Clienta s Catchup pod Kodi 19....
Při stisku OK na konkrétní kanál nyní dává povel "přepnout na kanál" (to je standartně) a chtěl bych aby dalo povel "přehrát program".
Tímto bych docílil toho, že automaticky pak půjde posouvat zpět program.... Nyní to takto nelze....
Nyní musím jít do tel.programu stisknout "OK - přehrát program", aby se dalo vůbec posouvat.....
Možná to ani nelze proto se ptám.....

Druhá otázka lze při stisku OK na konkrétní pořad v tel.programu aby se hned přehrál program? Nyní dává detaily ("přepnout - přehrát program - najít podobné")

Děkuji
K první otázce ti moc neporadím, IPTV Simple Clienta jsme v Kodi 19 ještě nepoužil, takže ty nové funkce a jejich návaznost na funkce PVR & Live TV v Kodi nemám zmáknuté.

A k druhé otázce, v Nastavení > PVR & Live TV > Televizní program je volba Výchozí akce při výběru, kde si lze vybrat, jaká se má při stisku OK provést akce.
Zdravím pánové
Někde jsem zahledl,  že se podařilo dostat do includes.xml svátky pro daný den a následující den.

Neporadíte mi jak to tam dostat?

Předem děkuji.
Ahoj : mam jednu otázku mam Skin SCC ktorý podstate je tvoj pôvodný a upravovaný niečo tam pomenil niekto z SCC niečo som pomenil ja a podstate mi všetko fungovalo super kým som to používal na Android tv ale teraz keď som kúpil setobox a nainštaloval corelec tak sa pravidelne reštartuje mam pocit ako keby vyhltal pamäť a reštartoval viem že sa nerád ku tomu skinu vraciaš ale za každú radu budem rad dosť mi vyhovuje a rad ho používam podstate tam mam všetko čo potrebujem a keď sa mi niečo páči tak to tam dohodím.  
Vopred ďakujem
Kodi 20 daju sa premiestnit kanaly na prve miesto ako to je v metrixe? V skine to neviem najst.

[attachment=7717]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29