XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Chyba Stream Cinema Prosím o radu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, už delší dobu mám problémy s Kodi. Když kliknu na seriály ukazuji se pouze tři tečky a už se to děje i při vyhledávání filmu apod. Zmizela mi i historie atd… opravdu si nevím rady, vše jsem preinstaloval a aktualizoval. Děkuji za případné odpovědi
: Pokud máš skutečně Stream Cinema, pak tady radu nejspíš nenajdeš. To má svoje fórum. Pokud máš Stream Cinema Community, pak je tomu věnován obšírný prostor https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...-community. Tam jsi radu nenašel?
: Podívej se ve vybraném seznamu toho dopňku do levé vysouvací záložky, jestli nemáš zvolený nějaký filtr a jestli tam máš nastaveno ukázat všechno. Základní skin.
"Dobrý den, už delší dobu mám problémy s Kodi. Když kliknu na seriály ukazuji se pouze tři tečky a už se to děje i při vyhledávání filmu apod. Zmizela mi i historie atd… opravdu si nevím rady, vše jsem preinstaloval a aktualizoval"

Ahoj, těch informací není dostatek k diagnostice "na dálku".
Píše/-š/-te:
  1. zmizela mi historie
  2. vše jsem přeinstaloval - aktualizoval
A) Pro mne to znamená že máš/-te čistou instalaci bez konfigurace (není zadán webshare účet, případně ten účet není aktivní). 
B) má zařízení s Kodi konektivitu do Internetu (možná stupidní, ale zásadní otázka)
C) Vrací vyhledávání v StreamCinema nějaká data? Pokud ne, platí A, možná B).

JV