• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V repozitáři neni InputStream VideoPlayer
Používal jsem kodi 20 Nexus na raspberry pi 4b 8GB na linuxu mint.  Pak jsem omylem odkliknul aktualizace na verzi kodi Omega 21 a přestalo mi fungovat O2TV. Při zapnutí mi to psalo špatné jméno a heslo.  Stejný problém jsem měl i na neoficiálních distribucích androidu a i při spuštění O2TV v prohlížeči . Snažil jsem se najít verzi kodi 20 nexus kterou bych mohl nainstalovat na linux. Bohužel vše se instaluje online z repozitářů a tam už je jen verze 21 Omega. Což mě přivádí k problému, že na verzi 21 nemohu nainstalovat O2TV protože v kodi ADD-on repository nemam položku input Stream Videoplayeru a v ni inputStrem Adaptive.  Strávil jsem nad tímto problémem hromadu hodin a nové nápady poněkud docházejí… Ted tam mam nainstalovaný linux Manjaro s kterým jsem velmi spokojen co se týká rychlosti, takže  bych byl rád kdyby bylo nějaké řešení, které by v tomto systemu fungovalo. Předem díky za pomoc a jakoukoliv radu, která mě někam posune..

Citovat
@gigamachr: Podle nicku bych očekával, že si to vyřešíš levou zadní.  3 Ale teď vážně. Zkus si potřebné závislosti stáhnout odsud a nainstalovat jako ZIP. /addons/omega/ (kodi.tv)
X96max plus 4/32 + CE 21 + skin Confluence DS / TV Samsung QE55Q6FNA
X96max plus 4/32 + CE 20.5 + skin Confluence DS

AVR Denon 1600H / Dali Spektor 5.1
Win10pro + Kodi19.5
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris 1.1

Citovat
(05.6.2024, 19:32)jkmh Napsal(a): @gigamachr: Podle nicku bych očekával, že si to vyřešíš levou zadní.  3 Ale teď vážně. Zkus si potřebné závislosti stáhnout odsud a nainstalovat jako ZIP. /addons/omega/ (kodi.tv)

nick je pozustatek mladické nerozvážnosti, kdy jsem si založil nějaký email na spam. :) Děkuji za radu a rychlost a jdu to otestovat.

Tak na stránce co jsi poslal jsem již byl a odešel jsem z ní, protože jsem tam nenašel nic použitelného pro linux. A nebo jen nevím co z toho stahnout. Viz obrazek.

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
Jakou to chce po tobě závislost? Input stream adaptive?

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
Ano přesně tohle...

Citovat
@gigamachr: Inputstream adaptive je binární addon a ty se v Linux odjakživa instalují jako balíčky v systému. Zkus:

Kód:
sudo apt install kodi-inputstream-adaptive
Jestli se nepletu, tak na Linux Mint je tady expert @meda:.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@JiRo: Taky to hledám. Jestli se nepletu, tak Manjaro je Arch Linux

Tam apt nebude fungovat

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
(05.6.2024, 20:04)JiRo Napsal(a): @gigamachr: Inputstream adaptive je binární addon a ty se v Linux odjakživa instalují jako balíčky v systému. Zkus:

Kód:
sudo apt install kodi-inputstream-adaptive
Jestli se nepletu, tak na Linux Mint ke tady expert @meda:.

Otestoval jsem jako jednu z prvních možností... výsledek viz fotka. Proč to nepsalo tohle jsem nezkoumal.

Přiložené soubory Miniatury

Citovat
@jkmh: Já četl, že má Mint. Já se v těch Linuxech moc nevyznám, a když, tak používám jen ty klasičtější...
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat
@JiRo: @gigamachr: Já už cvičně hledal na wiki a stránkách Manjaro. Ony tam jsou trochu jiné příkazy pro instalaci ale i tak na mne nic s inputstream nevyskočilo. Zas je pravda, že krátce.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat
@meda A není tam ten balíček kodi-addon-inputstream-adaptive? A asi se instaluje pacman-em, ne?

Citovat
@JiRo: Mám Manjaro ve virtuálce. Zítra zkusím instalaci Kodi, uvidíme.

Jj, Manjaro umí pacman

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
expert v tom nejsem ale manjaro je opravdu arch ale ma na sobe mint vzhled

Citovat
@jkmh: Tohle jsem našel https://packages.manjaro.org/?query=kodi...m-adaptive, takže by to asi jít mělo.

Citovat
@gigamachr: Vydrž do zítra.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
(05.6.2024, 20:49)jkmh Napsal(a): @JiRo: Mám Manjaro ve virtuálce. Zítra zkusím instalaci Kodi, uvidíme.

Jj, Manjaro umí pacman

služebníček... kdyby jsi tam rozbehnul tu starší verzi kodi 20 a pak poslal funkční navod, byl bych ti neskonale vděčný. Vím, že v základu byla kodi 19, co jsem si instaloval přímo z jejich obchodu ale tam taky nebyl ten imputstream.

Citovat
@JiRo: To jsem našel taky. Ale ať klepu kam chci, nic to nestahuje. Ale já mám hodně zabetonovanej prohlížeč. Jestli ti to půjde stáhnout, hoď to potom sem.

@gigamachr: Ale ty jsi měl předtím LinuxMint. Ten je postavený na Ubuntu. To je něco jiného.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
@jkmh: Ne, z toho odkazu se nestahuje, to ti jen najde, které balíčky jsou tam k dispozici.

Citovat
@JiRo: Už vím, že nejsou k dispozici jako hotové. Musí se zkompilovat pomocí PKGBUILD. Snad jsem to napsal správně.

Win10pro + Kodi19.5
Router Turris 1.1

Citovat
(05.6.2024, 20:54)JiRo Napsal(a): @jkmh: Tohle jsem našel https://packages.manjaro.org/?query=kodi...m-adaptive, takže by to asi jít mělo.

To jsem právě našel také ale dál se nedostal ...Manjaro pro test už nemám.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.

Citovat

Přejít na fórum:

Prochází: