XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - bruntythewolf - 19.5.2025

(19.5.2025, 11:12)rozumvhrsti Napsal(a): Zkoušel jsi v Kodi zadávání hlasem? Stačí mít pro Kodi povolený mikrofon a pak podržet v poli zadávání prostřední OK tlačítko pro spuštění nahrávání hlasu.

Možností v YAWsP by mohlo být dodělání načtení žebříčků třeba z Kinobox/CSFD a propojení s přímým vyhledáním.

Hele přemýšlel jsem, že bych upravil plugin do Kodiho a tohle udělal, ale dost z toho je napsané v Pythonu pokud se nepletu a tím tolik nevládnu Big Grin Já svůj plugin mám napsaný v JS, ale je pravda. Že bych se mohl podívat co a jak a zkusit takovou implementaci udělat, není to totiž vůbec špatný nápad.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Venushja - 19.5.2025

(19.5.2025, 11:12)rozumvhrsti Napsal(a): Možností v YAWsP by mohlo být dodělání načtení žebříčků třeba z Kinobox/CSFD a propojení s přímým vyhledáním.

Ono nestačilo, že jsi to psal i mě do PMka? Ty musíš s tím otravovat i ostatní?

RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 19.5.2025

Omlouvám, se dovolím si off topic

citát Jana Wericha: 

Kolikrát jsme se už přesvědčili, že kde stranický blb, tam je vždy nebezpečno. A aktivní blbec - ten je horší než cizí, případně i třídní nepřítel.

sorry za spam, Ámen  
4

RE: Yet Another Webshare Plugin - rozumvhrsti - 19.5.2025

Vždy mne potěší, když je tu přátelská atmosféra.

A samozřejmě souhlasím, že je lepší podobným zlepšením neprudit, aby to mohlo fungovat dlouhodobě a přehnaně to na sebe neupozorňovalo. 
Každý ať si inspiraci hledá kde chce.

(19.5.2025, 12:49)rozumvhrsti Napsal(a): Vždy mne potěší, když je tu přátelská atmosféra.

A samozřejmě souhlasím, že je lepší podobným zlepšením neprudit, aby to mohlo fungovat dlouhodobě a přehnaně to na sebe neupozorňovalo. 
Každý ať si inspiraci hledá kde chce.

Máte naprostou pravdu... Big Grin Každopádně já už řešení mám i funkční.... Nová kategorie Filmy kde si stáhnu IMDB databázi a pak hledám na Websharu.... Zatím jen anglicky... Ale tohle řešení nikde sdílet nechci, aby se to přesně nedostalo mezi normies a neměli v ruce už vlastně docela slušnou databázi.

Majiteli pluginu se samozřejmě omlouvám za úpravu jeho práce Big Grin
Nebojte ;) Nikde to není přístupné ani nebude Big Grin[Obrázek: svsGhGyZ][Obrázek: obrazek.png][Obrázek: obrazek.png]

RE: Yet Another Webshare Plugin - Venushja - 19.5.2025

(19.5.2025, 13:47)bruntythewolf Napsal(a): Máte naprostou pravdu... Big Grin Každopádně já už řešení mám i funkční.... Nová kategorie Filmy kde si stáhnu IMDB databázi a pak hledám na Websharu.... Zatím jen anglicky... Ale tohle řešení nikde sdílet nechci, aby se to přesně nedostalo mezi normies a neměli v ruce už vlastně docela slušnou databázi.

Nebojte ;) Nikde to není přístupné ani nebude Big Grin

Koukám, že ti schopní si začli upravovat plugin podle sebe a že jich není málo 3
Dobrá práce! Já mám rozpracovanou verzi s implementaí TMDb a koukal jsem, že nejsem sám kdo TMDb implementoval.
PS: Taky už přemýšlím, že repo hodím private.

RE: Yet Another Webshare Plugin - rozumvhrsti - 19.5.2025

Jde to i takto

(19.5.2025, 14:27)Venushja Napsal(a):
(19.5.2025, 13:47)bruntythewolf Napsal(a): Máte naprostou pravdu... Big Grin Každopádně já už řešení mám i funkční.... Nová kategorie Filmy kde si stáhnu IMDB databázi a pak hledám na Websharu.... Zatím jen anglicky... Ale tohle řešení nikde sdílet nechci, aby se to přesně nedostalo mezi normies a neměli v ruce už vlastně docela slušnou databázi.

Nebojte ;) Nikde to není přístupné ani nebude Big Grin

Koukám, že ti schopní si začli upravovat plugin podle sebe a že jich není málo 3
Dobrá práce! Já mám rozpracovanou verzi s implementaí TMDb a koukal jsem, že nejsem sám kdo TMDb implementoval.
PS: Taky už přemýšlím, že repo hodím private.

A tohle je přesně to co máte rozpracované Big Grin Jen jsem tam dodal ještě pár věcí jako jsou Žánry, Nejlépe hodnocené, Nejnovější atd... Samozřejmě není to dokonalé stejně tam jsou i streamy které tam nemají co dělat Big Grin Třeba jako seriál co v sobě má popř. Interstellar Big Grin Ale funguje to dost obstojně...

