![]() |
|
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin) |
RE: Yet Another Webshare Plugin - smazany-uzivatel-21 - 10.5.2025 @JiRo: tak hledani roku mam nastavene pres TMDB, konkretne: {title} {year} takze to neni uplne potreba ale zalezi pres co tam clovek leze RE: Yet Another Webshare Plugin - BlazingUFO - 10.5.2025 (09.5.2025, 15:58)P1X3L Napsal(a): @karci78: v těchto úpravách je pak problém při aktualizaci ne? Musíš vždy předělat daný kód? I když v tomhle případě aktualizace už nevyjde. Nemusíš, môžeš si to git repo forknúť a keď vyjde nový update, tak si tie zmeny mergeneš (alebo rebaseneš, záleží čo preferuješ), k sebe. Môžeš si kľudne aj spraviť vlastné kodi repo (to je iné repo ako git) a trebars si aj spraviť pipeline, čo ti tam automaticky nasadí najnovšiu verziu z tvojho gitu a v kodi sa ti to potom automaticky updatne. Akurát teda ak autor zmení rovnaké riadky ako si zmenil ty, vznikne ti konflikt, lebo git nebude vedieť ktoré má nechať, vtedy si to musíš ošéfovať sám. Ale výhoda forku spočíva v tom, že ak pôvodnému autorovi tvoje zmeny pripadajú užitočné, môže si ich takisto domergovať od teba do originálneho git repa. Tak funguje opensource, ľudia zdieľajú kód a spoločne ho vylepšujú. RE: Yet Another Webshare Plugin - P1X3L - 10.5.2025 @BlazingUFO: Ano to zní jako fajn řešení Začínám se pomalu ohledně nějakých vylepšení apod. zajímat a přemýšlet jak to udělat. V Pythonu mám i něco málo napsané, tak zkusím i něco sám upravit a pak případně nasdilet. Jediná věc co mě teď omezuje, že kodi využívám jen na TV, ale budu muset rozšířit i na PC, jak to tak vidím. Původně jsem na pc nechtěl z důvodu bezpečnosti, ale čím víc to studuji tím víc to začínám chápat i když jsem stále jen začátečník. :) RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 10.5.2025 (09.5.2025, 23:14)JiRo Napsal(a): ... možná by tomu pomohlo vkládat za hledaný titul i rok. Tak jsem si při snídani pohrál a vyzkoušel, pro různý typy výchozího DBTYPE [movie, tvshow, season, episode] a varianty vložení nebo nevložení roku, a nastavení nebo nenastavení řazení podle velikosti (sort=largest). Výsledky jsou ve většině případů více pozitivní než negativní. Do patternu vkládám i OriginalTitle, ale pouze tehdy, pokud je jeho obsah odlišný od Title (u filmů) nebo TVShowTitle (u seriálů). A zjištění:
RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 10.5.2025 @JiRo: A je šanca že by niekto ďalší mohol otestovať tvoj produkt? Napríklad ja ?
