XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zajímavé trailery
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Top Gun: Maverick
Akční / Drama
USA, 2022
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 26.05.2022 CinemArt
[Obrázek: qn0itZo.png?1] V kinech od 27.05.2022 Paramount Pictures

Přes třicet let ve službě. Pochvaly. Vyznamenání. Jediný, kdo za posledních 40 let sestřelil tři nepřátelská letadla. Přesto ho nikdy nepovýšili? Proč? Protože je to Maverick. Rebel, který poslouchá jen sebe sama. (CinemArt)


Nový trailer:



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Top Gun: Maverick - NEW Official Trailer
"Boha ti naháňam," to bude zas pohádkový superblábol. Amíci uchcávaj do anti-G kalhot. Ale co, hlavně tržby!
Letecký "Pretty Woman" - má drahá polovička se náhodou již nemůže dočkat  1
Původní film jsem bral - ale co ukazují tady v traileru.......??? Cry
: Musíš tu současnou filmovou tvorbu brát tak je .. já se také smířil se skóre 1:30 = 1 jakžtakž sledovatelný snímek : 30 kusům nesledovatelného braku. Skóre 1 kvalitní snímek : xxx nesledovatelného braku zde nejsem schopen zveřejnit (ze slušnosti)   8

edit: seriály jsou na tom podstatně lépe
Watcher
Thriller
USA, 2022, 91 min

Mladá žena se nastěhuje se svým snoubencem do nového bytu, ale trápí ji pocit, že ji ve vedlejším domě sleduje neviditelný pozorovatel. (tribican)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Men
Drama / Horor
USA, 2022

Vágní synopse říká, že ústřední hrdinka Harper po osobní tragédii odjíždí na krásný anglický venkov, kde doufá, že najde klid a možnost zahojit rány. Někdo nebo něco ji ale sleduje z okolních lesů. Nebo dokonce stalkuje. Z plíživého znepokojení vzejde naprostá noční můra, plná jejích nejčernějších vzpomínek. (fandimefilmu)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Indián
Komedie
Česko / Slovensko / Polsko, 2022
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 22.09.2022 Bioscop
[Obrázek: EH5QIzI.png?1] V kinech od 22.09.2022 Magic Box

Ondřej je tvrdý obchodník a arogantní workoholik. V Praze vede velkou, úspěšnou firmu. Jeho život je plný lží a přetvářky a jeho hlavním smyslem jsou peníze. Ondřej právě v Nebrasce dojednal životní obchod. Podepsal smlouvu s bohatým investorem, který na okraji Prahy zafinancuje výstavbu luxusních rezidencí v indiánském stylu. Na cestě z Ameriky letadlo přelétána nad hřbitovem, kde právě probíhá pohřeb indiánského náčelníka. Duch indiána narazí do letadla a nedopatřením se vtělí do Ondřeje. A tenhle duch má o Ondřejově životě a jeho hodnotách rozhodně velmi odlišné představy. Takže ráno doma Ondřeje probudí velmi neodbytný a otravný hlas v jeho hlavě. Hlas, který se rozhodl mu pomoci a změnit ho k lepšímu. Ondřej se však nezvanému návštěvníkovi nehodlá jen tak vzdát. Každodenní pracovní a rodinné problémy dostávají nový rozměr nejen pro Ondřeje, ale i pro jeho rodinu a kolegy. Mezi Ondřejem a duchem začíná neúprosný, divoký souboj plný situační komiky. (Bioscop)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Rozhodnutí nebo život
Horor / Thriller
Velká Británie, 2022, 84 min
[Obrázek: N2yob7b.png?1] Na VOD od 15.04.2022 Netflix

Chudý student se snaží získat dosud nevyhranou odměnu 100 000 dolarů z obskurní počítačové hry o přežití z 80. let. Po sérii nečekaných a děsivých událostí si brzy uvědomí, že už nehraje o peníze, ale o svůj vlastní život. (Kinobox)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
Akční / Fantasy / Horor
USA, 2022, 127 min
[Obrázek: qn0itZo.png?1] V kinech od 05.05.2022 Falcon

