XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: T-Mobile TV Go
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ahoj, coreelec kodi 19.1. Cista instalace na odroid n2+.
Mam problem ze kdyz si nastavim ze po zapnuti tv nabehne a spusti se televize nejde zvuk u programu nick jr. Napriklad ct D to nedela. Nevim cim to je.

Kdyz coreelec uplne vypnu pres kodi a po zapnuti tv nabiha komplet system tak se spusti nick jr i se zvukem. Ale z uspani se spusti bez zvuku.

Kdyz se pusti bez zvuku dam stop a pak najdu program a znovu spustim tak zvuk jde.

Neporadite nekdo jak na to vyzrat? Pripadne nemuzu najit kde nastavit aby kdyz vypnu tv tak aby se coreelec neuspal ale vypnul. Delsi nabihani by me nevadilo.

Dík

UPDATE: tak jsem na to přišel. V CEC Adapter v periferiích změněno z uspat na hibernovat a zvuk již funguje a dokonce nabíhá rychleji což nebyl ani úmysl :)
A ještě jedna drobná otázka. Pokud přehrávám program zpětně z programu televize (EPG) a například pohádka skončí tak přehrávání se ukončí. Lze někde nastavit aby začal přehrávat následující? Pořady jsou každou chvilku jinak posunuté a pohádka třeba ani nedohraje do konce a najednou se ukončí přehrávání.

Moc děkuji za rady.
nieje to plnohodnotne v kodi ako v app.. autor doplnku to asi neumí udělat asi to ani nejde udělat next play v kodi dalsi pořád... Možná autor doplnku odpoví ako to je.
Spis jsem myslel ze to bude obsazene v pvr, catchup nebo tam nekde. Ne ze to bude delat doplnek ale ze jen nevim jak to zapnout.
Zdravim. Tak jsem jenom tak nahodou zjistil jak udelat doplnek aby byl jako STB .. ovsem problem nastava v ten moment ze Kodi nedokaze stream prehrat. Jejich server tim padem dava lehce jiny odkaz v jinem tvaru nez pro prohlizec. Kodi si s tim bohuzel nedokaze poradit ale napriklad ve VLC mi odkaz hraje.

[Obrázek: tvgo.jpg]
Tak si to nech pro sebe!
: tak ono stejne kodi ten odkaz nedokaze prehrat takze to nikde ani davat nebudu 3  a ja osobne to vlastne taky ani nevyzuji protoze ten odkaz nejde ani pres ffmpeg.. ale kdyby jsi vedel jak to tam rozejt tak se klidne podel semnou 2
tak možná ani nejede stb? , keď ani na test skoda test li by sme, to je záťažke přidat odkaz ke stazeni test cez externi player?
djlucas Ahoj, mě by se to taky hodilo, aby se např. VLC tvářilo jako STB. Dělím se o T-Mobile TV Go s kamarádkou a blokuju jednu licenci, která by se využila pro sledování např. v mobilu a přitom lze využít 2 licence na STB a je využita pouze jedna.

Dík
Ide este niekomu "Extra Vysoka" kvalita (t.j. 1080p)? Mne od vcera nie - prehrava to v 480p. Max kvalita, ktora ide je "Vysoka" (720p).
Ahoj mě se také snížila kvalita, je to hrozný nedá se na to koukat. Jde to prosím nějak vrátit? A ještě jedna otázka, je do budoucna možné přidat i 4k kvalitu? T-mobile to má tuším zatím jen u dvou kanálů, ale jistě budou přibívat další.
Dekuji

(26.5.2021, 13:13)djlucas Napsal(a): [ -> ]Zdravim. Tak jsem jenom tak nahodou zjistil jak udelat doplnek aby byl jako STB .. ovsem problem nastava v ten moment ze Kodi nedokaze stream prehrat. Jejich server tim padem dava lehce jiny odkaz v jinem tvaru nez pro prohlizec. Kodi si s tim bohuzel nedokaze poradit ale napriklad ve VLC mi odkaz hraje.

[Obrázek: tvgo.jpg]

Ahoj, přidávám se a toto by se mi také líbylo kdyby se Kodi tvářilo jako STB a ušetřeli by se tak počty zařízení na licenci 4
za kvalitu podekujte t-mobilu.. uz jde pouze kvalita max weboveho prohlizece jelikoz doplnek se tak tvari.. do ted slo vynutit max kvalitu .. ted uz nejde a jejich server vraci tu nejhorsi.. STB ma jiny odkaz ktery v kodi nefunguje
Mě teda nejede ani ta “Vysoká”. Vždy to pustí pouze tu SD
(16.6.2021, 7:51)djlucas Napsal(a): [ -> ]za kvalitu podekujte t-mobilu.. uz jde pouze kvalita max weboveho prohlizece jelikoz doplnek se tak tvari.. do ted slo vynutit max kvalitu .. ted uz nejde a jejich server vraci tu nejhorsi.. STB ma jiny odkaz ktery v kodi nefunguje

a myslíš že by to nešlo udělat tak, že pro PVR by se nastavil externí přehrávač VlC?
Co musím udělat aby to jelo aspoň těch 720p? Dám “Vysoká” a stejně jedu SD. I po restartu boxu
: aktualizace doplnku.. uz jsem to tam omezil
Dík. Bohužel mi to nenabízí novější než 2.1.7
Pod Matrixem to funguje, ale na Xboxu bohužel ještě Matrix není. Nešlo by aktualizovat i pro Leia? Děkuji
: Leia by mela byt uz aktualizovana snad..
(01.7.2021, 22:08)djlucas Napsal(a): [ -> ]: Leia by mela byt uz aktualizovana snad..

tak bohužel beze změny
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12