RE: Yet Another Webshare Plugin - BlazingUFO - 10.5.2025 (10.5.2025, 9:38)P1X3L Napsal(a): @BlazingUFO: Ano to zní jako fajn řešení Začínám se pomalu ohledně nějakých vylepšení apod. zajímat a přemýšlet jak to udělat. V Pythonu mám i něco málo napsané, tak zkusím i něco sám upravit a pak případně nasdilet. Teoreticky nemusíš, môžeš testovať napr. na RPi. Hodíš si tam nejaký linux, napr. raspbian, spravíš si smb prístup do addons foldra a budeš tie súbory editovať priamo tam. Potom vždy keď presavuješ a znovu spustíš doplnok pobeží nový kód. Taktiež si sprístupni log folder a otvor log file v nejakej console appke, aby si si to vedel priebežne clearovať. Aj by si k tomu mal bez problémov vedieť pripojiť python remote debugger, aby si mohol púšťať kód riadok po riadku a zistiť kde máš chybu. To si tiež naštuduj, lebo debuggovať čisto z console logov je niekedy pain. Ale už sa veľmi vzďalujeme téme, ideálne pozri nejaké tutorialy na YT, prípadne si tu niekde môžme spraviť vlastný topic o tom ako začať programovať doplnky. Toto je len jedna z tisíc možností ako to spraviť. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 10.5.2025 @karci78: Ale můj poslední příspěvek není o nějakém mém produktu. Jen jsem pro potenciální uživatele YAWSP jako nástroje pro vyhledávání (TMDb Helper nebo Context Menu) nebo pro ty, kteří by se chtěli pustit sami do úprav a mají nějaké nápady (např. @Johnysko:) popsal, jak se při jeho použití dá pracovat s jeho parametry, resp. co má a co nemá smysl, resp. jaký to má na vyhledávání vliv. RE: Yet Another Webshare Plugin - _michal - 10.5.2025 Ten upravený YAWSP doplněk který měl integrovaný Trakt.tv stále funguje? RE: Yet Another Webshare Plugin - aarn - 10.5.2025 @_michal: důvod proč to jednoduše nevyzkoušíš? RE: Yet Another Webshare Plugin - JimmyS - 10.5.2025 (06.5.2025, 18:03)cache Napsal(a): Neviem, ci to robia ty ludia pre nejaky svoj pocit internetovej slavy alebo co, ale ja som plne stratil motivaciu nieco riesit. Predstav si ze stravis s niecim cas, robis to viacmenej pre vlastne potesenie (ano, pre programatora je to proste dopamin, ze dotiahne svoj napad do niecoho funkcneho), si na to hrdy, podelis sa o to. Niekto to objavi, roztrubi to uplne vsade a vysledkom bude, ze si to vsimne aj ten, komu to moze vadit a zatrhne to. Tvoja praca tak vysla uplne navnivoc koli niekomu, kto mal na chvilu fantasticky pocit aky je geroj, ze to mohol povedat uplne kazdemu. Jsou dve moznosti. Jedna to dela pro byznys / osobni obohaceni.. Druha, smutnejsi, si pripada na svete nedocenena/neuspesna/nechvalena/nestastna, potrebuji podporit pocit, ze neco umi, zvladnou, ze je maji lidi vlastne radi, ktereho se jim nedostava tak, jak by chteli. Udelal jsi kus velmi dobre prace, ulehcil zivot XX lidim, diky za to. Uzij si oddechu a veci, na ktere bylo mene casu. Soude dle sebe myslim, ze se casem k podobnym vyzvam vratis, az ti to bude zase chybet.. Ale muzu se mylit, jako Ivan mnohokrat :) Preju, at se na tvuj verejny git zapomene co nejdriv ;) RE: Yet Another Webshare Plugin - _michal - 11.5.2025 Zkouším ten upravený doplněk YAWSP s integrovaným trakt.tv. Mám zadat trakt user ID - to je uživatelské jméno? A ten trakt secret znamená co? Dále se nemůžu dostat do nastavení doplňku, vůbec se mi neotevře. Díky Jinak vyhledávání v tom doplňku funguje. RE: Yet Another Webshare Plugin - BigManTom - 11.5.2025 (09.5.2025, 13:44)karci78 Napsal(a): Nie...to je v nastaveniach...len pri dlhých názvoch som nevidel velkosť...takto mi to viac vyhovuje...ešte možno ak by tam bola medzera medzi názvom a velkosťou,poprípade pomlčka...ale to už je prkotina...takto je to ok...zkousel jsem upravit kod v " yawsp.py" aby me