Ve snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství filmový svět studia Marvel otvírá brány do paralelních světů a dává do nich nahlédnout jako nikdy předtím. Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, který za pomoci starých známých a nových spojenců vstupuje do šílených a nebezpečných paralelních světů mnohovesmíru, aby se utkal se záhadným soupeřem. (Falcon)

(nový trailer)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Vyšehrad: Fylm
Komedie / Sportovní
Česko, 2022, 105 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 14.04.2022 Bioscop

Od chvíle, kdy jsme Julia Lavického (Jakub Štáfek) viděli naposledy (ano, bylo to tehdy, když „prodal" zápas, ale zapomněl na to, a dal krásný gól), uběhl více než rok. Lavi je, jak by řekl jeho agent Jarda (Jakub Prachař), pořád stejný dement, ale začalo se mu konečně dařit. A to jak ve fotbalovém, tak v osobním životě. S Vyšehradem postoupil do druhé ligy, kde vede tabulku střelců, opět po něm pokukují zámožnější kluby, dokonce požádal o ruku svou přítelkyni Lucii (Šárka Vaculíková), sestru Jardy... Na svatbě, která stála majlant, ale zjistí, že má už osmiletého syna, což novomanželku rozhodně nepotěší. Nedostatek financí se rozhodne řešit půjčkou od ne zrovna čestné party, zároveň se snaží nepřijít o manželku hned ve svatební den, postarat se o dítě, což je mu na hony vzdálené, dostat se z Vyšehradu někam výš, nebo se poprat s praktikami jistého fotbalového Taťky... Prostě už zase se řítí jak lavina – z jednoho problému do druhého! 
[i](Bioscop)[/i]



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Crimes of the Future
Drama / Horor / Sci-Fi
Kanada, 2022, 107 min

V blízké budoucnosti se lidé v průběhu vývoje pokusí přizpůsobit syntetickému prostředí. Zatímco někteří využívají neomezený potenciál transhumanismu, jiní se jej snaží ovládat. Saul Tenser (Viggo Mortensen) je výkonný umělec, který přijal „syndrom zrychlené evoluce“, když z jeho těla vyraší nové a nečekané orgány. Tenser společně se svou parťačkou Caprice (Léa Seydoux) promění odstranění těchto orgánů v show pro své věrné fanoušky, aby si užili živé divadlo. Mezitím si toho všimne vláda a podivná subkultura; pak musí Tenser zvážit, jaký je jeho nejpůsobivější výkon. (TommyZR)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Volejte Saulovi - Série 6
Krimi / Drama
USA, 2022, 13 h (Minutáž: 60 min)
[Obrázek: N2yob7b.png?1] Na VOD od 18.04.2022 AMC+

Tenhle prequel Perníkového táty nominovaný na Emmy sleduje život začínajícího advokáta Jimmyho McGilla a jeho proměnu na morálkou nesvázaného právníka Saula Goodmana.




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Iveta (seriál)
Životopisný
Česko, 2022

Exkluzivně na Voyo si během první poloviny letošního roku odbyde premiéru třídílná minisérie Iveta. Titul bude vyprávět o začátcích kariéry zpěvačky Ivety Bartošové. Minisérie sleduje zpěvačku od dětství, přes úspěchy na hudebních soutěžích, odchodu do Prahy a následnou cestu ke slávě, které dosáhla díky spolupráci se zpěvákem Petrem Sepéšim. Ze dne na den se z obou stali miláčci národa. Až do chvíle, kdy Petr tragicky zahynul. (fandimeserialum)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Dark Winds (seriál)
Krimi / Drama / Thriller
USA, 2022, 6 h (Minutáž: 60 min)
[Obrázek: qn0itZo.png?1] Na VOD od 12.06.2022 AMC+


V navažské rezervaci dojde k velké loupeži, ale také k několika vraždám.



