![]() |
|
Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Verze k tisku +- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz) +-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky) +--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video) +--- Téma: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? (/prispevek-titulky-com-aktivovani-vip-funkce-pro-titulky) |
RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - S474N - 07.10.2020 @JiRo: a ten kompromis je presne v cem? Ze si lidi maji zacit platit dalsi sluzbu? Ja v tom tedy zadny kompromis nevidim. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - JiRo - 07.10.2020 @S474N Kompromis v tom, že ta služba bude v Kodi i nadále stabilně dostupná. A ano, třeba i za poplatek. Mám kolem sebe pár lidí, kteří titulky.com v Kodi používají, a záleží jim na tom (a mě taky, protože se jim o Kodi starám), aby v tom mohli pokračovat. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Rossi D - 07.10.2020 I já jsem za "bezkonfliktní" udržitelnost aplikace s titulky v Kodi, tady pokud se velení z Titulky.com nebude po nějaké době snažit navyšovat cenu za VIP (s jídlem roste chuť). Na boj je vždy času dost a "dvacku" měsíčně budu brát jako ocenění práce / času s překladem pro ty kteří skutečně překládají. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - karci78 - 07.10.2020 Dôležité je že konečne aj ludia čo sa morduju s titulkami,prekladaju,časuju a uploaduju to na titulky.com zato dostanu aj zaplatené,adekvotnu čiastku s poplatkov...aspoň tak som to pochopil,stránka ako taká asi len spravuje HDD kde je to všetko uložené.Aktívne asi neprekladaju ani 1% obsahu.si myslím,neviem. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Beam - 07.10.2020 Tak posledni update je takovy.. Citace:Ať se rozhodnete jakkoliv, my standardním uživatelům download mimo web neumožníme. Nicmene, kazdy ma ted moznost mit alespon na 14 dni VIP ucet, takze minimalne po tuto dobu bych to nechal odlezet. Jak i titulky spravne naznacuji, ja jsem v nevyhode, ze vsechny moje zmeny jsou hned na GitHubu krasne videt. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - karci78 - 07.10.2020 ved to nemusiš hned vešať na github...pekne potichu vytvor v kútiku plugin a daj k dispozicii na forum SCC ![]() Inak všimli ste si aký sú všetci po korona kríze nenažratý...tolko reklam na youtube ešte v živote nebolo,v tv takisto...každý pýta nové a nové a vyššie poplatky...asi by mala prísť vojna,alebo podstatne silnejšia choroba ako tento kašlík... RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Beam - 07.10.2020 Tak ja to delam hlavne pro sebe, mam 8 Kodi instanci a nechci chodit se .zipem a aktualizovat rucne, tak to mam pres GH automaticky. Resenim taky samozrejme je, udelat ty repositare privatni a mi to jen pro sebe. No fakt nevim, jak to ted resit. Jestli silou, nebo doplnek postavit tak, ze je pro VIP uzivatele a vic to neresit. Mozna s tim v doplnku pocitat a upravit vyhledavani tak, ze bude presnejsi diky VIP funkcim.. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - karci78 - 07.10.2020 Alebo tvoju verziu dať do repa scc.a bude iba pre tych čo používajú scc a budú ho chcieť sami.tak si ho nainštalujú ručne. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Beam - 07.10.2020 SCC to je takovej ten novej Socas, ja tuhle scenu moc nesleduju? Pokud ano, tak to vubec neni smer kam bych chtel svoji podporu soustredit. Nicmene ja jsem doiteroval k nejakemu rozhodnuti, ktera teda je, ze doplnek bude primarne urcen pro premium ucty na titulky.com a bude mit moznost nacteni externiho souboru, ktery by mohl, pokud vite co delate, rozsirit moznosti doplnku, z moji strany ale ke zverejneni toho postraniho souboru nedojde a obecne doufam ze k jeho masovemu rozsireni nedojde. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - meda - 07.10.2020 Pokud registrací na webu netusers.cz nemohu získat aspoň jednu stoprocentně legální službu (titulky to tedy nejsou), nepřesvědčuje mne to k získání VIP statusu. Práce na překladu si vážím, sám jsem sobě překládal - a úplně to film "sploští". Platba je to malá, až mezi službami ojedinělá. ... @Beam: Souhlasím s funkcí doplňku jen pro VIP. Nač lít do ohně benzin. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - mikrom - 08.10.2020 Jak to tam s těmi titulky chodí? Pokud by z ceny za VIP dostali ty peníze ti, co titulky tvoří, tak je to úplně jiná motivace platit, než pokud z toho bude profitovat jen provozovatel... RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Marek71 - 09.10.2020 @Beam: plugin ve verzi 1.6.0, VIP na titulky.com mám zaplaceno Kód: 2020-10-09 13:24:49.968 T:3598709632 DEBUG: CPythonInvoker(16, /storage/.kodi/addons/service.subtitles.titulky.com/service.py): the source file to load is "/storage/.kodi/addons/service.subtitles.titulky.com/service.py"RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Beam - 09.10.2020 @Marek71: diky, opraveno verze 1.6.1 RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - PrichyM - 10.10.2020 (07.10.2020, 17:36)Beam Napsal(a): Nicmene ja jsem doiteroval k nejakemu rozhodnuti, ktera teda je, ze doplnek bude primarne urcen pro premium ucty na titulky.com a bude mit moznost nacteni externiho souboru... Díky za tuhle možnost, alespoň jsem se na pár minut zabavil a potvrzuji funkčnost. :)) RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Beam - 10.10.2020 @PrichyM: tak hlavne si to nech pro sebe, nebo nam to zas zatrhnou. Kdo umi umi, kdo ne tak proste pusti dvacku mesicne. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - PrichyM - 11.10.2020 @Beam: To mi bylo jasné už z citovaného příspěvku, neboj.
RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - xixi22 - 11.10.2020 Blokovat titulky len pre KODI je na hlavu, argumenty a počte prístupov sú primitívnejšie ako ... Ak platené tak aj na webe inak je to jak u debilov. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - jkmh - 11.10.2020 @xixi22: Brečíš dobře, ale na špatném hrobě. Myslím, že diskutovat v tomto vlákně o tom, jak se k tomu staví Titulky.com je bezpředmětné pokud nemáš funkční řešení. @Beam: má pravdu. RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - Beam - 11.10.2020 Vzhledem k mnozicim se dotazum bych si dovolil situaci trochu shrnout a budu pak vsechny odkazovat sem.
RE: Titulky.com aktivování VIP funkce pro titulky ? - JimmyS - 11.10.2020 nebo prejdete treba na sluzbu opensubtitles |