XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zajímavé trailery
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Párty Hárder: Summer Massacre
Komedie
Česko, 2022, 100 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 23.06.2022 Bontonfilm

V Párty Hárder se vrátí parta kamarádů prvního filmu. Z předchozích událostí se už trochu oklepali a v létě vyrazí na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Slibují si životní zážitek a pochopitelně i prázdninovou soulož. Užijí si léto, nebo selžou a čekají na ně leda tak ponížení, nedobrovolný celibát a Srbské milice? 
[i](Bontonfilm)[/i]



[Obrázek: yhiWyb9.jpg]
Moonage Daydream
Hudební / Dokumentární
USA, 2022, 140 min

David Bowie byl génius, Brett Morgen je génius. Ultimátní film o ultimátním umělci. [Cannes 2022]




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
The Gray Man
Thriller / Drama
USA, 2022, 122 min
[Obrázek: N2yob7b.png?1] Na VOD od 22.07.2022 Netflix


Court Gentry (Ryan Gosling) je bývalý agent CIA, který nyní pracuje jako profesionální zabiják. Během úkolu zjistí, že vyslaný tým, který ho má zachránit, ho chce ve skutečnosti zabít. Na útěku si uvědomí, že za takovým plánem stojí mocní lidé, od členů vlády až po muže z Anglie, kterému vždy důvěřoval. (TommyZR)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Players (seriál)
Komedie
USA, 2022, 3 h 52 min (Minutáž: 22–34 min)
[Obrázek: qn0itZo.png?1] Na VOD od 16.06.2022 Paramount+

Sledujeme tým hráčů LoL, který se po letech snaží vyhrát svůj první šampionát. Aby se dostali na vrchol, musí jejich zázračné dítě, sedmnáctiletý nováček, a sedmadvacetiletý veterán odložit svá ega a spolupracovat. (serialzone)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Umbrella Academy - Série 3
Akční / Dobrodružný / Komedie
USA, 2022, 8 h 9 min (Minutáž: 40–53 min)
[Obrázek: N2yob7b.png?1] Na VOD od 22.06.2022 Netflix 


Tým je zpátky v akademii a čelí nové partě sourozenců Hargreevesových. Ve městě začíná rozsévat chaos tajemná síla. (Netflix)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Plakát k 56th KVIFF je také svým způsobem trailer. Je na něm několik odkazů k filmům, znělkám festivalu a osobnostem filmového světa:

-> -> -> -> -> Na nové kartě a + k plné velikosti
[Obrázek: plakat-najbrt.jpg]
.... a že jich v tom plakátu je ....

jen namátkou:

- Godzilla
- Jurský park
- Mlčení jehňátek
- E.T. Mimozemšťan
- Čelisti
- Titanic
- Joker
.... a spousta dalších  4
Díra
Drama
Itálie / Francie / Německo, 2021, 93 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 14.07.2022 Aerofilms
[Obrázek: urMk0M7.png?1] V kinech od 04.05.2022 Les Films du Losange

Píše se rok 1961. Zatímco sever Itálie je v průmyslovém rozpuku, jih zůstává stále opuštěným venkovem. Skupina jeskyňářů z bohatého severu přijíždí do vesnice kousek od Neapole, aby se nepozorovaně vydala prozkoumat jeden z nejhlubších jeskynních systémů v celé Evropě. Výprava vybavená nejnovějšími technickými vymoženostmi, která se rozhodla svést odvěký boj člověka s přírodou, však zraku okolní krajiny a místních obyvatel může uniknout jen těžko. Film Michelangela Frammartina je meditativním zážitkem, v kterém z hlubin tajemné propasti vyvstávají mementa minulosti a čas plyne v poklidném tempu zelených kalábrijských plání. Z filmového festivalu v Benátkách si snímek odnesl Zvláštní ocenění poroty. (Aerofilms)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
BANGER.
Drama
Česko, 2022, 105 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 22.09.2022 Bontonfilm

Alex má nejlepší kokain v Praze, rozhodne se ale s dealováním seknout. Prodej mu sice vydělal na luxusní oblečení, jako začínající raper však touží po úspěchu a slávě. Na obzoru se navíc rýsuje slibná příležitost natočit hit s uznávaným interpretem, který by ho mohl dostat mezi top hráče. Cestu do studia však komplikuje jeden malý detail: spolupráce je časově omezená a stojí hromadu peněz. Boj o čas i základní životní funkce začíná. Po minimalistickém dramatu Domestik přichází Adam Sedlák se zběsilou adrenalinovou jízdou noční Prahou, plnou rapu a drog. Komedie natočená výhradně na iPhone nabízí sondu do života současné mládeže a přináší dosud nejvýraznější roli Adama Mišíka. (MFF Karlovy Vary)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Podezřelá
Drama / Mysteriózní / Romantický
Jižní Korea, 2022, 138 min
[Obrázek: uWRS29O.png?1] V kinech od 18.08.2022 Aerofilms

