XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: NEFUNKČNÍ SOSÁČ? - ŘEŠENÍ!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
A proč tak staré Kodi?
15.2 Isengard na Adroide zatiaľ funguje, aj po poslednej aktualizácii, ale už mi hlási chybu "version check". Predpokladám, že už prichádza čas prejsť na vyššiu verziu KODI.
Takto sa mi zachovala stará verzia 14.X Helix, že sa jedného dňa už nespustila a pomohlo jedine nainštalovanie vyššej verzie.

 PetrM - zastávam názor, že netreba šahať na to, čo funguje
: Zkus aktualizovat na Stream Resolver 1.6.52. Pokud nenajdeš v Kodi nabídku aktualizace, download na https://github.com/kodi-czsk/script.modu...m.resolver jako ZIP.
A jak píše, můžeš povýšit Kodi?
Ahoj.
Jsem začátečník a chtěl bych požádat o pomoc. Jak mám dostat aktualizac SOSÁČEi 1.3.7 do maliny PI3?
Na Nb bez problémů naběhla sama a doplněk normálně funguje, ale na malině ne, pořád je tam jen 1.3.6
Děkuji za radu
Když nezafunguje automatická aktualizace doplňku, a ani manuální aktualizace nenabízí novou verzi, aktualizuj si repozitář Kodi CZ & SK Doplňky, a to následovně:
Doplňky -> Moje doplňky -> Repozitář doplňků -> nad Kodi CZ &SK Doplňky vyvolat kontextovou nabídku (pravé myšítko) -> Zkontrolovat aktualizace

Repozitář se obnoví, a následně se vám aktualizuje i Sosáč
Děkuji Petr M, už je vše o.k.
: dnes jsem prochazel repozitare a ani v jednom znic neni zminovany stream resolver . Jsem si jisty, ze tam nedavno byl, protoze jsem jej kontroloval, ale ted zmizel. Zkousel jsem obnovit repozitare, ale nic . Jak jej nejjednoduseji doinstalovat? Nikdy jsem to nedelal. Diky moc za info

EDIT: přeinstaloval jsem repozitář "repository.kodi-czsk-1.0.2", "repository.xbmc.doplnky-1.0.4" a "script.module.stream.resolver-master". Po restartu všechno funguje jak má. Díky moc za rady!
PetrM: děkuji, sosáč na malině konečně jede .)
Ten Stream resolver je nyní nutnost? V repozitáři ho nemůžu najít, nikdy jsem ho neměl nainstalovaný. Mám repozitář Kodi CZ & SK doplňky ve verzi 1.0.2 a Sosáč ve verzi 1.3.7 a stále mi nejde nic přehrát :-(
Download na https://github.com/kodi-czsk/script.modu...m.resolver
zelené tlačítko, jako ZIP.
R Pi3 kodi, stream resolver updatnuty , sosac 1.37 , a stale to nejde. Poradi niekto ?
Mám taky problém, na Android krabičce Kodi 17.4, CZ SK repozitar 1.0.2, posledni resolver a sosac 1.3.7, installnute z USB tady z odkazů všechno , zadané ID z streamuj.tv a bohužel cokoliv pustím se po pár minutách vypne. Zkoušel jsem úplně znovu instalovat KODI, různé verze sosáče, ale furt to samé... Nějaký tip ?
Po odinstalaci doplňku je možné ještě zjistit, jestli nezůstaly soubory v jeho vlastním bývalém adresáři. Nebudu teď hledat cestu, lituji.
Jméno a heslo pro streamuj.tv je v doplňku problematické, pokud jsou použity "divoké" znaky (@, #,...] interpunkce, podtržítka, háčky a čárky.
Takze mne zatial pomohlo: doplnky - zavislosti , najst stream resolver a dat aktualizaciu ( aktualizacia zo zip sa sice spravila ale nefungovala stale figurovala verzia 2.0) . Po aktualizacii na 1.6.5 uz vacsina ide
U mě nic nepomohlo - CZ SK repozitar 1.0.2, posledni resolver 1.6.52 a sosac 1.3.7
cca po minutě a 40 sec se stream vypne.
To spíše vypadá na problém s Premium účtem,když běží aspon kousek. Takže zkusit překontrolovat přihlášení a nebo zkusit přes web sosac.tv zda ti Premium skutečně funguje.
Zdravim, mohu se zeptat jestli funguje sosac? Premium mam. Delusional​ za info.
Nez se zacnu vrtat v maline a neco podelam.
Zkoušel jsem jen chvíli a funguje
Dekuji za ochotu a pomoc, tak bude chyba u me.
Čumím na Leatherface takže tady taky vše OK
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23