vyhledavani ukazalo velikost daneho souboru hned na 1.miste, ale nedari se mi to! Mel by to byt radek "163" ale jakkoliv to zmenim a upravim, tak mi to da potom chybu! Poradil by mi nekdo jak na to?? Diky predem RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 11.5.2025 Môžeš si vybrať : normálne zátvorky s podčiarnikom alebo hranaté zátvorky a pomlčka pred názvom. Druhá verzia vyzerá lepšie , vdaka @Johnysko: label = ' (' + size + ')_' + file['name'] label = '[' + size + '] - ' + file['name'] Ešte ak by to tá velkosť súboru bola v inej farbe...ale tam zlyhali aj dve AI. (chcel som tyrkysovú,možno viete prečo) RE: Yet Another Webshare Plugin - Jaffa - 11.5.2025 Dal jsem si tam jen mezeru. label = '('+size+')'' '+file['name'] RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 11.5.2025 To je skutečně sen... ![]() Děláte si taky z toho školku programování doplňků a zasíráte fórum ještě více nesmyslným obsahem. Tu AI nám byl, v tomto případě, čert dlužný. Nejen, že nejste schopní si to, co potřebujete, nalézt v dokumentaci Kodi, ale vy se ani neumíte zeptat té AI. Vidím, že toto fórum skutečně spěje ke konci. Shválně jsem se zkusil dostat do role nováčka a položil, ne AI, ale docela obyčejnému Google jednoduchou otázku how kodi colored text. A tady je hned první nalezený odkaz: Label Formatting Ano, až takhle jednoduché to je... RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 11.5.2025 Cachemu nevadilo že si doplnok upravujeme podľa seba,pre seba. A nemám sa to kde naučiť,tak pokus omyl. AI som sa pýtal či sa to dá. Riešenie ktoré ponúkol nefungovalo. Bolo to ráno o tretej na nočnej,viac som to neriešil. Nevenujem sa celý život programovaniu,tak riešim len kozmetické úpravy,kde inde ich mám riešiť ak nie na fóre? Ale už to nechám tak. Lebo tu každého len naseriem. Čo som chcel som si dokázal upraviť s pomocou iných. @JiRo: chcel som aj to použiť čo si prave upol,ale tieto úpravy som videl v .xml súbore,nie v .py súbore,tak som nevedel či to mozem použiť. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 11.5.2025 @karci78: Ty to prostě vůbec nechápeš. Nikde jsme se přeci nezmínil o tom, že by bylo špatně, upravovat doplněk. Je to přeci open source. Má výtka se týkala dvou věcí. První, že zasíráte téma věnované doplňku. Na povídání o programování si najděte téma někde jinde. A druhá, že nejste schopni si ani nalézt odpověď tam, kde by se vám ji dostalo. V dokumentaci. Ani jedno nemá s tím, že se celý život nevěnuješ programování, nic společného. Na tohle stačí v případě první výtky znát a pochopit pravidla a principy fóra a také mít jistou míru empatie. V případě té druhé pak úplně elemetární znalosti používání internetu. Tak asi bych ti to sem nedával, kdyby to nešlo použít. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 11.5.2025 @JiRo: chcelo by to v sekcii doplnky podsekciu vyvoj doplnkov, kde by sa taketo veci mohli riesit. RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 11.5.2025 @cache: Už jsme to tu řešili před hodně dlouhod dobou. Já bych se přimlouval spíše za zvláštní sekce vývodj doplňků, a v ní různé podsekce.Spíše ale vývoj pluginů, scriptů, service, pvr... Pak třeba knihovny Kodi, knihovny python, ..., Tipy a triky Kodi, Kodi knihoven, pythonu. Tipy a triky pro ladění a testování, ... Měl jsem to kdysi připravené, ale s adminem jsme se na tom nějak nedokázali dohodnout. Ale asi to bylo nakonec hlavně na mé straně. On na to sice nakonec reagoval pozitivně, ale já zrovna v té době neměl moc času. @cache: bylo to diskutováno tady: Téma/subfórum pro tvůrce. RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 11.5.2025 @JiRo: Na to som uz aj zabudol Na case to realizovat asi
|