Detektiv Hae-joon je povolán k případu úmrtí muže, který se zabil za nejasných okolností při pádu ze skály. Stín podezření ihned padá na čerstvou vdovu, krásnou Seo-rae, která touto skutečností nevypadá vůbec rozhozená. Zdá se však, že chladná byla pouze ke svému manželovi, mezi ní a vyšetřovatelem totiž začíná vznikat nečekané citové pouto. Není však láska pouhou zástěrkou, jak uniknout zraku policie? Park Chan-wook, autor legendárního Oldboye a Komorné, se vrací s mysteriózní detektivní romancí, která vám zamotá hlavu a rozbuší srdce. Pověst dalšího korejského fenoménu po Parazitovi a Hře na oliheň film upevnil ziskem Ceny za nejlepší režii na filmovém festivalu v Cannes. (Aerofilms)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
D.B. Cooper: Kde je mu konec? (seriál)
Dokumentární / Krimi
USA, 2022, 3 h (Minutáž: 45 min)
[Obrázek: N2yob7b.png?1] Na VOD od 13.07.2022 Netflix

V roce 1971 se únosce na palubě letadla zmocní balíku peněz a pak za letu vyskočí s padákem. Po pár desítkách let se pořád neví, kdo to tenkrát vlastně byl. (Netflix)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Clerks III
Komedie
USA, 2022

Ve třetím dílu svojí stěžejní životní série Smith silně rekapituluje a jde hodně meta.



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Válečnice
Drama / Historický
USA / Kanada, 2022
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 13.10.2022 Falcon


Pozoruhodný příběh Agojie, ženské bojové družiny, která v 19. století chránila africké království Dahomey, a to s takovými schopnostmi a divokostí, jaké dosud nikdo na světě neviděl. Film, inspirovaný skutečnými událostmi, sleduje emotivní cestu generálky Naniscy (Viola Davis), která cvičí další generaci rekrutů a připravuje je na boj proti nepříteli odhodlanému zničit jejich způsob života. (mac000)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
See How They Run
[Obrázek: EH5QIzI.png?1] Vražda v divadle
Historický / Mysteriózní / Thriller
USA, 2022


V londýnském West Endu 50. let se náhle zastaví plány na filmovou verzi divadelního hitu poté, co je zavražděn jeden z klíčových členů štábu. Když se případu ujmou světem unavený inspektor Stoppard (Sam Rockwell) a snaživá začátečnice strážnice Stalkerová (Saoirse Ronan), ocitnou se oba v zapeklité záhadě v okázale špinavém divadelním podsvětí a vyšetřují záhadnou smrt na vlastní nebezpečí. (mac000)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Hodně štěstí, pane Veliký
Komedie / Drama
Velká Británie, 2022, 97 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 14.07.2022 Forum Film CZ


Nancy (Emma Thompson) za celý svůj život spala jen s vlastním mužem, který navíc v posteli nestál za nic. Když zůstane sama, uvědomí si, že vlastně vůbec netuší, co je dobrý sex. Namísto čtení ženských časopisů a studování odborné literatury se rozhodne pro podstatně rychlejší a jednodušší formu vzdělávání v tomto oboru a objedná si služby zkušeného profesionála. Jenže přesvědčit samu sebe je ta nejtěžší věc na světě, a proto první setkání s panem Velikým v hotelovém pokoji dopadne trochu jinak, než Nancy očekávala. Přesto je jasné, že chce tohoto neskutečně přitažlivého mladého muže vidět znovu, protože si u něj začíná věřit a přestává pochybovat o svých touhách a pocitech. (Forum Film CZ)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Pán prstenů: Prsteny moci
Akční / Dobrodružný / Fantasy
USA, 2022, 8 h (Minutáž: 60 min)
[Obrázek: N2yob7b.png?1] Na VOD od 02.09.2022 Prime Video

Začínáme dobou relativního míru a sledujeme společenství postav, které čelí znovuobjevení zla ve Středozemi. Od nejtemnějších hlubin Mlžných hor přes majestátní lesy Lindonu, dechberoucí ostrovní království Númenor, až po nejzazší kouty mapy, stvoří tato království a postavy dědictví, která přežívají ještě dlouho po jejich odchodu. (Prime Video)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Halloween končí
Horor / Thriller
USA, 2022
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 13.10.2022 CinemArt

