XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: CZ SK EPG
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Diky už to mám a funguje
...špica, vďaka.
: super ini soubor by nebyl pro antik.sk?
ale byl..
Ahoj,
prosím o pomoc

postupuji podle návodu, do PVR iptv simple client
jsem si zadal zdroj

https://api.lemoncze.com/stable/program.php

a po restartu kodi mi to načte tisíce neznámých kanálů bez přístupu.
Co dělám špatně? 

Díky za info
polass - podle me davat tu adresu do playlistu, ale to neni playlist, je to EPG.
To je tak když člověk neví co dělá...
https://api.lemoncze.com/tvprogram
Pochybuji, že by IPTV Simple Client data v souboru xmltv interpretoval jako playlist a sestavil z nich tabulku kanálů Live TV. V Kodi Live TV & PVR (možná, že v IPTV Simple klientu) je nějaký bug, který, když změníš zdroj pro PVR klienta a předhodíš mu špatný formát m3u, načte bůhví proč nějakou starou databázi kanálů, která je patrně někde uložená. Mně se kdysi stalo něco takového, když jsem:
1. Bloknul PVR klienta Tvheadend (pvr.hts)
2. Povolil IPTV Simple Clienta
3. Omylem jsem do něj místo adresy m3u zadal adresu xmltv zdroje
4. V Live Tv jsem měl v seznamu kanálu všechny kanály z předchozího pvr.hts, společně TV i radio v jednom seznamu, když jsem na nějaký klikl, tak celé Kodi tiše spadlo.
Kuriózní, ale ani jsme to nikam nehlásil, protože takovouhle chybu člověk neudělá každý den a 100% ošetření takové situace je zbytečné mrhání silami.

Není jisté, jestli jsi to náhodou špatně nepochopil. Toto téma není o zdrojích IPTV ale o zdroji EPG ve formátu xmltv. Ten odkaz, které jsi zadával, tedy https://api.lemoncze.com/stable/program.php, ten je skutečně správný, a obsahuje EPG ve formátu xmltv pro české kanály.
Zdravim neviem preco ale to epg uz mi nechce naskocit. Mozno je to len porucha neviem :-(.
Zkoušel jsi to někdy nad ránem. Možná jsi se trefil do update dat. Mně to funguje.
jak rikal Client, nejspise si se opravdu trefil do updatu. Updatuje se to kazdy den kolem pul noci.

Jinak pro vsechny ostatni, kterym nejde https://api.lemoncze.com/stable/program.php jsme zavedli primy odkaz na xml soubor. Nyni je URL https://proxy.oohost.cz/guide.xml.

Taky EPG od dnes bude na 3 dny dopredu. A na webu https://api.lemoncze.com/tvprogram v prubehu dneska pribyde navod jak EPG zprovoznit v Kodi.
Řekněte mi, kolik stojí iptv playlist s českou televizí? děkuji Jsou zde český a slovenský lední hokej Extraliga a Tipsportliga. Díky moc!

Tvoje ingnorace,... založils profil ani se neobtezujes si přečíst témata, hodis svůj dotaz do prvního který se ti otevře. Lidi zde řeší CZ sk epg a teď tady tvůj dotaz mimo mísu. Najdi si správne tema. Google ti taky poradi.
Ahoj Werwi skusal som aj ten tvoj priamy odkaz zadat do epg v nastaveniach v kodi no epg mi nie a nie stale nacitat. Jedine co sa mi nacita su loga tv stanic, u ktorych ma byt pravdepodobne aj to epg. Skusal som dokonca aj vymazat cache pamet vo vseobecnych nasgaveniach kodi a aj v zalozke tv program vymazat udaje som to skusal. Uz som z toho nestastny. Bol som nadmieru spokojny EPG doteraz od teba. Bolo to uplne super a navyse sa nebolo nutne nikam registrovatno...no uz vyse 3 dni ziadny EPG tv program u ziadnej zo stanic vypisanych na xml webstranke nejde. Urcite to nebude aktualizaciou EPG. Werwi prosim pomoz mi. Dakujem moc moc pekne za kazdeho ochotu.
Ahoj, EPG je aktualizovane - cili je nemozne aby byla chyba nekde u nas. Tady mas vypis napriklad z kanalu Nova: https://i.imgur.com/jrmoXYN.png
Zkus upravit tvg-id ve svem playlistu.

Pripadne jeste muzes zkusit nahodit stary odkaz, mel by porad fungovat.
Zvlastne Werwi teraz o 7:21 rano vsetko EPG a aj loga tv stanic naskocili. Juchuuu :-D. Pre istotu, aby mi EPG vzdy zobrazovalo v Kodi EPG aspon v dany den som zaskrtol moznost v nastaveni a to ukladat do vyrovnavacej pamete XMLTV v lokalnom ulozisku. Tym padom by sa nemalo uz stat, ze pocas aktualizacie EPG v case od polnoci do rana mi ziadne EPG nezobrazi. Snad to uz takto pojde v poriadku :-).
WG++ ini soubor a aktuální seznam dostupných kanálů pro lemoncze.cz v zip.
[attachment=4772]
Client: Boj s epg na BBC Earth jsem dobrovolně vzdal, ale děkuji za lemon zdroj. Přidávám palec

EDIT: Ještě by mě zajímalo jak řešíte epg u Viasat HD cz. Někde to tady popsal JiRo myslím na CSmini/film/horor. Jak ty dvě epg sloučit, aby načítaly obsah jak pro Viasat nature hd tak i pro Viasat history hd samostaně a aby to pasovalo. To jsem měl asi napsat vedle do tématu W++, omluva :)
Stran: 1 2 3 4 5