XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: NEFUNKČNÍ SOSÁČ? - ŘEŠENÍ!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Nezlobte se na mě, ale já tam možnost platby kartou prostě nemám.
Tak přece jen mám dotaz, koupil jsem premium účet, na PC kodi běží Sosáč v pohodě, ale na raspberry RPi2 se to chová stále stejně,
po cca minutě se to odpojí. Jméno i heslo mám v sosáči zadané, restart proveden, instalace doplňku znova také.
Verze Sosáče 1.3.6
Poradíte někdo?
Jinými slovy: Je tu někdo komu funguje Sosáč na Rasberry Pi i vsoučasné době po zaplacení prémium účtu?
Není náhodou streamuj.tv nějak podivné? Zrušili možnost placení kartou a naopak tam přidali placení pomocí interkassa v USD. Nebudí to u mě moc velkou důvěru. Kdo z nás má účet u některé možnosti v Interkassa?
zsarauer: Tak to je nás asi více - platba kartou nejde..........
A dovolim si tedy otazku.
Jedu přes tv s androidem na kodi. Dnes přestal jet sosac, když ho zaplatím tak to pojede dal? Malá na tom sjíždí pohádky a než to nekde stahovat tak to raději zaplatím.. Mám jistotu že to poté pojede? A předplatné je na kalendářní rok anebo rok od zaplaceni? Platí se kde?
Dik

Nebo je lepší zaplatit ten stream cinema?
Ano po zaplacení by mělo vše běžet. Ovšem protože může kdykoliv zakročit úřad nějaký a nebo sám streamuj.tv může mazat warez, tak ti nidko nezaručí jak dlouho bude sosac fungovat. Může běžet klidně pořád, ale klidně může ta týden padnout a tvé peníze zpět nedostaneš.

A předplatné se počítá od doby kdy zaplatíš. Platí se na stránkách streamuj.tv po registraci.
najvatcsia ochrana proti prepadnutiu je zaplatit si to na co najkratsi cas
Ahoj, všemj
pro ty jejichž ratolesti sjíždí pohádky existuje/val doplněk Pohádkář.
Michal Jandík: Jenže naše malá sjíždí Na vlásku, ledové království apod. A co si budeme povídat v tv nic není a člověk si leccos chce pustit večer.. proto se ptám na ten stream cinema..zo je stálejsi anebo stejné nejisté jak sosac?
Aby skončil stream cinema tak by musel padnout webshare což je dost nepravděpodobné
S tim souhlasim. Jen se bojim, aby treba nepresli na kredity... :-(
To snad ne už to tak mají dlouho a žádné info že by to nějak měnili není. Navíc kvůli stream cineme to určitě měnit nebou. Si myslím že WIP účtu co je na ws používá jen minimum stream cinemu
kredity nepr cez ulozto pekne riesi real debrid sice len 6GB/24h ale lepsie ako na priamo
Ahoj, mám problém že i po zadání údajů k premium účtu se mi video po minutě vypne. Měl jste někdo stejný problém? Povedlo se Vám ho vyřešit?
A co napsat, na cem to provozujes, jakou mas verzi pluginu a jestli sis opravdu zkontroloval udaje?
Nazdar páni,
prišiel som na bug premium účtu. Síce píše že chce 749CZK čo je cca 27€ ale keď dáte prevod na účet v rámci SK tak to napíše že chce len 16,99€
mám screen ako dôkaz takže ak by bol problém viem sa s tým obhájiť. Ja som to zaplatil a síce mi neprišiel potvrdzujúci email tak na druhý deň mi už videá idú.
Mychal vcera som pisal o tomto bugu aj ja. Objednal som si to premium na rok vcera a zatial mi potvrdzujuci mail neprisiel a videa po pretoceni vyhadzuju. Tak cakam este.
Sosac 1.3.6
Openelec 8.0.4
Raspberry pi 2

Jsem uživatel používající Redmi Note 3 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Ja som platil včera. Peniaze odišli večer ale email mi stále neprišiel. Ale dnes som ráno skúšal a už to išlo aj cez kodi aj ces stranku sosacu.
(22.7.2017, 10:26)S474N Napsal(a): [ -> ]A co napsat, na cem to provozujes, jakou mas verzi pluginu a jestli sis opravdu zkontroloval udaje?

Údaje jsem kontroloval několikrát. Na PC přes browser mi to s těmi údaji normálně jede. Mám verzi sosace 1.3.6. která běží na kody 16.1. Jedno kody běží pod Windows na zařízení Pipo9, a druhé na nějakém TV boxu Tronsmart na Android 4.4.1 (sosac i Kodi stejné verze jako na win). Obě zařízení jedou na stejné síti (stejné veřejné IP adrese). Doufám že pro "fundovanou radu" jsem specifikaci popsal dostatečně.
Zkus sosáč a repozitář český odinstalovat a vše zpět nainstalovat znovu. Možná to pomůže.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23