Čtyři roky po událostech Halloween zabijí (2021) žije Laurie (Jamie Lee Curtis) s vnučkou Allyson (Andi Matichak) a dokončuje psaní svého memoáru. Michaela Myerse od té doby nikdo neviděl. Laurie se poté, co dovolila Michaelovi určovat a řídit její život po celá desetiletí, rozhodla osvobodit se od strachu a vzteku a přijmout svůj nový život. Ale když je mladý muž, Corey Cunningham (Rohan Campbell), obviněn ze zabití chlapce, kterého hlídal, zažehne to kaskádu násilí a teroru, které donutí Laurie, aby se jednou provždy postavila zlu, které nedokáže ovládat. 
[i](mikki089)[/i]



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Samaritán
Drama / Fantasy / Sci-Fi
USA, 2022, 99 min

Mladý chlapec si uvědomí, že známý superhrdina, o kterém se předpokládalo, že zmizel po epické bitvě před dvaceti lety, může být ve skutečnosti stále poblíž. 
(TommyZR)



[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Cesta do Tvojzemí
Animovaný
Slovensko / Česko / Belgie, 2022, 86 min
[Obrázek: iustNTb.png?1] V kinech od 11.08.2022 Forum Film CZ
[Obrázek: EH5QIzI.png?1] V kinech od 26.05.2022 Forum Film SK

Daleko za hranicemi dětských hřišť existuje úžasný svět fantazie – Tvojzemí. Opice a krkavci tu mluví lidskou řečí a po zlatých pouštích se procházejí neskutečné stroje, které fungují v dokonalém souladu s přírodou. Desetiletý Riki uteče do Tvojzemí ze svého domova ve skutečném světě, protože zachytí signál vysílaný tajemným zářivým kamínkem. Tento kamenný zdroj velké síly, který chce každý získat, se ukryje v Rikiho srdci. S kým může Riki sdílet toto tajemství? Se svou novou drzou kamarádkou Emmou? S opičím generálem Tidlingem? S Kovomanem, mocným robotem a poradcem Prezidenta Tvojzemí či s kapitánem parní lodi? Rikiho dobrodružná výprava za záchranou nejen vlastního života, ale i celého světa fantazie, může začít. (Forum Film CZ)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg]
E.T. - Mimozemšťan
Rodinný / Sci-Fi / Dobrodružný / Drama
USA, 1982, 115 min

Na Zemi přistálo kosmické těleso z vesmíru a z něj vystoupili mimozemšťané. Je na ně pořádán hon, ale jim se podaří odletět, na jednoho ze svých však zapomenou. Desetiletý chlapec Elliot na ztraceného mimozemšťana narazí a vzájemně se vystraší. Elliot netuší, koho vlastně viděl, jen ví, že to bylo něco divného a vypráví o tom doma. Má staršího bratra, malou sestřičku a hodnou maminku, která je na všechno sama, protože ji opustil manžel. E. T. sám vyhledá Elliota na verandě. Chlapec ho vláká do pokoje, kde mimozemšťan začne napodobovat vše, co Elliot dělá. Pátrání po zmizelém E. T.  pokračuje. Elliot předstírá nemoc, aby s ním mohl být dopoledne sám doma. Seznamuje svého nového kamaráda se svým světem, ale i s životem na Zemi. E. T. rychle chápe a naznačí Elliotovi, že se mu stýská po domově, který je ve vesmíru. Náhle se vrátí starší bratr Michael a za chvíli vběhne do dětského pokoje sestřička Greta, která mimozemšťana téměř prozradí. Děti mají tajemství, najdou pro E. T. přechodný úkryt ve skříni mezi plyšovými hračkami. E. T. udivuje děti zázračnými schopnostmi a energií, dokáže levitovat a uvádět předměty do pohybu. Je dobrý, má horké srdce přes celou hruď a jeho ukazováček se umí rozzářit vnitřním světlem, které při dotyku konejší a uzdravuje. Měřící přístroje pátrajících vědců a armády je vedou k domu Elliotovy rodiny. E. T. a Elliot jsou propojeni jako zvláštní druh siamských dvojčat. Podobné propojení existuje i mezi květinou v dětském pokoji a roztomilým mimozemšťanem. Elliot už musí jít do školy a nechá E. T. samotného. Ten se stihne za jedno dopoledne opít pivem z ledničky a naučit se mluvit podle televize. Snaží se navázat spojení s vesmírem, zoufale touží domů. Blíží se Halloween, E. T. v přestrojení za strašidlo odejde s dětmi z úkrytu. Elliot s ním jede do lesa na místo přistání, kde navážou pomocí amatérsky vyrobeného přístroje kontakt s raketou z vesmíru... (TV Prima)




[Obrázek: yhiWyb9.jpg] [Obrázek: 0NliAKR.png?1]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23