• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DŮLEŽITÉ - vyjádření k doplňku Stream Cinema Community
@JiRo: No tak, nebuďte slušný. Řekněte jméno.

Citovat
Tak, tak, pokud se neco nakousne, tak by se to melo dorict nebo o tom celem radeji mlcet.

Toto akorat pomaha to zasete seminko neduvery pouze zalivat a davat mu prostor pro rust.
Apple TV 4K gen.3 128GB - tvOS 16.2 (iSCC, KODI 19.4) & 3x HomePod - audioOS 16.2 & RPi 4B 8GB RAM - IOTstack & 1x RPi 2B - Raspbian & RPi Zero
Intel NUC NUC10i5FNK - i5 10210U, 64GB RAM, ESXi (W10, W11, Debian,...) 
iPhone 15 Pro 512 GB - iOS v17.2.1 (KODI 19.4) & Apple Watch 9 45mm v10.2
iPad Pro 11 512 GB - iPadOS v17.2.1 (KODI 19.4)

Citovat
Edit:

Citovat
@JiRo: No, to už opravdu zní jak slova zde již jednou zmíněného - ze všech možných platforem postupně vyhozeného - uživatele s nickem ze Star Wars.

Citovat
Taky jsem byl na SCC Discordu, slušně jsem diskutoval a mám bezdůvodný BAN. Fakt parádička, hoši, předvedli jste se.

Citovat
V souvislosti s evidentním ukončením provozu SCC se na nás neustále obracejí desítky lidí, kteří žádají od vysvětlení až po peníze zpět.

Je opravdu potřeba pořádně číst a chápat věci:

Kodi jako takové, ani tato komunita zde, nemá s tímto doplňkem NIC společného. S těmito věcmi je třeba se obracet na provozovatele, nikoli na nás.

Ostatně, přesně toto se i celou dobu píše v kontaktním formuláři (tučně a červeně) a přesto to píšící naprosto ignorují.

Citovat
@XBMC-Kodi: Tady smazat a bude třeba klid
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-strea...-community

Citovat
@XBMC-Kodi přidávám se k @predator.1: Smazat!
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@XBMC-Kodi taky jsem pro smazání. Problém je, že se pak budou ptát kdekoliv. Chtělo by to, aby tazatel za příspěvek na toto téma dostal ban. Třeba jen časový. Tedy pokud to tak lze udělat.
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
Se mi líbí “chtějí peníze zpět” … Chudáci admini.
Smažte to a tučnejma bukvicema napište že každá bukvice dostane BAN … A to nafurt …

Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.

Citovat
Tiež som za to aby sa tu témy ohladne SC a SCC zmazali, je frustrujúce stále dokolečka počúvať to že KODI = SC/SCC od krčmových inžinierov ...

15  Autor doplnkov Kukaj.sk, Televízia LUX, Televízie NOE a tvpovazie.sk
Buďte k sebe dobrý a šírte dobro, ale zvážte aké informácie komu poskytnete

Citovat
Chtěl bych poděkovat za SCC a jeho léta funkčnosti.
A též se přikláním k smazání tématu SCC

Citovat
Jak již bylo výše zmíněno, nyní se registrují desítky až stovky lidí denně a pouze z jednoho důvodu. Pokud se jim smaže nebo zamkne hlavní téma, budou zakládat nová témata nebo psát napříč fórem. A kdo to vše bude moderovat a udělovat bany?

Možná buďme rádi, že je tento chlév pouze na jednom místě.

Citovat
@XBMC-Kodi No, v případě SC, i když to byl asi jiný případ, to šlo a fungovalo to. A možná, kdybys k moderování a správě obsahu přistupoval nějak věcně, mohli jsme tu už moderátory mít dávno. Ale ono to celé vedlo spíše k tomu, že jsi ty zájemce nakonec odradil. Zkus to znova, třeba se někdo přihlásí. Je tu plno lidí, kteří jsou na fóru denně a těch pár moderátorských zásahů za jasně stanovených pravidel jistě zvládnou. Stačí vyvěsit jasná pravidla o tématech, která jsou tady zapovězena (tohle přeci umíš) včetně ceníku restrikcí a formulovat pár bodů pravidel pro moderátory. Pročistí to vzduch, sníží zátež všech, včetně tebe, a třeba se nakonec najde čas i na obyčejnou rutinní správu fóra.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: