XBMC-Kodi.cz
Yet Another Webshare Plugin - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (https://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - Doplňky (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-doplnky)
+--- Fórum: Video (https://www.xbmc-kodi.cz/forum-video)
+--- Téma: Yet Another Webshare Plugin (/prispevek-yet-another-webshare-plugin)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 27.4.2025

@beitlj: No, tak však se to už postupně děje. A až to zhasne úplně, tak ti, co budou vědět kde a jak, si najdou jinou náhradu podobného typu a ostatní prostě tento typ zdroje používat nebudou.

Ono se to nezdá, ale takový tlak má celou řadu významných sociálních, ekonomických i technologických aspektů a dost významnou synergii. Vidět to bylo už u hudby, resp. audia. Pirátství vlastně (mimo jiných vlivů) donutilo celou scénu přejít na zcela jiný model fungování businessu, s jednoznačným přínosem pro koncové uživatele. Staré postupy ale byly přitom zachovány, jako jedna z možností. Stále jsou např. lidé, kteří si kupují vinyly. Podobný proces teď probíhá ve videu, jen je posunutý v čase, který ještě úplně nedozrál. Ono dojde i k zásadním změnám na straně produkce (např. díky AI při tvorbě obsahu), podobně, jako došlo ke změně produkce i na straně audia (např. vytvořit technicky kvalitní obsah určitého typu produkce se dá vytvořit dnes už doma v bytě za zlomek původních nákladů), takže se dá čekat, že to i ve videu v konečném důsledku povede k analogickým řešením. Jen si na to budeme muset ještě chvilku počkat. No a mezitím budou lidé dál pirátit. Jsou to jenom lidé...

RE: Yet Another Webshare Plugin - strajkii_cz - 27.4.2025

Ahoj doplnek pouzivam jiz dlouho, ale je fakt ze diky xxx nedaval uplne smysl, nyni se situace razantne zmenila.... Jen bych to moc nevytruboval :-) nebo se budem muset zase posunout jinam....

V predchozich msg se zminuje doplnek xxx je to rozumne?...
Jinak moc diky za Ba....

RE: Yet Another Webshare Plugin - r3l1c - 28.4.2025

Vyskúšané ..funguje..thnx

RE: Yet Another Webshare Plugin - suchinnen - 28.4.2025

Ahoj, mám Kodi v 20.1 a doplněk nemohu nainstalovat. Mám přidaný repozitář (Kodi cache-sk), ale u instalace YAWsP mi to opakovaně píše chybu "Nelze nainstalovat závislost Unidecode". Napadá někoho co vyzkoušet? díky

RE: Yet Another Webshare Plugin - luki19 - 28.4.2025

ďakujem taktiež

RE: Yet Another Webshare Plugin - ykcu7 - 28.4.2025

Děkuji.

RE: Yet Another Webshare Plugin - caklosj - 28.4.2025

na ver. 21.2 šlape jak hodinky!!!
v hesle mám aj čísla aj veľké písmená a ide to...

ĎAKUJEM!!!

RE: Yet Another Webshare Plugin - jardahlavka - 28.4.2025

@cache
moc děkuji za doplněk.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 28.4.2025

Doplnek pouzivam roky. Ne vzdy mel puvodni plugin vse v databazi, neco proste nenasel. S yawsp to byla jistota.
Psal jsem to i vedle do tematu, ale nakonfiguroval jsem si yawsp jako prehravac, respektive vyhledavac v tmdb helper pluginu. Funguje to vyborne, tyto dva pluginy maji k puvodnimu velmi blizko, co se tyce user experience. Jen je bohuzel nutne po spusteni filmu 2x odkliknout. Nejdrive Vyhledavani a pote Nove hledani (yawsp pak vrati vysledek z ws - ja mam kuprikladu serazeno dle velikosti).
Bylo by velmi elegantni mit verzi yawsp, kde by primo po spusteni vyskocilo okno Nove hledani neb tmdb helper pluginu preda rovnou nazev filmu a neni nutne psat jej manualne.
Jelikoz tvurce je mezi nami, za sebe se timto primlouvam za tento hack (pokud by to uvitali i dalsi). 2

RE: Yet Another Webshare Plugin - Johny75 - 28.4.2025

@Ctyrka:

mohu poprosit o radu , jak nakonfigurovat yawsp jako prehravac, respektive vyhledavac v tmdb helper pluginu?

