XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Coreelec a USB-hub
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj ,
chtěl bych se zeptat zda je možné používat pod Coreelec nějaký USB hub (třeba i s aktivním napájením), chtěl bych si koupit Vorke z6 a ten má 2x USB ,ale já bych chtěl na něm mít 2x dvb-t2 tuner a jeden 2,5 HDD .
Nějaké zkušenosti popřípadě jaký?
Děkuji.
Na Evoleo s LibreElecem hub funguje, měl jsem tam pasivní a v něm čidlo myši, bez problémů
Ja používam na svojej X96ke pasívny USB hub, mám v ňom externý HDD a DVD mechaniku, všetko funguje ako má.
Super, tak díky a nebudou se nějak ty dva tunery rušit mezi sebou když budou připojený přes ten hub?
Spíš otázka softwaru, aby je rozeznal od sebe, satelitní přijímače to mají vychytané, ale CoreElec nevím. Jeden tuner pojede.
Buď v klidu, to je věc principu fungování USB a jeho obsluhy v ovladači, s tím si rozhodně poradí. Vždyť i občas v počítači nebo např. v double USB přijímačích, je použit stejný nebo podobný princip hub-u.

Jen si dej pozor na napájení toho hubu, rozhodně bych ho nepodceňoval. Ty přijímače se nezdají, ale jsou to občas docela pěkní žrouti.
Myslíš že ty tunery budou potřebovat napájet? Přemýšlím o xbox tuneru.


A ještě když ses tu objevil mohl bys mi prozradit jak ji udělal ten info proužek co mi as na všech screenshotech? Jak ti to ukazuje ram, cpu atd
To napájení? Může a nemusí to zlobit. Každopádně na to buď připravený. Já jsem takto musel napájet hub pro dva dvojité přijímače DVB-T. Bez napájení hubu mi při startu někdy nenajely. 

Ten proužek, to je věc nové verze skinu Estuary Stream-Cinema a některé informace i věcí addon Monitor. Převzal jsme to po původním autorovi. Stále na tom ještě dělám, jakmile to bude hotové, zveřejním.
Zdravím. To co se tady se popisuje tak coreelec funguje na USB HABU který ma své napajení a je připojený k Boxu???
Nerozumím otázce. Nicméně pokud směřuje k tomu, zda lze k boxu připojit napájený hub, tak ano. Pokud se ptáš, zda lze napájet box prostřednictvím napájeného hub-u, tak to záleží jak na typu hubu, tak především na boxu, zda má možnost přes USB rozhraní přivést napájení, a pak samozřejmě i na tom, zda USB, přes které se napájí, může současně i komunikovat. Těch variant a kombinací je tedy více, ale ani jedna z nich nijak nesouvisí s tím, zda je na box-u CoreELEC.
Ano děkuji už jsem si poradil