XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi přes Google Chromecast
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím.
Poradí mi někdo s mým problémem? Mám nainstalovaný Kodi na Google Chromecast 4. Když chci pokračovat v instalaci doplňků, tak mi Kodi neukáže USB disk, ze kterého potřebuji přenést data. Nevím jak je tam jinak dostat.

Díky Tonda
@seznam.cz: Většina doplňků je umístěna v nějakém repozitáři a repozitář mívá adresu. Jako návod koukni na zdejší repo. https://repo.xbmc-kodi.cz/
Je mi to trochu trapný, ale nevím jak zjistit jakou mám nainstalovanou verzi Kodi.
Nastavení (ikona ozubeného kolečka?) -Systémové informace -Souhrn, dole něco jako Kodi 20.1 nebo jiná verze.
- Promiň, nechám to na tobě. ...jeho jméno piš za prvním zavináčem do uvozovek.
@seznam.cz: Systém/ Systémové informace
: Dík za radu, o těch uvozovkách v případě dvou zavináčů jsem nevěděl. Bylo mi divný, že nick nezmodral, ale nějak jsem o tom nepřemýšlel. Holt člověk se učí celý život, ještě jednou dík.
Problém vyřešen. Moc Vám děkuji za radu. Jestli můžu, tak bych se ještě zeptal jak postupovat, kdybych si chtěl nějaký film stáhnout na svůj disk.

Díky  Tonda
: KODI samo o sobě žádné filmy nestahuje, k tomu jsou určeny doplňky do něj nainstalované. Takže se ptej ve vlákně daného doplňku. V tvém případě je jedinou cestou domácí NAS.
Beru na vědomí. Díky za informaci.

Tonda
Zdarec,
prosím o radu, jak dostat z PC do chromecast repozitář https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-skylink-livetv-addon potřebuji skylink
V x-plore jsem zaplatil abych ho mohl používat na full verzi. Nahrál jsem repozitář do download, ale v kodi když chci instalovat ze souboru .zip, tak ho tam nevidím.

díky

EDIT: Vyřešeno
Ahojte, nainstalovat jsem enigma 2 clienta a při přehrávání Markize se obraz seká,trhá, poradi prosím někdo? Děkuji
: Stále se to týká Kodi na Chromecast? A jak jde doplněk Markíza.sk, také se obraz seká/trhá?
: Ahoj,ano je to kodi na chromecastu,doplnek Markiza nainstalovány nemám,hrál jsem se s nastavením média PVR v přehrávání jsem změnil zpoždění přepínání kanálu ale nepomohlo.