XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: ČRo
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7
: ten problém se mně nakonec podařilo nasimulovat u přehrávání pořadů z archivu. U živého se to nedělo. Tam se pouští přehrávání jiným způsobem. Zkusil jsem tedy udělat stejně i přehrávání z archivu.

: je možné, že se změnilo defaultní chování. Vynutil jsem to parametrem.

Připravil jsem verzi jak pro Kodi 19, tak pro Kodi 18. U Kodi 18 to nemůžu úplně otestovat. Zkuste, jestli to reší váš problém a že mi tou změnou nepovedlo něco rozbít. Pokud bude všechno v pořádku, tak to dám jako novou verzi do repozitáře.
: Postupně doplním, co jsem otestoval.
1/ Instalace uvedeného ZIP pro 19 Matrix na Android.
Živé stanice se spustí a hrají na stránce menu, to je už dobře.
Spouštění Oblibené a Ostatni oblíbené funguje, ale :Nejnovější oblibené vrací chybu ČRo, kterou najdu v logu. Chyba se projevuje také tak, že obrazovka začne blikat, takže odhaduji nějaké pokusy o spuštění (vyskočím opakovaným zpět nebo to sestřelí Kodi) .....Logfile Uploader mi pak řekne, že LOG je větší než 1MB a že s ním nechce pracovat.
Ještě vyzkouším novou čistou instalaci: ...Vyzkoušel jsem, je to stejné. Z Androidu 11 LOG ručně nevytáhnu, nepusti mne do adresářů aplikací.

2/ Instalace uvedeného ZIP pro 18 Leya na LibreElec/RPi.
Jo, tak obdobně Nejnovější oblibené vrací chybu ČRo, kterou najdu v logu. Obrazovka nezačne blikat a Kodi nespadne, LOG je uložený na https://paste.kodi.tv/ahuhilojaq
: díky, zkoušet to nemusíš, děje se mi to taky. Souvisí to se změnou spouštění přehrávání. Projdu to důkladněji a ve finální verzi to bude opravené.

Tak ještě byl stejný problém u spouštění v tématech. V Kodi 18 by asi mohla padat chyba, pokud je v názvu pořadu diakritika. Snad jsem to pořešil správně.
: 1/ Vyzkoušel jsem pro Kodi 19 Matrix na Android 11. Teđ OK.
2/ 18 Leia vyzkouším později Také OK.

EDIT:
: Ještě pro mne nepodstatný rozdíl u archivovaných pořadů, že 19ka přehrává v okně Playeru (správně, umožní posouvat) ale 18ka zůstane na okně položek. Tady u archivovaných je mi to fuk, jen informuji.
U živých stanic okno položek je správně (Player tam nemá význam a zdržuje).
V repozitáři je verze 1.1.8, kde je upravené spouštění  pořadů v Kodi 19. V Kodi 18 se to bude chovat jako dřív. Zkusil jsem to i v Androidu v Kodi 19 a minimálně při vyskočení z Kodi se přehrávání už nepřerušuje.
 Na instalacích s Kodi 18 pod CE mi nefungovaly položky menu Oblíbené pořady a Nejnovější epizody oblíbených pořadů. Notifikace v Kodi zobrazila ČRo Problém při získání pořadů.

Zkusil jsme smazat favoritex.txt a zadat pár pořadů do Oblíbené pořady znova a vše fungovalo jak má. Nebudu celé další hledání problému popisovat, asi to není důležité, ale nakonec jsem zjistil, že problém dělá "zrušený pořad", respektiive pořad s id, které už v nabídce ČRo není. Tedy přesněji, ten pořad v nabídce ČRo stále je, jen má jiné id. Pokud jsem daný záznam pořadu z json uloženého ve favorites.txt ručně smazal a pořad znovu do Oblíbené pořady vložil (vložil se tam s jiným id), vše se vrátilo k normálu.

Nevím jestli má smysl tuhle situaci nějak ošetřovat. Netuším, jak je takováto změna v datech ČRo častá, mně se to stalo poprvé. Pokud ano, tak možná tak, že by se mohl pořad s neexistujícím id při načítání obsahu Nejnovějších epizod oblíbených pořadů ignorovat (bez notifikace) a v seznamu Oblíbených pořadů by se nějak odlišil, aby si ho uživatel mohl z oblíbených vyřadit. Při pokusu ten pořad v tomto seznamu otevřít by se notifikace zobrazila.
: díky za postřeh. Až bude čas, tak na to mrknu. Budu to muset trošku oprášit :-)
Do repozitáře jsem dal verzi 1.1.9, která opravuje případné neexistující pořady v oblíbených. Při pokusu o jejich přehrání se zobrazí chyba, že pořad nebyl nalezený. V oblíbených bude je to uvedené i u jména pořadu místo počtu nových dílů.U nejnovějších epizod se opět zobrazí chyba se jménem pořadu, který nebyl nalezený.
Perfektní, funguje přesně tak, jak jsi popsal. Díky za skvělou práci.
: ČRo 1.1.9 na Kodi 18 i 19. V Nastavení stanic se objevila na konci stanice Pocta M. Zikmundovi.
Vstup do Živě vrací chybu ještě před výčtem stanic (nezobrazí se) "Problém při načtení streamu".
Zda to souvisí, nevím.
: díky za upozornění. Podívam se na to. Nevím jestli dnes, ale během víkendu určitě.
Problém dělá opravdu kanál Pocta M. Zikmundovi. Neobsahujete totiž mp3 stream, pouze aac. Bohužel s přehrání aac v Kodi jsem měl asi problém, takže se bere v potaz jen mp3, které tady chybí. Ve verzi 1.2.0 to je ošetřené tak, že se stanice bude ignorovat. Až bude trochu víc času a energie, mrknu se ještě i na to aac, jestli se mi to nepovede nejak zprovoznit. Už jako malou poctu panu Zikmundovi.
Ve verzi 1.2.1 je přidaná podpora AAC streamů. V nastavení lze nastavit jestli má mít preferenci před MP3 (výchozí nastavení). Pokud je k dispozici jen jeden formát, vybere se samozřejmě ten, nezávisle na nastavené preferenci. Můžete se tedy už zaposlouchat i do rozhovorů s pány Zikmundem a Hanzelkou :-)
Už odpoledne jsem poslouchal přímo na ČRo webu, moc bezva.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7