XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: CZ SK EPG
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
Ja som to pochopil a ani som to nemyslel v zlom, ale z tvojej odpovede on asi nepochopí, že od toho keď doma číta v časopise tv program ( =epg) kde aký film dávajú, od toho tie stanice ( =playlist) v tv mať nebude Big Grin

Ten zvyšok som tam potom písal už len preto, keby na to niekto narazil a chcel pochopiť logiku playlist<->epg , lebo taký predtým napísal ,,název stanice v EPG musí být stejný jako název stanice v tvém playlistu", čo ale nie je pravda, lebo je to len jedna (a asi tá najhoršia) z možností ako to spárovať. Na spárovanie slúži práve tvg-id a tvg-name.
Tiež som si tým prešiel pred pár dňami a musel skúšať ako to priradiť. Smutné je len to, že takéto dezinformácie šíri aj samotný , ktorý je autorom epg na phazebox.com, takže nečudo ak to po ňom šíria aj ostatní.

Na prepisovanie playlistu použi hocijaký lepší textový editor (aby ti nezmenilo náhodou kódovanie) napr. Notepad++, PSpad alebo pod..
Zdravím pánové
Okrajová otázka. EPG českých rozhlasových stanic? Něco málo je na tv.sms.cz, ale tam se stanice jako radio Vysočina, Krokodýl atd nenacházejí. Jakým způsobem řešíte vy?
Já bych řekl, že nejvíce EPG českých rozhlasových stanic je právě ma sms, takže pokud to co potřebuješ není tam, tak asi smůla.
Ahoj všem nějak si nevím rady. Mám playlist ve tvaru #EXTINF:-1 tvg-id="805-ct-d" tvg-name="" tvg-shift="" radio="" tvg-logo="https://files.cdn.magio.tv/tv_logos/ct--d---ct-art-hd.png" group-title="Czech",ČT Big Grin.

a vubec to nechce natahnout epg. Můžete mi prosím poradit jak nastavit playlist, aby se pro tenhle program zobrazovalo epg. Nejlepe, aby se epg zobrazovalo i pro art.

V xml je to ve tvaru

<channel id="805-ct-d+0000"> <display-name lang="cz">ČT Big Grin</display-name> <icon src="https://www.sms.cz/kategorie/televize/bmp/loga/velka/ctd.png"/> </channel> <channel id="804-ct-art+0000"> <display-name lang="cz">ČT art</display-name> <icon src="https://www.sms.cz/kategorie/televize/bmp/loga/velka/ctart.png"/> </channel>
Nesedi ti tvg-id v playlistu s id v xml. Odkud to epg mas?
Stran: 1 2 3 4 5