A hlavně pokud koukám správně tak právě to repo ze kterého to upravuji já, je nejspíše i vaše Big Grin Je to "jediný funkční plugin" který je vystaven ven Big Grin A funguje obstojně, já mám veřejný akorát repo s nedokončeným pluginem pro Stremio, Webshare plugin takto upravený mám private

RE: Yet Another Webshare Plugin - Tomik68 - 19.5.2025

Sakra pánové, už se vykašlete na ty citace a dokonce multicitace. Nejenže je diskuse nepřehledná, ale je to zde dokonce zakázané. https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-zavazna-pravidla-fora
Když evidentně umíte upravovat doplňky, tak snad víte jak někoho oslovit ( pro pomalejší @nick: ).

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 19.5.2025

Úpravy původního pluginu se dají rozdělit na dva proudy, ve kterých po úpravách:
  1. zůstává doplněk v rozsahu funkcí, ve kterém jej zanechal jeho původní autor. V této chvíli už doplněk jinou funkci, než vyhledávání souborů s možnost spuštění a/nebo stahování, neměl. Většina úprav se tedy soustředila na drobné změny v zobrazení, případně na zjišťování, jak doplněk zavolat z jiného doplňku, aby výsledkem byl co možná nejrelevantnější a nejpřehlednější seznam souborů. Tahle kategorie úprav byla spíše jen taková často až komická hra, protože většina diskutujících tu na několika stránkách fóra řešila, jak přesunout část infromace z konce řádu na začátek nebo nebo jak změnit barvu nějakého textu, a nikoho přitom například nenapdlo se podívat do dokumentace. Tenhle proud úprav směroval stále jen tam, kam původní doplněk, tzn. že i upravené doplňky v podstatě pouze využívaly funkce obou veřejných api zdroje a přenášely je do prostředí Kodi.
  2. vzniká (+/-) nový doplněk, který umožní i naprostým laikům pracovat se zdroji na Webshare hodně podobným způsobem (i když s výrazně redukovanou množinou funkcí), jako to bylo možné s doplňkem SCC.
Jak se na to dívat?

První skupina úprav je celkem neškodná. Ano, i tady se zvedla vlna nesohlasu s publikování instalačních souborů, protože si většina lidí (a asi správně) myslí, že jakýkoliv náznak toho, že se komunita svého úsilí o jednodušší přehrávání obsahu nevzdává, může celý konec uspíšit. A co si budeme povídat řada uživatelů chtěla čas na to, aby si např. stačila stáhnout to, co považovala za cenné.

Druhá skupina úprav ale směřovala k jisté reminiscenci původních funkcí jiných doplňků (a vlastně i tohoto), což by při zveřejnění mohlo stávající proces zásadně poznamenat. Jednak opět jistou akcelerací celého procesu a možná i mírou represe vůči konkrétním osobám (autorům takto upravených doplňků) nebo skupinám. Např. fóra, na kterém by se ten upravený doplněk objevil a z kterého by se určitě velice brzy rozšířil (víme moc dobře jak) dál.

A co závěrem?

Není tady důvod cokoliv z toho šířit. Může to poškodit vás, fórum a do jisté míry i celou komunitu. Budiž, pokud už máte chuť se pochlubit screenshotem, popisem toho, v čem vaše úprava (třeba jen hypotetická) spočívá a co je jejím základem, udělejte to. Ale zvažte, je-li to opravdu nutné a jestli to něco někomu opravdu přinese nebo jestli ztráta z toho, že to zveřejníte nebude daleko větší než přínos, který z toho vznikne. Ostatně, ten kdo ví, oč tu běží, takovou úpravu zvládne bez porblémů také, toho, kdo takové znalosti nemá, jen naštvete...

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 19.5.2025

Len skoda že aj tá druhá skupina úprav na konci väčšinou dá rovnaký výsledok ako tá prvá. Stále sú tam rôzne súbory ktoré s vyhľadávaním nemajú nic spoločné. Je to sice pekné,plagatiky, informácie,ale na konci to ponukne aj iné časti seriálu, iné filmy a tak... čo sa ale nedá samozrejme eliminovať. Ale obdivujem všetkých ktorí to vedia a pracujú na úpravách. Držím palce. Ja som vďačný aj za surové doplnky od autorov a ze ich aspoň trochu upravili pre potreby ľudí čo toto nedokážu.

@JiRo: Pravda pravdoucí, abych řekl pravdu, vůbec jsem si neuvědomil, že jsou zde i lidé kteří víceméně jen sosají to co zde kdo pošle a už to hrne do Kodiho. Na druhou stranu hlavní věc je ta, aby to nedostal do ruky úplně každý.

@karci78: Jde o to kdo a jak to upravuje...
Já taky nemám udělanou validaci u vyhledávání... Furt je to nějaká databáze kde se tohle vše bude validovat. Mám tam udělanou základní kontrolu a funguje to docela velmi slušně.. Ale samozřejmě není do úplně dokonalé...