RE: Yet Another Webshare Plugin - BlazingUFO - 29.4.2025

(28.4.2025, 22:49)Ctyrka Napsal(a): Doplnek pouzivam roky. Ne vzdy mel puvodni plugin vse v databazi, neco proste nenasel. S yawsp to byla jistota.
Psal jsem to i vedle do tematu, ale nakonfiguroval jsem si yawsp jako prehravac, respektive vyhledavac v tmdb helper pluginu. Funguje to vyborne, tyto dva pluginy maji k puvodnimu velmi blizko, co se tyce user experience. Jen je bohuzel nutne po spusteni filmu 2x odkliknout. Nejdrive Vyhledavani a pote Nove hledani (yawsp pak vrati vysledek z ws - ja mam kuprikladu serazeno dle velikosti).
Bylo by velmi elegantni mit verzi yawsp, kde by primo po spusteni vyskocilo okno Nove hledani neb tmdb helper pluginu preda rovnou nazev filmu a neni nutne psat jej manualne.
Jelikoz tvurce je mezi nami, za sebe se timto primlouvam za tento hack (pokud by to uvitali i dalsi). *2*

To sa dá urobiť. Nakonfiguruj si v tmdb helperi ako player YAWSP tak ako si spravil, ale v druhom kroku vyber keyboard_dialog.json. Potom vyber vyhľadávanie, Nové hľadanie, tam vyskočí dialog, ten nechaj prázdny a daj vyhľadať a následne vyber use current folder as as search URL. Potom si v edit steps uprav search_movie, url nechaj pôvodnú a druhý riadok uprav napr. na { “keyboard”: “originaltitle”} a v search_episode na { “keyboard”: “{originaltitle} S{season}E{episode}”}, potom ako default player pre movies vyber search_movie a pre episodes search_episodes a tadá, nemusíš písať ani potvrdzovať už vôbec nič, tmdb helper passne ten string priamo do vyhľadávacieho poľa v YAWSP v originálnom jazyku, v prípade seriálu aj so sériou a dielom, alebo ako si tú query nastavíš.

Každopádne tvoj hlavný problém je že sa musíš pri pridávaní playeru prekliknúť až na ten druhý krok po vyhľadaní, keď tam pridáš root folder musíš zakaždým klikať.

Edit: teraz si nie som úplne istý či som dával keyboard_default.json alebo keyboard_dialog.json, skús keď tak oba, jeden z nich to je.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Sirderyl - 29.4.2025

(29.4.2025, 0:59)BlazingUFO Napsal(a):
(28.4.2025, 22:49)Ctyrka Napsal(a): Doplnek pouzivam roky. Ne vzdy mel puvodni plugin vse v databazi, neco proste nenasel. S yawsp to byla jistota.
Jelikoz tvurce je mezi nami, za sebe se timto primlouvam za tento hack (pokud by to uvitali i dalsi). 2

To sa dá urobiť. Nakonfiguruj si v tmdb helperi ako player YAWSP tak ako si spravil, ale v druhom kroku vyber keyboard_dialog.json. Potom vyber vyhľadávanie, Nové hľadanie, tam vyskočí dialog, ten nechaj prázdny a daj vyhľadať a následne vyber use current folder as as search URL. Potom si v edit steps uprav search_movie, url nechaj pôvodnú a druhý riadok uprav napr. na { “keyboard”: “originaltitle”} a v search_episode na { “keyboard”: “{originaltitle} S{season}E{episode}”}, potom ako default player pre movies vyber search_movie a pre episodes search_episodes a tadá, nemusíš písať ani potvrdzovať už vôbec nič, tmdb helper passne ten string priamo do vyhľadávacieho poľa v YAWSP v originálnom jazyku, v prípade seriálu aj so sériou a dielom, alebo ako si tú query nastavíš.

Každopádne tvoj hlavný problém je že sa musíš pri pridávaní playeru prekliknúť až na ten druhý krok po vyhľadaní, keď tam pridáš root folder musíš zakaždým klikať.

