XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Sledovanitv.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Ahoj všem. V pátek jsem aktualizoval na Kodi 18.1 (v CoreElec) a přestal mi fungovat PVR addon Sledovanitv (unofficial) od Palinka. V repozitáři CoreElec je dostupná verze tuším 1.4.6.1, tak jsem z Githubu stáhl novější 1.4.9 a chtěl instalovat samostatně ze zipu, ale vždy to skončí hláškou, že nelze nainstalovat.
Chtěl jsem se zeptat vás ostatních co používáte sledovánitv v Kodi, jestli vám v nové verzi funguje, nebo také přestal?
PVR addons jsou tzv. "binary addons", což kromě jiného znamená, že jsou přeloženy pro konkrétní verzi a instalaci. Nemůžeš si tedy v dané instalaci instalovat "addon" z github. Tak to nefunguje, to co je na github, to není addon určený k instalaci do Kodi. Buď ti bude fungovat ten, který máš v dané verzi, nebo se vrať k předchozí instalaci CE, případně si počkej na novou verzi. Tedy pokud je opravdu problém v té aktuální. V takovém případě asi jediný, kdo může pomoci, je autor.
děkuji za reakci. Na návrat na předchozí verzi instalaci CE se chystám, už to mám připravené. Já spíš hodil dotaz, kdyby náhodou někdo řešil (a vyřešil) stejný problém. Abych nedělal novou instalaci zbytečně. Myslím si, že to bude asi tou novou verzí CE mezi změnami mají, že něco dělali s IPTV a PVR API (...updated Kodi and pvr.iptvarchive to keep default PVR API)...
Upřímně, já nevím, čím to je, že to nechodí. Je možné že je chyba někde jinde, ale je fakt, že ty poslední změny jsou v části, kde by se chyba dala čekat. Ale jak jsem napsal, na to odpovědět je kompetentní jenom .
Zdravím, je nějaká možnost ze sledovani.tv přímo uložit, nahrát, stáhnout nahrávku přímo na vlastní úložiště (HDD) na trvalo? Moc díky za odpověď!
- Tak addon Sledovanitv v nové verzi Kodi 18.1 (v CoreElec) funguje, ale byla třeba udělat úplně nová "čistá" instalace. V čisté instalaci se už ukázal nejnovější PVR addon Sledovanitv (unofficial) 1.4.9 a vše běží bez problémů.
(18.1.2019, 23:23)Jan.Ko Napsal(a): [ -> ]Zdravím, skvělá práce. Funguje vše až na to přetáčení. Při pokusu o přetočení se sekne obraz a za cca 20 vteřin následuje restart. Pokud vypnu podporu H265, funguje to dobře...

Zrovna dnes som toto skusal a peak3d operativne v inputstream.adaptive addone fixol pady sposobene seekom v HEVC streamoch sledovanitv.cz (https://github.com/palinek/pvr.sledovani...-471508595).
Jak přidám doplněk do kodi 18.1 pro windows, nebo pro android.
Stáhnul jsem to z GitHubu jako zip a v Kodi dal instalovat ze souboru zip, skončilo to chybou a instalace se nezdařila.
Děkuji
Chtěl bych se zeptat, jestli by se ten EPG nedal rozšířit na víc dní.
Služba SledováníTV má taky týdenní archiv některých programů.
Bohužel zpětně se v EPG dostanu jen 24h dozadu a k staršímu pořadům se z EPG a tedy z archívu nedostanu.
vaso256@gmail.com - EPG na víc dní se nastavuje v KODI v nastavení "Služby PVR " - "Televizní program". Tam se nastavuje i kolik dní zpětně chceš EPG natahovat. V základu je nastaveno 1 den zpětně a 3 dny dopředu.
Ahojte, dá sa nejako nainštalovať tento addon 2x? Jedenkrát pre konto CZ a jedenkrát pre konto SK?
Vopred ďakujem
Jedine tak, ze by si v zdrojakoch zmenil ID toho plugin-u, skompiloval si to sam a nainstaloval zo .zip-u.
Ty máš id addon v kódu?
Tak kompiloval som si ho sám zo zdrojákov z githubu, viete mi upresniť v ktorom súbore ktorú položku zmeniť? ďakujem
Prosím neporadil by jste mi někdo jak natáhnout do Kodi 18.1 tento skvělý doplněk? Mám nainstalované na NASu Ubuntu 18.04.02.
(13.4.2019, 15:10)Pappy Napsal(a): [ -> ]Prosím neporadil by jste mi někdo jak natáhnout do Kodi 18.1 tento skvělý doplněk? Mám nainstalované na NASu Ubuntu 18.04.02.


Nainstalovat CZ/SK repository ze zipu a pak v doplňcích v Kodi zadat do hledání doplňků “sledovanitv”.
CZ & SK repository neobsahuje PVR Sledovani.tv od Palinka.... On udělal PVR, které je součástí PVR přímo v KODI. Bohužel u UBUNTU se PVR instaluje přes terminal
(02.4.2019, 10:18)petulko11 Napsal(a): [ -> ]Tak kompiloval som si ho sám zo zdrojákov z githubu, viete mi upresniť v ktorom súbore ktorú položku zmeniť? ďakujem

https://github.com/palinek/pvr.sledovani....xml.in#L3
Ahoj přátelé, mám SledováníTV aplikaci v Tv Samsung s OS Tizen, rozhraní a přehlednst se mi líbí a vyhovuje mi. Jenže v android boxu tato aplikace je nepřehledná a nedá se přepínat mezi TV kanály. Lze nějak docílit změny rozvržení atd. na android boxu, aby to bylo jako na Samsungu tv?

Nainstaluj si KODI a v nem PVR doplnek Sledovani TV. Tam je vse vychytane a chodi to krasne.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28