RE: Yet Another Webshare Plugin - Dancan7976 - 19.5.2025

Pánové, moc bych se v tom nepitval. Existuje jedno pořekadlo. Čím víc se šťouráte v hovně, tím víc smrdí...

RE: Yet Another Webshare Plugin - michalnet - 19.5.2025

Pánové chválím, musím umět nějaké speciální dovedností abych si to dokázal upravovat sám. Nebo jestli mě  navedete jak to udělat děkuji.

RE: Yet Another Webshare Plugin - cache - 19.5.2025

Kurna, pozeram, ze uz zacina existovat tolko forkov, ze mozem ist slobodne do dochodku 1

Ja mam v hlave viac napadov ako casu a kym to zrealizujem, tak uz ani nebudem musiet 1

RE: Yet Another Webshare Plugin - Dancan7976 - 19.5.2025

Na kdyby se sice nehraje ale....
Kdyby to nepodělalo několik individuí na soc. sítích a pak i tady, co jím není nic svaté a mají pocit, že můžou mít všechno a hned a zadarmo a šířit to horem dolem každému, kdo má do prdele díru, tak by se nám tu jinak žilo.... Je tu spousta šikovných lidí a hromada parádních nápadů. Komunita je skvělá věc...když drží pohromadě. Ovšem lidská hloupost a chamtivost je nekonečná.

Bohužel.. kdyby blbost nadnášela, tak tu máme leteckou přehlídku.

RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 19.5.2025

Tak ja som si tiez spravil svoju modifikaciu tej verzie, do ktorej niekto implementoval trakt.tv. Mam tam vsetky svoje trakt.tv zoznamy (bez VIP uctu), ktore su aj filmoveho aj serialoveho typu. Plus nejake mensie upravy (napr. nazov filmu v SK/CZ a v zatvorke aj original v ENG). V podstate nic viac nepotrebujem. Ja vidim skor problem v inej veci co tu nikto nespomina - a to je vyhladatelny obsah na samotnom webshare. Proste 70% veci (ci uz nove alebo stare) co mam v trakt.tv zoznamoch a co boli na SCC tak na webshare nie je s nazvom suboru, ktory sa da vyhladat. Toto je podla mna zasadna vec, ktoru ziadne vylepsenie doplnku nespravi.

@cache: Tak hlavně díky tobě máme nějakým způsobem možnost Big Grin Makáme na tom teď nějak ve dvou a není to úžasné, ale funkční určitě ano Big Grin Dal bych sem nějaký screenshot, ale jak už někdo psal nechci abych pak někde měl tunu SZ Big Grin Navíc je to repo stejně u mě schované jako private.

@radolaco: Ono je to hlavně tím, že spousta obsahu z Websharu zmizelo vidím to sám teď na vyhledávání seriálů Big Grin Prostě to není už ono

@Dancan7976: A to je přesně ten důvod proč jsem to repo dal private, původně to bylo jako public.
Ale pak jsem si říkal, že než se pak s**t s tím, že spousta lidí bude mít nějaké řeči a co víc, šířit to mezi širokou veřejnost už tak pěkné není... Big Grin Neříkám, že ten plugin je kdovíjaký zázrak, ale už seriály a filmy umí hledat z TMDB a dost to zjednodušuje celý proces.

RE: Yet Another Webshare Plugin - radolaco - 19.5.2025

@bruntythewolf: urcite cast zmizla aj pomazanim, ale podla mna je to hlavne tym ze ti co sa starali o SCC tam obsah sami uploadovali s nezmyselnymi nazvami, aby sa nedali vyhladat a nahlasovat. Cize vacsina tam stale je, ale neda sa vyhladat...

RE: Yet Another Webshare Plugin - Lukas78 - 20.5.2025

Asi neexistuje žádná možnost vytáhnout hlavičku videosouboru pomocí API nebo něčeho podobného? Já nakonec skončil u té úpravy s přidanými seriály už ani nevím od koho, jen jsem si do ní implementoval další podmenu a v každé episodě si mohu vybrat z vícero souborů. Jsem sice trochu nervózní ohledně těch hesel a búh ví co tam kdo přidal .. ale riskl jsem to.  Ale všechno je to postavené na tom původním doplňku od Cache, takže jemu jsem vděčný nejvíce.

Trochu mě mrzí jak si teď kvůli pár aktivistům na facebooku i tady každý hraje na svém písečku ale co se dá dělat.
Jako opravdu nebylo nutné něco někomu pod tlakem vnucovat i když po tom lidé prahli... Bohužel vždycky se asi najde někdo kdo něco vynese a pak se toho chytí nějaký egoista co se potřebuje zviditelnit 

Mám zaplacený sice 2x oneplay max kvůli širší rodině , skyshowtime, a Disney+, ale furt jak pitomec používám tyhle zdroje .. takže se ani jako pirát necítím  proto bych časem nějaký návrat doplňků do nějakého , klidně private / zaheslovaného repa uvítal...

tento doplněk jsem začal používat v den po pádu vy víte čeho, a divil se že si toho celkem dlouho nikdo nevšímal... a pak to bylo přesně obráceně