XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Lze zobrazit sestavu s nerozpoznanými filmy?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Po přidání velkého množství filmů (v řádu stovek až tisíce titulů) do databáze, jsem si všiml toho, že sem tam mi nějaký ten film, seriál chybí. Klasika - špatný popis. Dohledám tedy ručně, opravím dle zdejších návodů popř. externích , film se v pořádku zatřídí. Kolik takových však ještě ve svých složkách mám, vůbec netuším a při takovém počtu je to hledání jehly v kupce sena. Proto bych se vás chtěl zeptat, zdali jste toto také pro sebe řešili a jak jste to vyřešili? Existuje třeba nějaký logovací soubor, který by vypisoval názvy či složky, se kterými si Scrapery v Kodi neporadily?
Existuje doplněk Missing Movies, najdeš ho v Kodi Add-on repository, který ti vypíše soubory, kterým chybí záznam v knihovně.
Rada od JiRo maká to skvěle, ale narážím i na tituly, které ne a ne dostat do Kodi. Například prinzezna Fantaghiro:

https://www.csfd.cz/hledat/?q=fantaghiro
http://www.imdb.com/find?ref_=nv_sr_fn&q...hiro&s=all

Zkouším to pojmenovat dle obou serverů, ale nedaří se to protlačit nijak do Kodi. Také mi přijde, že ty serie na CSFD i IMDB nikdo tenkrát nezapsal komplet ani na jednom ze serverů. Existuje nějaký způsob, jak si přidat takovou nezalistoivatelnou filmovou serii? Nebo kdyby nás tam k tomu pustili, třeba bychom mohli nějak pomoci (no, ale aby ta úprava pak nerozházela filmy ostatním...) no, nevím. Škoda
při dotazech jako je tento více než kdy jindy chybí specifikace tvého prostředí. V daném případě tedy minimálně toho, jaké používáš scrapery. Jak pro filmy, tak pro seriály. Co se týče seriálů, údaje z csfd.cz ani z imdb.com žádný ze scraperů seriálů nevyužívá. Jinak, pokud budeš používat scrapery seriálů využívající databáze tvhtvdb.com nebo tmdb.org, tak máš možnost do obsahu databází zasahovat a chybějící údaje do nich doplňovat. Dělá to tak mnoho z nás běžně.