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Černý telefon
The Black Phone
Drama / Horor
USA, 2021, 102 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 23.06.2022 CinemAr
[Obrázek: qn0itZo.png?1] V kinech od 04.02.2022 Universal Pictures US

Finney Shaw je normální třináctiletý kluk, kterému změní život sadistický vrah, jenž ho unese a uvězní ve zvukotěsném sklepě, kde nemá smysl volat o pomoc. Jenže pak zazvoní na zdi visící odpojený telefon a na Finneyho začnou ze sluchátka mluvit předchozí únoscovy oběti. Ty mají jeden společný cíl – postarat se o to, aby Finneyho příběh neskončil tak tragicky jako ten jejich. (CinemArt)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Black Site
Akční
USA, 2022

Klaustrofobický thriller dává vzpomenout na Smrtonosnou past. Hlavní hrdinkou je agentka CIA Abby Trent, která vede podzemní tajnou základnu, kam se uvězňují vysoce nebezpeční zločinci. Několik dní před tím, než bude Abby převelena na novou pozici, přivážejí speciální síly nejhledanějšího muže planety s krycím označením „Sekyrka“. Sekyrka zabíjí nepřátele opravdu drsným způsobem. Pro Abby je jeho dopadení osobní, protože Sekyrka zavraždil jejího manžela. Abby by se chtěla pomstít, jenže Hatchet prchá a jako krvavou hru začne jednoho po druhém vraždit jednotlivé důstojníky ze základny. Abby se jej spolu se svým týmem snaží dopadnout, ale zjišťuje, že je obklopena zrádci. Začíná pochybovat o všech kolem sebe, neví, komu může důvěřovat a čas se krátí. (fandimefilmu)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Film roku
Komedie / Drama
Španělsko, 2021, 114 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 12.05.2022 Bontonfilm
[Obrázek: ddCWxq9.png?1] V kinech od 25.02.2022 Buena Vista International Spain

Penélope Cruz se představí jako slavná a excentrická režisérka, která dostala za úkol natočit ten zaručeně nejlepší film všech dob. Má neomezený rozpočet a velké umělecké ambice, ovšem jejím největším úkolem bude zkrotit své herce v hlavních rolích. Antonio Banderas hraje roli slavné sebestředné filmové hvězdy, zatímco Oscar Martínez ztvární přehnaně uměleckého charakterního herce. Oba jsou už legendami, ale každý je úplně jiný a rozhodně to nejsou kamarádi. Všichni tři spolu vytváří filmovou sestavu snů s velkým talentem a s ještě větším egem. Kdo z nich ale vydrží až do poslední klapky a do premiéry? Pokud si někdo myslel, že filmaři a filmové hvězdy jsou nesnesitelné primadony, komedie Film roku jim dá za pravdu. Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez si v ní dělají legraci sami ze sebe, ze svých kolegů i celého filmového světa. (Bontonfilm)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
DC Liga supermazlíčků
Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Rodinný
USA, 2022
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 28.07.2022 Vertical Ent.


Superpes Krypto a Superman jsou nerozluční nejlepší přátelé, mají stejné superschopnosti a bok po boku bojují proti zločinu v Metropolis. Když je Superman a zbytek Ligy spravedlnosti unesen, musí Krypto přesvědčit roztrhanou smečku z útulku – ohaře Ace, břichaté prase PB, želvu Merton a veverku Chip – aby ovládli své vlastní nově nabyté schopnosti a pomohli mu superhrdiny zachránit. Podívejte se na zbrusu nový dabovaný trailer DC Ligy supermazlíčků. (Totalfilm)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Monstrous
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, 2022, 89 min


Traumatizovaná žena prchá se svým sedmiletým synem před násilným manželem. Ve svém novém domově brzy zjistí, že musí čelit mnohem děsivějšímu monstru... (TommyZR)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23