Edit: teraz si nie som úplne istý či som dával keyboard_default.json alebo keyboard_dialog.json, skús keď tak oba, jeden z nich to je.

Jde pouzit klidne urlquery template, fungovat by to v konecnem dusledku melo stejne. Kazdopadne super tip na search string pro epizody serialu, daleko efektivnejsi nez default vyhledavani pres YAWSP Icon_wink

RE: Yet Another Webshare Plugin - karci78 - 29.4.2025

Ahojte, mohli by ste sem nahodiť podrobnejší návod ako to celé nastaviť? Nejak som v nastaveniach nevyznal a yawsp mi ako player ani neponúklo...

Vopred ďakujem... alebo do správy ak to nechcete moc verejné šíriť.

RE: Yet Another Webshare Plugin - JiRo - 29.4.2025

Kromě integrace YAWSP do přehrávání/vyhledávání v TMDb Helper je také možné použít doplněk Context Menu který umožňuje vyhledání z libovolného místa v Kodi (např z EPG, z jiných doplńků - třeba z Youtube, apod.). Dává to další možnosti, jak se rychle a bez otravného psaní k obsahu v YAWSP dostat. Doplněk Context Menu najdete ve zdejším repozitáři. Stačí nainstalovat a v jeho nastavení si tuto možnost vybrat. Bližší informace o doplňku v jeho tématu.

@JiRo: A ten návod na tmdb helper? Si ochotný mi pomôcť?

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 29.4.2025

(29.4.2025, 9:37)karci78 Napsal(a): ...
deleted

@Ctyrka: budem ti povdacny...aj ja budem doma až večer.

RE: Yet Another Webshare Plugin - skslaviapraha - 29.4.2025

(29.4.2025, 10:21)Ctyrka Napsal(a):
(29.4.2025, 9:37)karci78 Napsal(a): @JiRo: A ten návod na tmdb helper? Si ochotný mi pomôcť?

vecer si k tomu sednu a dam dohromady nejaky jednoduchy postup. aktualne mi to funguje, nicmene vcerejsi nastaveni vyzaduje 2x stisk a proklikani se az k Novemu hledani. zkusim si s tim pohrat, jak vysvetlil BlazingUFO.

Byl bych také vděčný za návod. Dekuji

(29.4.2025, 10:21)Ctyrka Napsal(a):
(29.4.2025, 9:37)karci78 Napsal(a): @JiRo: A ten návod na tmdb helper? Si ochotný mi pomôcť?

vecer si k tomu sednu a dam dohromady nejaky jednoduchy postup. aktualne mi to funguje, nicmene vcerejsi nastaveni vyzaduje 2x stisk a proklikani se az k Novemu hledani. zkusim si s tim pohrat, jak vysvetlil BlazingUFO.

Byl bych to také vděčný.

RE: Yet Another Webshare Plugin - Ctyrka - 29.4.2025

v reakci na search string u serialu:
tam mi vyse zminene pravidlo prislo jako dvousecna zbran. funguje dobre, pokud je v tmdb definovan nazev epizody. pokud je ale epizoda pojmenovana napr 01x03 (apod), ci jakkoliv obecne, tak search logicky vrati extremne obecny vysledek. to uz se mi vice zamlouvalo nechat pouze "originaltitle" a zbytek retezce nedefinovat.

jeste dodam, ze v mem pripade funguje "title" (+ zbytek retezce), nikoliv "originaltitle" (+ zbytek retezce). V prvnim pripade yawsp vrati presne nazev epizody, ve druhem pripade presne nazev celeho serialu, tudiz muze byt uzitecnejsi v uz zminovanem pripade, kdy nejsou epizody pojmenovany.

vzdy se ale da pro konkretni pripad spustit pouze yawsp a udelat manual search.

a je to opravdu keyboard_default.json (ne keyboard_dialog.json)

Len mne ako prehrávač yawsp neponúka a potom je tam už len tlačítko zrušiť...

prehravac sa mi podarilo pridat ale tie dalsie veci su na mna moc zlozite....skor posli hotovy settings subor..... toto nenastavi ani raketovy fyzik....aspon teda nie podla textu....tak mozno fotky a video navod