XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Sledovanitv.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
No to bude asi tým že tá kodi krabička asi nevie ani čo je Cache alebo keš 
možno to chce trošku študia po večeroch nie len klikať na D-ovládači 
sledovanie tv sk aj cz bez problémou nabehne do sekundy po prepnutí
Opravdu cenná rada k nezaplacení. Dekuji
Ahoj,

prosim zkusenejsi, zmizel mi PVR client pro sledovaniTV z repozitory na KOdi, ted tam není vůbec sekce PVR.
reinstalace nepomaha. netusite to s tim?
diky
Jeni
Zkus se obrátit na Pilsfree.
Chodí Vám Sledovani přes web? Mě to dnes píše chybu HLS manifestu.... 7
Teraz som skusil (sk)... ide normalne.
Dělal to doplňěk Chrome Tampermonkey v nastavení - přístup k webu - na všech webech. Zvolil jsem na konkrétních webech (csfd,imdb,trakt) a problém se Sledovani zmizel zvláštní ...
Ahoj, hlásím problém doplňku: Mám CE 9.2.0, (Kodi 18.4)  doplněk sledovanitv v.1.5.1.1 a input stream Adaptive v2.4.2.1.

Pokud mám v doplňku sledovanitv zapnutou podporu inpustreamu, nelze spustit většinu stanic, některé se chytí, ale většina ne. Prostě to jen problikne a zůstanu na výběru TV stanic.

Pokud podporu input stream vypnu, jde to OK, ale samozřejmě je tam zpoždění než-li naskočí obraz. Ještě ve středu to bylo OK. Problém je u vícero typů TV BOXů, všechny mají stejné nastavení a stejné doplňky.

Máte někdo podobný problém?
Ano taky tohle pozoruji a dela mi to ještě v úterý to bylo ok..
Z ničeho nic mi přestalo fungovat sledovanitv na kodi, nejdříve na win10, pak na androidu a teď i na coreelec. Při zapnutí kodi se mi začnou načítat stanice, pak to zmizí a žádné stanice se nenačtou. 
TV mi funguje jen v android televizi v jejich aplikaci a na webu. Netušíte někdo co se zbláznilo. Podotýkám, že mi to dělá na všech zařízeních kodi a nic jsem neměnil.
mafian: Naprosto stejný problém. Kodi 1.5.1.1 na LibreELEC 9.2.0
Píšu, že to nejede na notebooku a na tv android proč zmiňuješ čínské krabičky.
Veronka: Do úterka jelo vše v pohodě. Přepínání kanálů pod 1s.
Čínskou krabičkou to opravdu nebude.
Od včerejška doplněk Sledovani Tv na CE prkticky nenabehne. Rspektive spusti se nacitani kanalu, ale zadne nenacte, tedy se neobjevi v menu polozka TELEVIZE. Jmeno a heslo funkcni (pres browser). Nejaky napad?

Nejspis nejaka zmena v API. Neni tu nekde :  ? Nejspis je potreba updatnout addon. Poradi nekdo, jak se podivat na logy komunikace?
Mě normálně funguje.. poslední coreelec stabilní.. na odroid n2
A poradi nekdo jak nechat tento addon plne logovat?
add-on of palinka mi běžel na Kodi Leia. Ale po poslední změně serveru sledovanitv.cz mi add-on přestal funguvat. Nevíte někdo jak tento problém opravit?
Právě mi dorazil email od SledovaniTV.cz, který vyhrožuje omezením služby v případě dalšího používání Kodi. Plugin prý obchází jejich limit počtu zařízení. Chystají se všem uživatelům Kodi omezit některé kanály. Odpověděl jsem jim, že v tom případě, nechť laskavě očekávají výpověď smlouvy, a poradil jsem jim, že by se například mohli spojit s autorem pluginu a udělat ho oficiálním.

Doporučuji všem zareagovat stejně. Měli bychom je k oficiální podpoře Kodi dotlačit.

Odpověď dorazila obratem: "Tuto platformu bohužel nehodláme podporovat a v budoucnu bude přehrávání přes ní úplně omezeno. Pokud používáte naši službu pouze na tomto zařízení, tak rozumím tomu, že s námi již nehodláte pokračovat."
No jo, to se dalo čekat, že k tomu jednou dojde. Asi největší problémem pro poskytovatele je používání služby tak, se se současně přehrává více kanálů na "jednom zařízení", respektive obecněji, že se v rámci jedné služby současně přehrává více kanálů, než je povolených/zaplacených zařízení, případně, že si uživatel dokáže říci o parametry služby, které nemá zaplacené (např. simulací STB). Tohleto by si ale mohl/měl poskytovatel ošetřit technicky (to jsou díry v jeho službě) i smluvně. Pokud to tak udělá, tak nemá důvod cokoliv dalšího řešit a není ani třeba se s ním na nějaké oficiální podpoře domlouvat.

Jinak to ukazuje na jeden aspekt Palínkova řešení, že jeho full integrace OTT jako individuální PVR je sice funkčně perfektní, ale v případě, že dojde k problémům, tak je málo flexibilní.

Obávám se, že tohle celé povede k tomu, že se využívání OTT v Kodi opět vrátí na začátek, kdy si každý vyrobí nějaké své řešení, nebude je publikovat a bude si tiše užívat a reagovat na případné změny na straně poskytovatelů. Přílišná publicita a zveřejňování řešení pro širokou základnu uživtelů totiž vede k tomu, že to pro poskytovatele začne být problém a oni se tomu začnou bránit. Příkladem je řešení addon O2TV, které bylo navrženo tak, že extrémně zatěžovalo servery služby. Teď následuje Sledovani. No, máme se na co těšit...
tak tak, a nepotešim obmedzenie chysta Skylink a aj všetko od 4Network (Poda,Digi,Selfnet,Interaktivni,atd)
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28