XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: T-Mobile TV Go
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Ahojte,
zkouším to teď v Martixu a nejde to. Píše to chybu po spuštění aplikace. Btw. kde seženu heslo pro T-Mobile TV? Měsíc zpět jsem měl půjdené od kamaráda z Prahy T-Mobile TV ( ten jejich set top box), a ten jejich box fungoval na mém T-Mobile internetu. Přes celou republiku. Zkoušel jsem dát TV box do defaultu a žádné jméno a heslo to nechtělo. Tak mě to trochu zarazilo, že to neměli nějak chráněné... ?
TM STB nechce username a password je to provázané se smlouvou.
Aplikace a doplněk v Kodi ano.
Jestli je to dobrý kámoš tak mu o username a password řekni.
tipuji ze STB od T-Mobile a na T-mobile siti pobezi v UDP rezimu.. tedy STB je u nich na serveru ulozen mozna MAC adresa ktera se identifikuje a pusti ti UDP stream na jejich siti.. stejne tak to tam podobne i O2.. je to v ramci jejich site tudiz zadny login nepotrebuje.. pokud to chces v kodi nebo nekde jinde mimo jejich STB login potrebujes na tvgo
: Kecy v kleci.
Nemám TM jako ISP a funguje to taky bez loginu.
Ono na STB není klasická T-Mobile TV Go jako pro Android či Android TV OS ale “korporátní” My TV.
Jinak je STB přiřazený, napárovaný, ke smlouvě takže zadání loginu nepotřebuje. Mám dva STB Kaon, každý v jiné lokalitě, každý na jiném než TM internetu. Zapnul jsem je, bez username a hesla se proklikal průvodcem a hraju.
Doplněk se mi podařilo celkem bez větších problémů rozchodit, nicméně pokud mne zrak nešálí, nevidím těch pár 4K programů co vidím na STB 12 . Nemá někdo tušení, kde je chybka či problém ??
Zkoušeno s poslední verzí Libreelec a poslední verzí doplňku z repo.

Jinak autor doplňku odvedl opravdu super práci, klobouk dolů.
soukupr odpověď najdeš na předchozí stránce.
vladimir.domin čelt jsem a nějak jsem mylně předpokládal, že to bude viditelné v nabídce i když to bude přehrávané v nížší kvalitě. Holt můj předpoklad byl chybný
Perfektni prace,dekuji,snad se kvalita casem zlepsi
Zdravím, můžete mi někdo poradit, mám libreelec 9.95.1 a v něm doplněk TV-Go verzi 2.1.13, ale i když mám nastaveno 7 dní historii přesto vidím v epg jen zhruba 1 den zpět, již jsem zkoušel znovu přegenerovat soubory a chová se to stále stejně. Zkoušel jsem nastavit historii i na 9 dnů a bez jakékoliv změny, jen se přegenerovali soubory. Díky za případné tipy.
:  KODI Nastaveni > PVR a Zive vysilani > Televizni program > Minulych dnu k zobrazeni nastavit na 7
(11.9.2021, 9:01)djlucas Napsal(a): [ -> ]:  KODI Nastaveni > PVR a Zive vysilani > Televizni program > Minulych dnu k zobrazeni nastavit na 7

super, už to funguje, díky za pomoc
!!! Aktualizace !!!

Pridana podpora pro FHD
(20.9.2021, 22:37)djlucas Napsal(a): [ -> ]!!! Aktualizace !!!

Pridana podpora pro FHD

Ahoj prosímtě jaká verze by měla být aktuální? v repo CZ/SK vidím verzi 2.2.0 a dnes mi kvalita spadla rapidně dolů, na rozlišení asi 480x270. Vím že to může takto vrátit T-mobile jako max. pro webovy prohlížeč.
: ja s tim nemam problem.. dneska jsem udelal i aktualizaci z repa a vse slape jak ma.. problem vidim v tom ze addon pouziva jeste stary token.. doporucuji tedy asi uplne smazat addon vcetne nastaveni a znovu nahodit.
Zdravim,ja zadnou aktualizaci nemam mam stale TV-Go verzi 2.1.13 Odkud tedy mam stahnout tu novou verzi ktera jak pisete uz konecne podporuje FHD. Dekuji
: jakou verzi kodi mate? Pokud 18 tak tam jsem to jeste neudelal zatim jen 19

edit: pro kodi18 upraveno
djlucas   Mam verzi 19.1
: tak musis pockat az kodi zkontroluje xbmc repozitar na aktualizace... nevim jak se da tohle vynutit
Tak se mi to aktualizovalo ale mam problem jak je uvedeno vyse v nejlepsi kvalite to je 480x270 je to hruza. Jak to opravit?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12